Vuosikokous 1999 -lähestymisopas
hakemistoon

Tämä opaste on koottu helpottamaan vuosikokouspaikan löytämistä. Seuraava kuvasarja havainnollistaa yksityiskohtaisesti reitin Espoon juna-asemalta Kirkkojärvelle, vuosikokoustilojen ovelle. Huomaa, että kuvissa punainen nuoli osoittaa paitsi kulkusuunnan, myös sarjan järjestyksessä seuraavan kuvan summittaisen ottopaikan ja kuvakulman. Katso myös karttaa.

Espoon juna-asema

Kokouspaikkaa lähinnä oleva juna-asema on Espoo, jonne kulkevat Helsingistä lähijunat tunnuksilla E, L ja S. Myös muutamat kaukojunat pysähtyvät Espoossa, kuten kuvassa Turusta saapunut Pendolino.

Asemalta tulee poistua Kirkkojärventien puolelta. Kirkkojärventien tunnistaa esimerkiksi matalammista rakennuksista: Jos olet kuvassa taustalla näkyvän korkean Espoon torin luona, olet väärällä puolella rataa. Lähde Kirkkojärventietä asemalta katsoen oikealle, junaradan suuntaisesti.

Kirkkojärventie

Kirkkojärventieltä kääntyy vähän matkan päässä vasemmalle sivukatu nimeltään Kirkkokatu, jonka varrella on mm. hotelli Kuninkaantie ja Espoon vanha kirkko.

Kirkkokatu

Kirkkokadun varrella on myös vuosikokouspaikan osoite, Kaivomestarinkatu. Jatka siis matkaasi Kirkkokadulle, tien vastakkaiselle puolelle jäävän hotelli Kuninkaantien ohi, kunnes oikealle kääntyy Kaivomestarinkatu.

Kaivomestarinkatu

Kaivomestarinkatu kaartuu kerrostalorykelmän keskelle. Esimerkiksi nuolen vasemmalta puolelta löytyy jonkun verran maksutonta pysäköintitilaa.

Kaivomestarinkadun kääntöpaikka

Kaivomestarinkadun päässä, nuolen kohdalla, on kääntöpaikka. Opashenkilö neuvoo tarvittaessa kääntöpaikalta perille hieman ennen kokouksen alkua, mutta eipä sinne ole vaikea itsekään löytää.

Kaivomestarinkatu 8

Kääntöpaikalta on pääsy taloyhtiön pihaan, josta heti jyrkästi vasemmalle kääntymällä päästään kokoushuoneena toimivan kerhotilan ulko-ovelle.

Kokoustilan ulko-ovi

Kokoustilan ulko-ovi löytyy puskien takaa, koripallokorin vierestä. Vaatimattomasta ovesta on pääsy hyvin käyttökelpoiseen kerhohuoneistoon, joka tulee toimimaan vuosikokouksen ja sen jälkeisen parituntisen Amiga-videotuokion kotina. Tervetuloa!

Suomen Amiga-käyttäjät ry. ei vastaa tiedoissa mahdollisesti esiintyvistä virheistä. Käyttö omalla vastuulla. Kuvat ja teksti: Janne Sirén.