Kutsu Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuo...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2007 » Kutsu Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuosikokoukseen « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Torstaina, 20. syyskuuta, 2007 - klo 2.00:   
Hyvä Suomen Amiga-käyttäjät ry:n jäsen,

Kutsumme teidät yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka järjestetään Oulussa lauantaina 29. syyskuuta kello 14 alkaen. Tilaisuus on ilmainen ja avoinna kaikille. Paikan päällä on tarjolla virvoitusjuomia, pikkupurtavaa ja leppoisaa seuraa. Kokous etenee oheisen esityslistan mukaisesti.

Muihin kokouksessa käsiteltäviin asioihin kuuluvat mm. seuraavat muutokset yhdistyksen sääntöihin: tarkoituksen ja toiminnan ajantasaistaminen, jäseneksi hyväksymisen ehtojen muutos, hallituksen varajäsenten määrän muuttaminen ehdolliseksi sekä tarkennukset kokousten koollekutsumiseen ja niiden pitämisen aikarajaan. Muutosten tarkoituksena on helpottaa yhdistyksen ylläpitoa jatkossa, jos aktiivisten jäsenten määrä laskee, mutta yhdistys halutaan kuitenkin pitää toiminnassa.

1. Kokouksen avaus.
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto.
6. Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä.
7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus.
8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet.
9. Valitaan tilintarkastaja ja hänelle yksi (1) varamies, tilintarkastajan toimikausi on 1.10. - 30.9.
10. Käsitellään muut esille tulevat asiat.
11. Kokouksen päättäminen.

Ohjelmassa on kokouksen jälkeen, noin kello 14.30 alkaen, tarjolla myös muuta ohjelmaa. Paikalla ovat ainakin Pegasos 1 ja 2 -tietokoneet, Amiga 1200 -koneita sekä kolme videotykkiä. Luvassa on pelikilpailuja sekä halukkaille MorphOS-käyttöjärjestelmän esittelyä. Demojakin saattaa kankaalla pyörähtää, ja toki paikalla oleviin laitteisiin ja koneisiin saa tutustua vapaamuotoisestikin.

Kokous on Oulun seudun ammattiopiston Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikössä osoitteessa Uusikatu 2 (myös Isokatu 1, riippuen kummasta suunnasta paikkaa lähestyy). Oulun seudun karttapalvelusta http://kartta.ouka.fi voi hakea kokouspaikan sijaintia osoitteella. Tarkemmat saapumisohjeet kokouspaikalle päivitetään yhdistyksen kotisivuille osoitteeseen http://saku.amigafin.org. Sinne päivitetään tarvittaessa myös lisätietoja kokouksesta. Sähköpostitse lisätietoja antaa Anu Seilonen, thoriel@sci.fi.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Anu Seilonen
Puheenjohtaja
Suomen Amiga-käyttäjät ry.

 

Thoriel
Torstaina, 20. syyskuuta, 2007 - klo 2.30:   
Keskustelu vuosikokouksesta tähän ketjuun.