Saku-tapahtumat palaavat - Saku 2024 Oulussa 22. syyskuuta
hakemistoon

		11.9.2024
Saku-tapahtuma on täällä taas, tule esittelemään koneitasi Ouluun Saku 2024:ään sunnuntaina 22.9. klo 14 alkaen!
Suomen Amiga-käyttäjät ry. on yli 30-vuotisen historiansa varrella "noussut tuhkasta" feenixmäisesti moneen kertaan. Korona katkaisi meidänkin lentomme pitkäksi aikaa, mutta yhdistyksen perustoimintoja pidettiin rutiinilla yllä. Nyt kahden Vectoraman ja parin pienemmän oman tapahtuman jälkeen jopa Saku-lehti on palaamassa: https://sakulehti.fi/tilaa
Saku-tapahtumat boottaavat tällä(kin) kertaa Oulusta ja inasen lyhyellä varoitusajalla, mutta se ei pelaa joka pelkää! Ensi vuonna haluamme jalkautua etelämmäs, mutta nyt nykäisemme tutussa Oulun Tetran Amiga- luolassa aivan kaupunnin keskustassa osoitteessa Mäkelininkatu 31. Myös AmiGarage osallistuu runsaan tuotevalikoimansa kera. Tunnelmia Tetralta voit katsoa vaikkapa Saku 2018:sta tästä videosta.
Onko sinulla Amiga-laitteistoja tai Amiga-henkisiä muita retrolaitteita, joita haluaisit ja voisit esitellä tapahtumassa? Ota yhteyttä meihin sähköpostitse suomenamigakayttajat@gmail.com tai vaikkapa Discordin Saku-serverillä https://discord.gg/kaKZJMKHGE – pienikin on kaunista! Myös kotisivuille https://saku.bbs.fi tullaan päivittämään lisätietoja. Tule kanssamme pelaamaan Amigaaa!
Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä
Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. ylläpitää kotisivuja ja keskustelufoorumeita ja järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia.