Jäsenedut
hakemistoon

Amigaaa.com

Amigaaa! / amigaaa.com - yleishyödyllinen verkkopalvelu Suomen Amiga-käyttäjät ry:n jäsenille

Suomen Amiga-käyttäjät ry. tarjoaa jäsenilleen jäsenetuna maksuttoman Amigaaa! / amigaaa.com -verkkopalvelun, johon sisältyvät shell, IRC, sähköposti, kotisivutila, pilvipalvelu sekä bouncer. Jäsenedun saamiseksi riittää, että jäsenyys on voimassa palvelun tilaushetkellä. Jäsenyyden tarkistus on kertaluontoinen. Yhdistys ei vastaa palvelun ylläpidosta eikä jatkuvuudesta.

Sähköposti, kotisivut ja shell-tunnus

Yhdistyksen jäsen saa yhden (1) gigatavun sähköpostia ja kotisivuja varten. Sähköpostiosoite on muotoa tunnus@amigaaa.com, ja kotisivusi voit jakaa osoitteessa https://amigaaa.com/~tunnus tai https://tunnus.amigaaa.com. Sähköpostia voit käyttää shell-tunnuksella komentoriviltä Alpine-asiakasohjelmalla, webmaililla (https://mail.amigaaa.com) tai haluamallasi sähköpostiohjelmalla. Shellinä toimii Bash GNU/Linux-käyttöjärjestelmässä (CentOS Stream 8).

Pilvipalvelu

Halutessasi saat erillisen tunnuksen Nextcloud-pilvipalvelimelle (https://nextcloud.amigaaa.com), johon sisältyy toinen kokonainen (1) gigatavu tallennustilaa. Sinne tallennettu sisältö on salattu muiden näkyvistä (mukaan lukien ylläpito), ja tietoturvaa ja yksityisyyttä on parannettu käyttämällä käyttäjäkohtaista salausavainta, mikä tarkoittaa, ettei ylläpito voi purkaa salattua sisältöä millään keinoin.

IRC

IRC:tä eli irkkiä varten shellissäsi on irssi-asiakasohjelma, jonka saat jättää taustalle pyörimään screenissä tai tmuxissa. Jos kuitenkin haluat pyörittää palvelimen irkkiä käyttäen valitsemaasi asiakasohjelmaa, niin tätä varten palvelimella toimii ZNC-bouncer (https://amigaaa.com:7777).

Lisätiedot, kysymykset ja palvelun tilaaminen

Lue tarkempia lisätietoja palvelusta osoitteesta https://amigaaa.com/tietoa.html sekä käyttöehdot osoitteesta https://amigaaa.com/kayttoehdot.html. Lähetä tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen admin (at) amigaaa.com, tai tule IRCnetiin kanavalle #amigaaa ja kysy lisää.

Voit hakea tunnuksia tällä lomakkeella.