Anu Seilonen
Tiedotteet

Tämä on yhteenveto yhdistyksen viime Sakun jälkeen julkaisemista tiedotteista.
22.9.2012 - Suomen Amiga-käyttäjät ry:n Saku 2012 -tapahtumassa retropelejä ja uutuuksia
Suomen Amiga-käyttäjät ry. järjestää Saku 2012 -tapahtuman Oulussa lauantaina 29. syyskuuta klo 13 alkaen. Kaikille avoimessa ja ilmaisessa koko päivän Amiga-tapahtumassa on tarjolla retropelejä ja pelikilpailuja perinteisillä Amigoilla, uusia lisälaitteita ja Amiga-yhteensopivia järjestelmiä sekä viimeisimpiä Amiga-lehtiä ja muuta kirjallisuutta.

Commodore 64 -kotitietokoneen 30-vuotisjuhliakaan ei unohdeta, sillä esittelyssä on viimeisimmillä laajennuksilla musiikkikäyttöön viritetty Commodore 64 sekä C64-pelikilpailuja. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä suomalaisen Amiga-jälleenmyyjän Gentle Eye Ky:n sekä Effi ry:n kanssa, jotka myyvät tapahtumassa tuotteitaan.

Saku 2012 -tapahtuma järjestetään Oulun Tetran kokoustilassa osoitteessa Mäkelininkatu 31. Tarkempia tietoja tapahtumasta on yhdistyksen kotisivuilla osoitteessa http://saku.amigafin.org, ja sähköpostitse lisätietoja voi kysyä yhdistykseltä osoitteesta suomenamigakayttajat@gmail.com.

Tervetuloa jatkamaan suomalaista Amiga-historiaa!

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. ylläpitää kotisivuja ja keskustelufoorumia ja järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia. Vuosi 2013 on yhdistyksen 20. toimintavuosi..
4.11.2010 - SUOMEN AMIGA-KÄYTTÄJÄT RY:N PIKKUJOULUISSA AMIGA-YHTEENSOPIVIA JÄRJESTELMIÄ
SSuomen Amiga-käyttäjät ry. järjestää yhdistyksen pikkujoulut Oulussa lauantaina 13. marraskuuta klo 12-21. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy kaikille, niin jäsenille kuin muillekin. Paikan päällä on tarjolla virvoitusjuomia, jouluherkkuja ja muuta naposteltavaa.

Tapahtumassa on esillä useita uuden sukupolven Amiga-yhteensopivia järjestelmiä, joihin voi tutustua vapaasti tai saada esittelyä pyydettäessä. Mukana ovat ainakin AmigaOS4-, MorphOS-, AROS- ja Minimig-järjestelmät. Vanhempia koneitakaan ei unohdeta, vaan pelailemaan pääsee useammalla classic Amigalla. Mukana on myös Commodore 64 MSSIAH- ja 1541 Ultimate -laajennuksilla.

Kävijöillä on mahdollisuus osallistua arvontoihin ja pelikilpailuun, joissa on jaossa hienoja palkintoja. Yhdistetyn pelikilpailun pääpalkinto on fyysinen kopio BOH-pelistä (http://www.bohthegame.com/). Useilla eri alustoilla toimivaa BOH:ia myös myydään tapahtumassa alennettuun hintaan. Pelikilpailu aloitetaan klo 14.

MorphOS Teamin lahjoittama MorphOS-avaintiedosto ja A-EON Technologyltä saadut signeerattu Boing Ball -solmio ja AmigaOne X1000 -juliste arvotaan klo 17. Samalla arvotaan vuoden 2010 jäsenmaksunsa maksaneiden kesken Amiga-aiheinen yllätyspalkinto.

Esillä ovat myös uusimmat Amiga Future -lehdet ja tapahtumaan voi tuoda myyntiin käytettyä tavaraa. Myyntiin on jo tarjottu esimerkiksi AmigaOne-, A600- ja PowerMac G4 -koneet.

Tapahtumapaikka on vuosikokouksesta tutussa Oulun seudun ammattiopiston Myllytullin yksikössä osoitteessa Uusikatu 2 (myös osoite Isokatu 1), tarkemmat ohjeet löytyvät yhdistyksen kotisivulta.

Lisätietoja http://saku.amigafin.org ja http://foorumi.amigafin.org sekä sähköpostitse thoriel@sci.fi.

Tervetuloa viihtymään!

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. ylläpitää kotisivuja ja keskustelufoorumia ja järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia.

23.11.2006 - SUOMEN AMIGA-KÄYTTÄJÄT RY:N PIKKUJOULUISSA OHJELMAA
Suomen Amiga-käyttäjät ry. järjestää yhdistyksen pikkujoulut Oulussa lauantaina 25. marraskuuta kello 14 alkaen. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy kaikille Amigasta, viimeisestä suuresta kotitietokoneesta, kiinnostuneille. Tule piipahtamaan!

Tapahtumapaikka on vanha tuttu Pakkahuoneenkatu 30 Oulun keskustassa. Tapahtuma alkaa klo 14, ja järjestettyä ohjelmaa on luvassa klo 15 alkaen. Esillä on monipuolisesti laitteistoa ja ohjelmistoa Amigan historiasta ja nykyhetkestä sekä muuta ohjelmaa. Yhdistys tarjoaa myös virvokkeita, pikkupurtavaa sekä teeman mukaisesti kotimaista joulukinkkua. Lisää tietoa ja lähestymisohjeet löytyvät yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta http://saku.amigafin.org.

Suuntaa antava aikataulu venymisvaralla:
14:00 - Vapaata seurustelua ja pelailua
15:00 - AmigaOS4- ja MorphOS-esittelyt
16:00 - Demoshow
16:30 - Pelikilpailut
Loppuilta - vapaata puuhastelua

Demoshow-ohjelma:
Da Jormas - Major Release (Assembly 2004, A500)
Loonies - Planet Loonies (Breakpoint 2006, A1200)
Iris - Kilofix (Breakpoint 2006, A1200)
TBL - Starstruck (Assembly 2006, A1200)

Pelikilpailut:
Worms DC-turnaus
WipeOut2097 hotlap-kisa

Esillä olevia koneita:
A500, 68000/28 MHz, A590
A600, 68000/7 MHz
CD32, 68EC020/14 MHz, Full Motion Video -moduuli
A1200, 68030/50 MHz
A1200, 68060/66 MHz
A4000, 68060/50 MHz, Picasso IV, Delfina Lite
Pegasos I, G3/600 MHz
Pegasos II, G4/1 GHz
AmigaOne, G4/800 MHz

Tervetuloa!


Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia ja julkaisee sähköistä Saku-lehteä.

Sivun alkuun