Vuosikokous 2008

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2009 » Vuosikokous 2008 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Tiistaina, 2. syyskuuta, 2008 - klo 16.24:   
Vuosikokouksen aika lähestyy. Lauantaina 27.9. Missä? Sana on vapaa.

 

Esa Haapaniemi
Tiistaina, 2. syyskuuta, 2008 - klo 22.24:   
Oulu kait edelleen vahvimpana ehdokkaana, mutta minä en tarjoa yliopistoa, kun en ole enää siellä töissä. Odotan toisten ehdotuksia.

 

tohe
Keskiviikkona, 3. syyskuuta, 2008 - klo 20.42:   
Oulu tietysti, jätetään sitten sensiblen treenaukset pois niin aloitetaan samalta viivalta kaikki :)

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 4. syyskuuta, 2008 - klo 16.32:   
Ouluun siis. Olisiko se edellisten pelitapahtumien paikka yhä käytettävissä?

 

jPV
Torstaina, 4. syyskuuta, 2008 - klo 17.35:   
Tietysti jos jotkut muut haluaisivat järjestää jonnekin muualle kuin Ouluun, niin oishan sekin vaihtelua. Kyllähän meitä täältä varmaan tulisi vaikka kimppakyydillä :)

 

tohe
Torstaina, 4. syyskuuta, 2008 - klo 19.14:   
Juu kyllä täältä matkustamaan pääsee eli ehdotuksia vaan kehiin.

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 4. syyskuuta, 2008 - klo 22.59:   
Perinteisesti paikkaehdotuksia muualle on kyllä tullut, mutta paikallista järjestäjäjoukkoa kokoukselle ei, joten heitelkää nyt ihmeessä kuitenkin niitä Oulun(kin) ehdotuksia.-)

 

Esa Haapaniemi
Sunnuntaina, 7. syyskuuta, 2008 - klo 9.03:   
Itse olen apuna kantamassa, esittelemässä ja siivoamassa, jos joku toinen selvittää sen paikan missä. Itse en ehtinyt mukaan viimevuotiseen, joten olisikos se paikka nyt saatavissa?

 

pr
Tiistaina, 9. syyskuuta, 2008 - klo 10.00:   
Mites Joensuu? tilasin ainakin OS4.1:sen. On A1XE,A1200T,WinUAE ja 500 lcd:ssä. Loput myyn pois. Amigalehtikin tulee, omakotitalo ja heavymeininki Wlanin päälle. Windows Visvaa löytyy nyt jopa 2x tältä petturilta. Kysynkin millä ohjelmalla sais blurayt toimii jos en jo ennen kysynyt ja vielä ilmaiseksi... PowerDVD tiedetään. Kiits.

No kukapa tänne korpeen haluais, 2000+ diskettiäkään ei saa esitellä mut kellä ei olis...

 

Thoriel
Torstaina, 11. syyskuuta, 2008 - klo 15.04:   
Vitsit sikseen. Sekalaisten paikkakuntien heittely ketjuun ei auta asiaa eteenpäin, ellei paikalle saada ketään järjestämään häppeningiä.

Kutsut pitää lähettää ensi viikolla, joten hommalla alkaa olla kiire. Löytyykö Oulusta mistään paikkaa?

b0lt ei ole vastaillut siitä viimevuotisesta, laitoin kyllä sähköpostia.

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 11. syyskuuta, 2008 - klo 17.36:   
Oulusta kokouspaikka siis haussa. Mielestäni tilan ei ole pakko olla ihan ilmainenkaan, kunhan paikka vain löytyy(?).

 

Esa Haapaniemi
Torstaina, 11. syyskuuta, 2008 - klo 21.52:   
Voisin tarjota vaikka omaa kotianikin, mutta tämä on täynnä kaikenlaista rompetta ja sekaan ei mahtuisi kuin alle 10 henkeä, ja hekin seisomaan. Valitettavasti minulla ei ole käytössäni muita resursseja.

Yrittäkää nyt edes vähän!

Kerron esimerkin vähästä yrittämisestä, josta kuitenkin on toisille suuri ilo:
Helsingissä eräs nuori nainen on alkanut avustaa turkkilaista perhettä ilman että kumpikaan puhuu toisen ymmärtämää kieltä. Hän käyttää suomenkielistä ja turkinkieistä Raamattua, niin että etsii haluamansa asian suomenkielisestä ja sen jälkeen näyttää vastaavan kohdan turkinkielisestä. Tuokin apu on ollut niin kelvollista, että hänellä on jo viisi turkkilaista ystävänään.

 

pr
Torstaina, 11. syyskuuta, 2008 - klo 23.05:   
@thoriel
Valitettavasti emme omista sekalaisista paikkakunnista kiinteistöjä. Ainoastaan oikeista paikoista joten olemme peruneet ystävällisen tarjouksen. Helsinki ja lähiseutu lienee niitä sekalaisia myös. Kiitos ja hei.

 

Thoriel
Perjantaina, 12. syyskuuta, 2008 - klo 3.14:   
pr: Kiinteistöjä emme mekään omista eikä rahastakaan yhdistyksellä ole pulaa, jos vuokranmaksusta tulee kyse - kykenevistä järjestäjistä vain, haihattelulla kun ei koskaan mitään saada aikaan. M.O.T.

Eiköhän tässä Oulu-asenteella kiedota jotain kasaan - taas. Jos törsätään kaikki hynät kaikkien aikojen vuosikokoukseen 20 hengen voimin? I'm all for it.

 

Anu Seilonen
Perjantaina, 19. syyskuuta, 2008 - klo 1.41:   
Kokouspaikka on varmistunut, Oulussa kuten arvata saattaa. Lisätietoja tapahtumasivulta. Varsinaiset kutsut seuraavat perjantain aikana.

 

Esa Haapaniemi
Perjantaina, 19. syyskuuta, 2008 - klo 22.30:   
Todella lähellä Göreme pitseriaa, joten jatkot vissiin sitten siellä?

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 19. syyskuuta, 2008 - klo 22.50:   
Hyvältä näyttää, kiitoksia Anulle järjestelyistä ja 2006:n valokuvaraportista (mainio se humanoidihyökkäyskuva.-)

 

jansa
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2008 - klo 10.05:   
Ihan mahtava kuva! :D

 

jPV
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2008 - klo 10.21:   
Ja sijainti Amiga-selaimilla toimivalla karttapalvelulla ;)

Ruokailu pitää järjestää jossain välissä. Göreme lienee vahvoilla taas. Meillä on nyt sen verran paljon aikaa varattuna, että luultavasti voisi kesken päivääkin jo käydä syömässä tai hakea noutoruokaa (ja mennä takaisin jatkoille kokouspaikkaan ;). Siellä on tilaa syödä ja kunnon astiatkin käytössä 60 ihmiselle. Tiskauskin kuuluu hintaan :-)

Jos jollain olisi kivoja koneita tuoda esille tai pelailuun, niin ottakaa mukaan ihmeessä. Tänne voisi ilmoitella mitä tuo ja jos tarvii jotain lisälaitteita, joita ei voi itse tuoda. Peruskalustona meillä on Pegasos1 (MOS2.1), Pegasos2 (MOS1.4.5), AmigaOne (AOS4.1), Minimig ja 2 x A1200/030. Videotykkejä on käytössä todennäköisesti 3 kpl ja äänentoistoa "monelle" koneelle.

Pelitoiveitakin voi heittää. Jos ei muita sopivia pelejä löydy, niin päähuomion saanee hyviksi todetut moninpelit: Stunt Car Racer, Sensible World of Soccer, Super Skidmarks ja Worms Director's Cut. Toki tarjolla on paljon muutakin, mutta noita ehdottaisin palauttamaan mieliin vaikka pienellä treenauksella ;)

 

Esa Haapaniemi
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2008 - klo 18.22:   
Minulla ei nyt ole monitoreita/taulunäyttöjä tarjolla, mutta muuten voin tuoda esille AmigaOS4.1 AmigaOnessa, CD^32+FMV+TV(+pelejä), ja olisiko Amigaemu läppärissä jostakin kotoisin?

 

Jon
Maanantaina, 22. syyskuuta, 2008 - klo 20.36:   
Jos jano, tuo ikuinen vitsaus, pääsee yllättämään niin Oulussa sattuu olemaan myös olutfestivaalit ko. viikonloppuna. Tapahtuma on maksullinen (18e) ja ikärajallinen. Sijainti on lähellä keskustaa.

http://ottofestivals.fi/index.html

 

KimmoK
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2008 - klo 18.41:   
Jååpa jåå... Jos sais Ilarille (2v) kaitsijan niin vois tulla paikanpäälle. Jos pikku ukko on hereillä niin se voi keveästi haitata kokousta, heh. Jälkiohjelmassa voinen ainaski pistäytyä, pitää ottaa valjaat ja talutusnuora mukaan (ja ilmastointiteippi, nippusiteet & korvatulpat, vastuuvakuutus, jauhesammutin, ...).

(juu, ei meiän juniori vilkas ole)

Vuan hyvät häpeninkit teille jos sattuupi etten pääse paikanpäälle.

 

Jarmo Piippo
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2008 - klo 19.40:   
KimmoK: No tuonnehan mahtuu järjestämään Ilarille vaikka oman leikkinurkkauksen, on sen verran iso sali, tiedän kun kävin tuolla vuosi sitten eräissä hääjuhlissa, joissa bändi soitti täysillä livejytää. :-)

 

jPV
Torstaina, 25. syyskuuta, 2008 - klo 20.35:   
Niin ja ollaan aika hyvin koko päivä siellä, että voi illemmallakin tulla käymään, jos päivästä ei pääse. Koitahan Kimmo päästä käymään :)

Ja omia joikkareita voi taas tuoda, jotta löytyy mieleisiä pelivälineitä kaikille ;)

 

Thoriel
Torstaina, 25. syyskuuta, 2008 - klo 21.43:   
Tapahtumasivua päivitetty. Mukana myös kuva sisäänkäynnin ovesta, että tiedätte mihin tähdätä.

HUOM! Tila on kellarikerroksessa, ettehän seikkaile yläkerroksiin koska turhista hälytyksistä maksaa varaaja. :) Ovien vasemmalla puolella on ovisummeri (ovet ovat viikonloppuisin lukossa) jota painamalla järjestäjät avaavat oven. Summeri näkyy tässä kuvassa aivan vasemmassa laidassa.

Tuon jäämistöni loput joikkarit paikan päälle, täysin toimivat voi väki halutessaan ostaa pois ja pikkuvikaisia voin antaa ilmatteeks.

 

KimmoK
Perjantaina, 26. syyskuuta, 2008 - klo 11.06:   
voipiipi hyvin olla jotta tulen paikalle vaikka kilon palasina jos ei muuten. juniorille koetan ottaa jotain 1-2 houkutinta/lelua mukaan jos kerta siellä on leikkimistilaakin.

CU sitten

 

itix
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 2.27:   
Hm.. se ois huomenna taas. Olisin voinut jopa tulla paikalle jos olisin äkännyt seurata foorumeita aikaisemmin :/ Olisi voinut 4.1:n tsekata ihan kilpailumielessä :)

Mutta joka tapauksessa... voin jatkaa varatilintarkastajana myös seuraavan vuoden. Tuota oli näköjään kysytty, mutta enpä ollut IRC:ssä samaan aikaa.

 

Thoriel
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 8.06:   
itix: Hyvä homma, varsinainen tilintarkastaja jatkaa joten sulla on todnäk ihan yhtä paljon hommia kuin ennenkin. ;)

Otetaan kattava valikoima kuvia ja muuta hömppää niitä varten jotka eivät paikalle pääse.

 

Mipe
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 11.41:   
Oikea ovisummeri on se, missä on maininta saunaosastosta/saunasta.

 

Thoriel
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 12.12:   
Ja ovessa on nyt ohjeet, pistin käpylänumeronkin jos tuntuu ettei napista saavu kyyppari paikalle.

 

KimmoK
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 13.10:   
Hyvvää kokkousta toivotan!

Jr nukahti päiväunille (huoh), hyvin se jaksoikin mennä viipottaa aamusta klo 5 lähtien. Pistin kännyn äänettömälle & tilttaan itsekin tunnin pari jos Jr sen suo.

Illemmalla toivon mukaan meki ollaan sit siellä häppeningissä ...

 

Thoriel
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 15.32:   
Kokous pidetty (reilu puoli tuntia meni) ja vapaaohjelma käynnissä. jPV esittelee juuri MorphOS 2.1:tä. Viitisentoista henkilöä on nyt paikalla. MOS herättää mukavasti kysymyksiä. Netti saatiin toimimaan (läppärini jakaa :-) mutta kännykkäkentät ovat olemattomat. Joskus näinkin päin.

Kokouksesta: yhdistystä ei niskalaukaustettu, sama hallitus jatkaa, jäsenmaksu pysyi samana. Kuulostaa staattiselta, mutta toiminnan kehittämiseen tuli runsaasti hyviä ja toteuttamiskelpoisia ideoita kuten tapahtumista tiedottamisen parantaminen (esim. paikallislehtiin, tapahtumakalentereihin jne. sekä ulkomaisten yhteyksien palauttaminen) ja kotimaisten tiedotuskanavien lisääminen mm. työporukoihin, jos jäsenillä on yhteyksiä toiminnasta kiinnostuneisiin henkilöihin.

Välillä jengi on toki vähän väsynyttä, mutta kaikilla on kuitenkin aina niin kivaa tapahtumissa, ettei toimintaa kannata lopettaakaan tässä vaiheessa. Rekisteröimättömän yhdistyksen vastuut ovat lähes samat kuin ry:nkin, mutta oikeudet ja varsinkin pelkän "kerhon" mahdollisuudet toiminnan järjestämiseen todella pienet, joten tosiasiassa vaihtoehdot ovat ry:n purkaminen ja toiminnan totaalinen lakkauttaminen tai sitten ry:n jatkaminen. Kaikki halusivat jatkaa.

Rahallisesti yhdistys kulkee kevyillä kuluilla: kotisivutila ei maksa, foorumin ylläpito ei maksa eikä edes pankkimaksuja mene lainkaan. Harvalla yhdistyksellä ehkä on näin hyvä tilanne kuin meillä.

Suurin ja eniten kannatusta herättänyt toiminnan kehitysmalli oli (tiedotuksen ohella) Etelä-Suomen porukoiden aktivointi. Toki täältä pohjoisesta mahdollisuuksien mukaan tullaan mukaan, mutta aktiiveja pitäisi löytyä tapahtumien järjestämiseen. Ei tämä niin vaikeaa ole; varataan tila, kehitetään teema ja yhdistys tiedottaa. Retropelitapahtuma toimii vallan hyvin, samoin uudempien laitteiden esittely samassa tapahtumassa. Kulut korvataan kuitteja vastaan tai esim. tilavuokrat voi laskuttaa yhdistykseltä.

Laittakaapa etelän miehet ja naiset asia hautumaan!

Täältä tähän.

 

Thoriel
Lauantaina, 27. syyskuuta, 2008 - klo 17.05:   
Valokuvia suoraan vuosikokouksesta!

 

Seppo
Sunnuntaina, 28. syyskuuta, 2008 - klo 10.42:   
Suuret kiitokset järjestäjille, saitte aikaiseksi taas mainion vuosikokouksen :)

 

jPV
Maanantaina, 29. syyskuuta, 2008 - klo 11.29:   
Tässäpä lisää valokuvia ja videoita tapahtumasta. Hauskaa oli, kuten saattaa kuulua ;) Aika meni ihan tappiin asti ja silti monilla jäi vielä pelisormi kutkuttamaan ;)

 

Lari
Maanantaina, 29. syyskuuta, 2008 - klo 18.41:   
Ehdotukseni tuleville tapahtumille : Uutuuksien ja erikoisuuksien esittelyn voisi aikatauluttaa. Itse pyörähdin paikalla noin puoli tuntia, enkä tunne käytännössä ketään joten oli vaikea esillä olleisiin laitteisiin tutustua. Olisi siis hyvä, jos olisi vaikka jokin tiivis tunnin setti, jolloin paikalla voi käydä katsomassa uutuuksia siten että niitä joku esittelisi :)

 

Thoriel
Maanantaina, 29. syyskuuta, 2008 - klo 21.17:   
Lari: Totta ja näinhän on joskus tehtykin. Taas vain tuli vähän sähisemällä tämä kokous pystytettyä, joten kaikki aikataulutus jäi. Jos pidetään pikkujoulut tai vaikka alkuvuodesta joku muu tapahtuma, niin selvää on että

a) päivämäärä lyödään lukkoon ajoissa
b) tiedotetaan paremmin ja laajemmin ja
c) ehdottomasti aikataulutus kehiin.

Näistä keskusteltiinkin jo tapahtumassa, etkä ollut ainoa joka asiasta mainitsi.

PS: Jäiköhän sulla käynnin jäljiltä yks harmaa verkkopiuha kokouspaikalle? Löytyi Telehellin nokasta. No, se on nyt mulla. ;)

 

jPV
Maanantaina, 29. syyskuuta, 2008 - klo 21.30:   
Mutta toki tapahtumissa esitellään laitteita varsin mielellään kaikille kysyville minä hetkenä vain. Kyllä siellä kehtaa kysellä että kuka tietäis tai vois esitellä :). Tarkat aikataulut ei vaan ole oikein tavannu pitää... mutta ehkä sitä nykyään osattais arvioida paremmin. Itse ajattelin tällä kertaa, että pitää esittelyt sitten kun näyttää olevan kiinnostunutta porukkaa paikalla.. tai vaikka useempaan otteeseen, jos tarvetta olisi tullut. Perinteisesti noi järjestetymmät esittelyt on pidetty pian vapaaohjelman alkamisen jälkeen (ilmoitettiin klo 14 nyt), kunhan järjestelyt on saatu valmiiksi. Nyt vähän vei aikaa se nettivirittely ensiksi.

Mutta toki jos tapahtumasta on tulossa isompi ja järjestelyt aloitettu ajoissa, niin tarkat aikataulut olisi syytä tehdä.

 

Boogie
Maanantaina, 29. syyskuuta, 2008 - klo 22.01:   
Loistaa Pohjoisen-kemut, luo alas väkeen vähään valoaan.. :)

Esittelyistä: Pysähtyy vaan siihen koneen äärelle ja nostaa etusormen pystyyn, heti rientää paikalle Joku(-nen) ja alkaa selittää niin että vaikee se on saara lopettaan :)

 

b0lt
Torstaina, 2. lokakuuta, 2008 - klo 12.15:   
Terve

Kiitokset kaikille järjestäjille. Kaikki järjestelyt pelasivat ja kahviakin saatiin :).

Aikataulut toki sinne voisi tehdä. Helpottaisi myös uusien saamista paikoille kun olisi tietty aika milloin sitä äksööniä olisi.

Homma nousussa tai vähintään tasamaalla.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: