Janne Sirén | jtsiren@yahoo.com
Grillijuhla juhannuksena
     
"Nostimme maljan ja grillasimme kymmenvuotiaan Sakun kunniaksi --"
Kun virallista Saku 10 v. -juhlaa ei saatu aikaiseksi tekijöiden puutteessa, pistimme Sami Ylösen vetämänä pienet epäviralliset grillibileet pystyyn juhannuksena 21.6. - tasan kymmenen vuotta SAKU #1:n julkaisun jälkeen.

Paikalle kutsuttiin kaikki vanhat Saku-naamat, mutta vain kourallinen ehti paikalle. Ikävästi myös pari mukaan sovitettua merkkihenkilöä joutui perumaan viimemetreillä henkilökohtaisten syiden vuoksi. Paikalla olivat lopulta Teemu "Wizor" Kärkkäinen, Harry "Piru" Sintonen, Janne Sirén ja isäntä Sami "Letti" Ylönen.
Kuvassa vasemmalta:
Harry "Piru" Sintonen, Janne Sirén, Teemu "Wizor" Kärkkäinen ja isäntä Sami "Letti" Ylönen.
Nostimme maljan ja grillasimme kymmenvuotiaan Sakun kunniaksi Riihimäen Varuskunnan liepeillä. Lueskelimme paperikopiota SAKU #1:stä, vanhaa MikroBitti-artikkelia Sakusta numerosta 9/1994, katselimme demoja ja nautimme sangen aurinkoisesta säästä. Kyseinen MikroBitin juttu vihjasi että Saku ei "ole höyrähtäneiden Amiga-fanaatikkojen kilta, jossa mumistaan mantroja ja murskataan transsitilassa IBM PC -klooneja". Meidän oli siis ihan pakko myös kiltisti tuhota yksi PC-näppis. :-) Toivottavasti Sakulle nostettiin maljaa myös muualla, kukin tahollaan.

Kiitos kymmenestä unohtumattomasta vuodesta. Tämän jutun myötä kohotetaan seuraavalle vuosikymmenelle!

Sivun alkuun