Vuosikokous 2004 -lähestymisopas
hakemistoon

Tämä opaste on koottu helpottamaan vuosikokouspaikan löytämistä. Seuraava kuvasarja havainnollistaa reitin autolla saapuville sekä jalan rautatieasemalta Sumeliuksenkatu 16:een, Opetusravintola Eetvartin Kellarikabinettiin. Pienestä kuvasta klikkaamalla saat isomman kuvan. Tampereen tarkempi kartta löytyy Tampereen kaupungin kartta- ja paikkatietosivulta. Katso myös Amiga-henkinen itse piirretty kartta.

Etelästä saapuessa olet moottoritien lopussa. Vasemmalla on kaksi isoa huolintayhtiötä, Railtrans ja Transpoint. Valmistaudu ryhmittymään, loppumutka tulee yllättäen. Suunta kohti Särkänniemeä!

Edellisestä kuvasta vajaa sata metriä eteenpäin. Voit mennä vasenta kaistaa seikkaillen kohti Tampere-taloa, tai seurata ohjetta ja ajaa suoraan mäkeä ylös yliopiston ohi.

Käänny tästä tai seuraavista liikennevaloista vasemmalle, kohti keskustaa. Päädyt kaupungin halkaisevalle Itsenäisyydenkadulle, joka jatkuu itään Teiskontienä ja lännessä asematunnelin jälkeen Hämeenkatuna. Siirry kohtaan "Tampere-talo lähestyy".

Lännestä (Vaasa, Turku, Pori) saapuessa poistut tässä Kekkonen-Paasikiventieltä ja jatkat kohti Kalevaa. Hidasta reilusti!

Edellisestä risteyksestä noin 30 metriä. Jatkat "suoraan" Kalevan puistotielle. Hidasta! Seuraa nuolta ja käänny seuraavasta risteyksestä oikealle.

Saavut Tammelan pallokentän (entinen Unitedin kotikenttä) sivuitse kohti Itsenäisyydenkadun risteystä. Varo risteykseen nyt etelästä saapuvia amigisteja. Käänny valoista oikealle.

Tampere-talo lähestyy. Sekä etelästä että lännestä saapuneet ovat nyt samalla tiellä. Idästä Teiskontietä saapuneet osuvat myös samaan risteykseen. Käänny valoista vasemmalle kohti Tampere-taloa.

Käänny Ramada-hotellin jälkeen toisesta risteyksestä oikealle, Åkerlundinkadulle.

Näkymä edellisestä risteyksestä Åkerlundinkadulle. Parkkiin pääset seuraamalla ympyröidyn opasteen alaosassa näkyviä P-opasteita. Siirry kohtaan "Perillä ollaan".
Jos tulet junalla, poistu rautatieasemalta takaovista ja nouse ylös kuvassa näkyviä portaita pitkin.
Käy viistotietä ylös Veturitorilta. Voit kulkea keskellä näkyvän kauppakeskuksen läpi tai parkkialueen halki ja rakennuksen päädyn ympäri. Kokouspaikka on oikeassa reunassa näkyvän harmaan rakennuksen sisäpihalla.
Perillä ollaan. Käynti Eetvartin Kellarikabinettiin on Pub Ellun kanan ja Sokos Hotel Villan välissä.

Suomen Amiga-käyttäjät ry. ei vastaa tiedoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Käyttö omalla vastuulla. Kuvat ja teksti: Boogie.