Kutsu Saku 97 -tapahtumaan ja vuosikokoukseen
hakemistoon

Tervetuloa Saku 97 -tapahtumaan ja
Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuosikokoukseen!

Lauantaina 27. syyskuuta järjestetään tiedekeskus Heurekassa, Vantaalla Suomen Amiga-käyttäjät ry:n neljäs yhdistyskokous. Tällä kertaa olemme järjestäneet ohjelmaa koko päiväksi ja toivotamme tervetulleiksi jäsenten lisäksi muutkin amigistit!

Ohjelmassa on mm. Amiga-uutuuksien esittelyä (esim. uusi vaihtoehtokäyttöjärjestelmä pOS PreRelease tositoimissa), linkkipelikilpailu ja palkintoja, sekä mahdollisuus tavata yhdistyksen aktiiviporukkaa ja muita amigisteja. Alustavasti mukaan on ilmoittautunut myös kolme jälleenmyyjää, joten nyt on erinomainen tilaisuus tutustua Amiga-tuotteisiin muutenkin kuin postimyyntihinnaston välityksellä!

Tapahtuma alkaa kello 11.00 ja vuosikokous kello 15.00, joten paikalle kannattaa tulla jo puolen päivän aikaan. Samalla voit halutessasi tutustua myös Heurekan näyttelyihin *. Saku 97 päättyy Heurekan sulkiessa ovensa kello 18.00. Paikka on sama kuin yhdistyksen aikaisemmilla kokouksilla. Heureka sijaitsee Vantaan Tikkurilassa ja löytyy HPY:n puhelinluettelon karttasivulta 46 ruudusta 86/57. Tilaisuus järjestetään tiedekeskuksen ryhmätyötilassa, jonne et tarvitse lippua, käynti sinne on vaatenaulakoiden ja lipunmyynnin välistä.

Vuosikokous noudattaa mahdollisimman tarkoin seuraavaa esityslistaa. Paikan päällä jaetaan tarkempaa materiaalia kokouksen ohjelmasta ja tarkennuksista esityslistaan.

 1. Kokouksen avaaminen.
 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
 3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
 4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
 5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto.
 6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä.
 7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus.
 8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet.
 9. Valitaan tilintarkastaja ja hänelle yksi (1) varamies, tilintarkastajan toimikausi on 1.10 - 30.9.
 10. Muut esille tulevat asiat.
 11. Kokouksen päättäminen.

Viimeisimmät tiedot vuosikokouksesta ja Saku 97 -tapahtumasta löydät yhdistyksen kotisivuilta Internetistä (http://batman.jytol.fi/~saku/). Sähköpostitse lisätietoja saa Janne Siréniltä (siren@mikrobitti.fi).

Tule mukaan ja tuo myös ystäväsi, sisäänpääsy on ilmainen!

Tomi Jaskari Janne Sirén
puheenjohtaja hallituksen jäsen

*) Heurekan näyttelyn ja Verne-teatterin yhteislipun hinta on 75 markkaa. Opiskelijat, eläkeläiset ja lapset pääsevät sisään 45 markalla. Heurekan ohjelmasta saa lisätietoa Internetistä osoitteesta http://www.heureka.fi tai puhelimitse numerosta (09) 85799.

14. syyskuuta, 1997