Jäseneksi liittyminen ja jäsenmaksu
hakemistoon

Suomen Amiga-käyttäjät ry.

Suomen Amiga-käyttäjät ry. on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys rahoittaa toimintansa pääasiassa jäsenmaksuin. Yhdistyksen tarkoituksesta ja toiminnasta sekä jäsenyydestä voit lukea lisää esittelysivulta ja yhdistyksen säännöistä.

Jäseneksi liittyminen helppoa

Liittymällä jäseneksi tuet merkittävällä panoksella Suomen Amiga-käyttäjät ry:n toimintaa. Tähän mennessä suurin osa kerätyistä varoista on käytetty yleisölle maksuttomien tapahtumien järjestämiseen. Jäsenmaksutuloilla katetaan myös yhdistyksen juoksevat kulut, kuten pankki- ja postimaksut sekä kotisivujen kulut.

Jäsenenä saat lisäksi äänioikeuden yhdistyksen kokouksiin ja hyödyt muista mahdollisista jäseneduista. Saat myös käyttöösi maksuttoman Amigaaa! / amigaaa.com -verkkopalvelun, josta voit lukea lisää Jäsenedut-sivulta.

Jäseneksi liityttyäsi ja ensimmäisen jäsenmaksusi maksettuasi saat jäsentietoihisi pysyvän viitenumeron, jolla voit maksaa jäsenmaksusi jatkossa. Lähetämme viitenumerosi sähköpostitse, ja mikäli viitenumerosi unohtuu, voit pyytää sitä sähköpostitse osoitteesta suomenamigakayttajat@gmail.com.
1. Jäsenmaksu on 10 euroa (vuosimaksu).
2. Kirjoita tilisiirto yhdistykselle edellä mainitulle summalle. Jos kyseessä on ensimmäinen jäsenmaksusi, voit maksaa jäsenmaksun ilman viitenumeroa. Laita tällöin maksun viestilaatikkoon täydellinen nimesi ja kotipaikkasi (yhdistyslaki vaatii) sekä osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Mikäli kaikki tarpeelliset tiedot eivät mahtuneet tilisiirron mukaan, lähetä jäsenrekisteriä varten tarkennus yhdistykselle (suomenamigakayttajat@gmail.com). Saatuasi henkilökohtaisen viitenumerosi maksa seuraavat jäsenmaksusi aina sillä.
3. Maksa valmistelemasi tilisiirto yhdistyksen tilille.
Tilinumeromme on:
IBAN: FI94 5742 3120 0347 86
SWIFT/BIC: OKOYFIHH

Osoitteenmuutokset ja muut muuttuneet jäsentiedot tulee ilmoittaa yhdistykselle (suomenamigakayttajat@gmail.com).

Kiitos tuestasi ja tervetuloa mukaan Suomen Amiga-käyttäjät ry:n toimintaan!