Jäseneksi liittyminen
hakemistoon

Suomen Amiga-käyttäjät ry.

Suomen Amiga-käyttäjät ry. on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys rahoittaa toimintansa pääasiassa jäsenmaksuin. Yhdistyksen tarkoituksesta ja toiminnasta sekä jäsenyydestä voit lukea lisää esittelysivulta ja yhdistyksen säännöistä.

Jäseneksi liittyminen helppoa

Liittymällä jäseneksi tuet merkittävällä panoksella Suomen Amiga-käyttäjät ry:n toimintaa. Tähän mennessä suurin osa kerätyistä varoista on käytetty yleisölle maksuttomien tapahtumien järjestämiseen. Jäsenmaksutuloilla katetaan myös yhdistyksen juoksevat kulut, kuten pankki- ja postimaksut.

Jäsenenä saat lisäksi äänioikeuden yhdistyksen kokouksiin ja hyödyt muista mahdollisista jäseneduista. Saat myös käyttöösi maksuttoman Amigaaa! / amigaaa.com -verkkopalvelun, josta voit lukea lisää Jäsenedut-sivulta.

1. Jäsenmaksu on 10 euroa (vuosimaksu).
2. Kirjoita tilisiirto yhdistykselle edellä mainitulle summalle. Laita maksun viestilaatikkoon täydellinen nimesi ja kotipaikkasi (yhdistyslaki vaatii) sekä osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Älä käytä viitenumeroa.
3. Maksa valmistelemasi tilisiirto yhdistyksen tilille.
Tilinumeromme on:
IBAN: FI94 5742 3120 0347 86
SWIFT/BIC: OKOYFIHH

Mikäli kaikki tarpeelliset tiedot eivät mahtuneet tilisiirron mukaan, lähetä jäsenrekisteriä varten tarkennus yhdistykselle (suomenamigakayttajat@gmail.com). Myös myöhemmät osoitteenmuutokset tulee ilmoittaa yhdistykselle.

Kiitos tuestasi ja tervetuloa mukaan Suomen Amiga-käyttäjät ry:n toimintaan!