Yhdistys

Suomen Amiga-käyttäjät ry.
Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. ylläpitää kotisivuja ja suomenkielistä keskustelufoorumia sekä järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia.

Yhdistys on julkaissut vuoden 1993 jälkeen viisikymmentä Saku-lehden numeroa ja järjestänyt useita julkisia tilaisuuksia, joista muutamissa on vieraillut jopa useita satoja kävijöitä. Muita yhdistyksen saavutuksia - nykyisiä ja menneitä - ovat verkkosivut, Amiga- ohjelmistojen ja -laitteiden ryhmätilaukset sekä Sakunet, Fidonetin kaltainen Amiga-purkkien välinen tietoverkko.

Suomen Amiga-käyttäjät ry. pyrkii ylläpitämään ja kehittämään Amiga-harrastusta edistämällä yleistä Amiga-tietouden tuntemusta ja säilömällä historiallista tietoa Amiga-tietokoneesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä erityisesti Suomessa. Yksi tämän toiminnan tuloksista on epäsäännöllisesti päivitettävä Saku-CD-ROM, joka esittelee suomalaista Amiga-historiaa yli kymmenen vuoden ajalta.

Voit tutustua Suomen Amiga-käyttäjät ry:n historiaan Saku 2001 -esitteestä (PDF). Voit myös tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi.
Jäseneksi liittyminen
Liittymällä jäseneksi tuet merkittävällä panoksella Suomen Amiga-käyttäjät ry:n toimintaa. Tähän mennessä suurin osa kerätyistä varoista on käytetty yleisölle maksuttomien tapahtumien järjestämiseen. Jäsenmaksutuloilla katetaan myös yhdistyksen juoksevat kulut, kuten pankki- ja postimaksut. Jäsenenä saat lisäksi äänioikeuden yhdistyksen kokouksiin ja hyödyt muista mahdollisista jäseneduista.

Jäsenmaksu vuodelle 2013 on 10 euroa.

Kirjoita tilisiirto yhdistykselle edellä mainitulle summalle. Laita maksun viestilaatikkoon täydellinen nimesi ja kotipaikkasi (yhdistyslaki vaatii) sekä osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Älä käytä viitenumeroa.

Maksa valmistelemasi tilisiirto yhdistyksen tilille (pankkikonttorissa, automaatilla, Internet-pankkipalvelulla tms.).
Tilinumeromme on:
IBAN: FI94 5742 3120 0347 86
SWIFT/BIC: OKOYFIHH

Mikäli kaikki tarpeelliset tiedot eivät mahtuneet tilisiirron mukaan, lähetä jäsenrekisteriä varten tarkennus yhdistykselle (suomenamigakayttajat@gmail.com). Myös myöhemmät osoitteenmuutokset tulee ilmoittaa yhdistykselle.
Yhteystiedot
Pankkitili:

IBAN: FI94 5742 3120 0347 86
SWIFT/BIC: OKOYFIHH

Suomen Amiga-käyttäjät ry. Internetissä:

suomenamigakayttajat@gmail.com

http://saku.amigafin.org

http://saku.bbs.fi

Facebook-sivu:

http://www.facebook.com/suomenamigakayttajat

Saku-keskustelufoorumi:

http://foorumi.amigafin.org

http://saku.bbs.fi/foorumi

Anu Seilonen, puheenjohtaja: thoriel@sci.fi

Yhdistyksen hallitus 2012-2013:

Varsinaiset jäsenet:

Anu Seilonen, puheenjohtaja
Terho Henriksson, varapuheenjohtaja
Kimmo Vääriskoski, sihteeri
Teemu Kärkkäinen
Kalle Laurinaho

Varajäsenet:

Tomi Jaskari
Kimmo Kannala
Tapio Koivuniemi
Petteri Valli

Sivun alkuun