Saku 99
Lähestymisopas

Sivua päivitetty viimeksi 20. elokuuta 1999
English Guide

Tämä opaste on koottu helpottamaan Saku 99 -tapahtumapaikan löytämistä. Seuraava kuvasarja havainnollistaa yksityiskohtaisesti reitin Helsingin Eteläsatamasta ja rautatieasemalta tiedekeskus Heurekaan, tapahtumatiloihin. Voit ohittaa kaksi ensimmäistä kuvaa, jos et ole liikenteessä laivalla.

Helsingin Eteläsatama

Mikäli tulet ulkomailta laivalla, kannattaa saapua Helsinkiin, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä Saku 99:n tapahtumapaikasta.

Raitiovaunupysäkki

Eteläsatamasta, johon mm. Tukholman lautat saapuvat, pääsee helpoiten Helsingin rautatieasemalle raitiovaunulla. Silja Linen Olympiaterminaalilta juna-asemalle kulkee raitiovaunu 3T (pysäkki kuvassa). Viking Linen kohdalla vastaava raitiovaunulinja on 2.

Helsingin rautatieasema

Jää raitiovaunusta Helsingin rautatieasemalla (kuvassa). Asemalle on useita sisäänkäyntejä, joista kaksi on kuvassa merkitty nuolilla.

Junalaiturit

Helsingistä Tikkurilaan, jossa tapahtumapaikka sijaitsee, kulkevat lähijunat tunnuksilla H, I, K, N, P, R ja T. Lähijunan tunnistat sen keulaan merkitystä kirjaimesta.

Junan oviaukko

Mikäli et osta junalippua etukäteen, varmista että päädyt junassa osastoon, jossa myydään lippuja. Kyseiset osastot on merkitty mm. junavaunun kyljessä ja sisällä katonrajassa olevin tarroin. Jos taas olet ostanut lipun etukäteen, muista leimata se junan eteistilan leimauslaitteessa.

Tikkurilan juna-asema

Tikkurilan juna-asemalla suuntaa linja-autoaseman puolelle rataa ja seuraa tiedekeskus Heurekan opasteita. Käänny asemalta katsoen vasemalle ja seuraile radan vartta.

Sokos Hotel Vantaa

Jatka suoraan radan vierustaa Sokos Hotel Vantaan ohi (valkoinen rakennus kuvassa).

Silta

Ylitettyäsi Tikkurilantien ylikulkusiltaa pitkin, saavut tiedekeskus Heurekan kivipuutarhaan johtavan sillan luokse (kuvassa). Jatka matkaasi sillan ylitse.

Tiedekeskus Heureka

Tie tapahtumapaikkana toimivan tiedekeskus Heurekan pääovelle kulkee kiviä esittelevän näyttelyn läpi.

Tiedekeskuksen pääovi

Astu sisään tiedekeskuksen pääovesta ja käänny jyrkästi oikealle, ohittaen matkamuistomyymälän ja vaatenaulakot.

Saku 99 -tapahtumatilat

Saku 99:n tapahtumatilat löytyvät Heurekan pääaulan perältä. Tilamme ympäröivät kuvassa keskellä, takana näkyvää pientä väliaulaa, jonka vasemmalla puolella on näyttelysali ja oikealla puolella auditorio. Tervetuloa!

Suomen Amiga-käyttäjät ry. ei vastaa tiedoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Käyttö omalla vastuulla. Kuvat ja teksti: Janne Sirén.