Vuosikokous 2007

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2007 » Vuosikokous 2007 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Keskiviikkona, 29. elokuuta, 2007 - klo 16.45:   
Lopetetaan höpinät Saku 2007 -tapahtumasta, koska rehellisyyden nimissä sitä ei tulla saamaan aikaan. Tällä menolla.

Vuosikokous sen sijaan täytyy taas järjestää.

Itselleni ainoa sopiva viikonloppu on syyskuun viimeinen lauantai eli 29.9. Samasta syystä en valitettavasti voi lähteä minnekään kauas, joten joko a) häppeningi järjestetään Oulussa tai lähialueella tai b) se järjestetään ilman minua. Kumpikin on fine by me. Tarvittavat paperit ja diibadaabat voidaan toimittaa järjestäjille.

Mikäli vaihtoehto a toteutuu, mainittakoon ettei pitkään ja uskollisesti palvellut Pakkahuoneenkadun kokoustila ole enää käytettävissämme, ei nyt eikä enää jatkossakaan. Tämä varmistui vasta viime viikonloppuna. Toivon kaikkien ihan tosissaan kaivavan järkeviä vaihtoehtoja kokoustiloiksi - ja mielellään nopeasti tätä vuosikokousta varten. Rahasta ei homma jää kiinni, joten vuokraakin voimme maksaa kohtuullisissa määrin.

Viimeisen vuoden aikana minulla ei ole ollut aikaa yhdistykselle eikä lehdelle, enkä valitettavasti näe tilanteen muuttuvan jatkossakaan. Tästä syystä en aio enää jatkaa yhdistyksen puheenjohtajana. Siihen pestiin tarvitaan joku, jolla on vielä sydäntä, tahtoa ja aikaa viedä yhdistystä jos nyt ei eteenpäin, niin ainakin jatkoon. Hallituksen varajäseneksi voin jäädä, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi.

Yhdistyksen lopettamista en edelleenkään kannata, vaan toivon että sen hengissäpitoon löytyy muutakin kuin teoreettista halua. Joku Muu ei tässä tilanteessa enää auta. Kotisivupäivitykset, tilinhoidon ja jäsenasiat voin jatkossakin hoitaa, sillä välineet ja sopimukset sitä varten ovat olemassa, eivätkä nuo vie juurikaan aikaa tällä hetkellä.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Toimikaa.

 

Esa Haapaniemi
Keskiviikkona, 29. elokuuta, 2007 - klo 21.02:   
Ilmoitan, että se yhden kerran aikaisemmin käytetty ja hyväksi havaittu Oulun Yliopiston Mikro- ja Nanoteknologian keskuksen (http://www.oulu.fi/nano) neuvottelutila on mahdollista käyttää. Jos rahaa halutaan kuluttaa, voin kysyä hintaa, mutta on sitä aikaisemminkin saatu lainata ilman korvauksia.

Lisäetuihin kuuluu myös mahdolliset turistikäynnit puhdastiloihin, ilmainen wlan, huoneessa on videotykki ja videoneuvottelulaitteisto jolla yhteyden saa myös muualle. Eteistilaan saa myyntipöytiä, ja viereistä kahvihuonetta voi käyttää kahvitteluun ja virallisempiin kokouksen asioihin.

 

Jarmo Piippo
Torstaina, 30. elokuuta, 2007 - klo 5.30:   
Esa: upeaa, tuo oli loistava kokouspaikka, varaa ihmeessa meille se taas. Ja jos Joku Muu järjestääkin kokouksen toisaalla (tuskin), niin ilmoittanee siitä hetiäkkiä, jottei tuota varata turhaan.

Anu: mahtavaa, jos tosiaan voit nuo tilit hoitaa jatkossakin, olet ehdottomasti pätevin siihen. Käytännön seurauksena minäkin uskallan lupautua jatkoon, sillä yhdistyksen lopettaminen veisi kaiken tähänastisen vaivannäön ja jäsenmaksut hukkaan.

Vuosikokous pidettänee siis 29.9. Oulussa?

Laitanpa kyselyn hallituksen listalle muista jatkamaan halukkaista, ja suoraankin saa toki ilmoittaa Anulle tai minulle.

Anu, jatkaisivatko tilintarkastajatkin vielä?

Kokoukseen tarvitaan taas ohjelmaa, koneita ja virvoketta, olisivatko aiempien tapahtumien avustajat halukkaita tulemaan? Tervetuloa ja kiitos jo etukäteen. ;-)

 

Esa Haapaniemi
Perjantaina, 31. elokuuta, 2007 - klo 8.14:   
Anteeksi! Joudun sittenkin peruuttamaan tuon oman lupaukseni. Minä olen 24.9-4.10 välisen ajan komennuksella Rovaniemellä. Ellei kokousta järjestetä tuota ennen, voimme miettiä voisinko antaa jollekin avaimen, millä pääsee ainoastaan niistä kahdesta ovesta sisään (minulla on noita magneettiavaimia ja mahdollisuus niiden käyttöoikeuksien asettamisiin). Silloin on toisten vastuulla se tilan siivous ja järjestys. On se sekin minusta mahdollista, en vain pääse itse mukaan.

 

Jarmo Piippo
Sunnuntaina, 2. syyskuuta, 2007 - klo 13.09:   
Esa: Avaimet tänne vaan, tuolla se pidetään (tuskin muuta enää ilmaantuu?).

 

Esa Haapaniemi
Sunnuntaina, 2. syyskuuta, 2007 - klo 21.24:   
Kelpaa minulle, eli teen tuon avaimen valmiiksi ja annan sille käyttöoikeuden vain ko. päivälle. Minne minä sen sitten toimitan, vai käykö sen joku hakemassa? Valitettavasti en voi päästää teitä puhdastilaan, kun ette kuitenkaan osaisi käyttäytyä. Minä sitten kaston kuvista, kuinka hauskaa teillä oli.

 

JPQ
Sunnuntaina, 2. syyskuuta, 2007 - klo 22.32:   
Esa Haapaniemi: vaikka en ole tulossa (oulu liian kaukana) jos tila tosiaan yrittää edes olla nimensä veroinen niin tosi hyvin ymmärrän. jo tuokin käden eikun siis avaimen ojennus on hyvä.

 

Thoriel
Maanantaina, 3. syyskuuta, 2007 - klo 2.05:   
Ehdotan vuosikokousta irkissä. Siellä on enemmän tilaa.

 

jPV
Maanantaina, 3. syyskuuta, 2007 - klo 11.05:   
Jos sitä ohjelmapuolta ja porukkaa haluttaisiin yhtään enempää mukaan, niin tuo Esan tila on mielestäni liian ahdas. Eiköhän yliopistolta löytyisi joku vähän isompi ja yhtenäisempi tilakin? Tai jostain lähempänä kaupunkia.

Irkkikokous on mielenkiintoinen ajatus. Osallistuminen ei olisi ainakaan etäisyyksistä kiinni. Tällaisessa yhdistyksen tulevaisuuden kannalta tärkeässä kokouksessa saataisiin varmasti annettua kaikille mahdollisuus osallistua. Onnistuisikohan yhdistetty real life / irc -kokous?

 

hannkesk
Maanantaina, 3. syyskuuta, 2007 - klo 11.16:   
Mielenkiintoinen ajatus irc-kokous!

En ole yhdistyksen jäsen, mutta mielelläni voisin liittyä. En pääse Ouluun täältä Espoosta, mutta Oulu lähellä sydäntä, koska opiskelin siellä 93-97 tietotekniikka, matikkaa, fysiikka ja kemiaa.

Luulen, että osallistumisprosentti voisi kasvaa kovasti.

Entä skype-chat kokous :)

 

Jarmo Piippo
Maanantaina, 3. syyskuuta, 2007 - klo 11.45:   
Thoriel: Sopii tottakai irc-kokouskin, ainahan niitä real-life -tapahtumia voi pitää muutenkin (kuten peli-illat jne.). Ja olisipahan kieltämättä hieman helpompi järjestää... Ja tosiaan ensimmäinen valtakunnanlaajuinen vuosikokous... Eikä tarvi edes siivota. ;-) Okei, noin tehdään?

 

JPQ
Maanantaina, 3. syyskuuta, 2007 - klo 16.40:   
hannkesk: ei oo skype tukee tarvituille koneille. meillä kaikilla ei ole pceetä tai mäkkiä tai edes linuxia. Toisekseen pc kyllä mullekkin tulossa mutta siinä tulee olemaan tarkkaa valitut sovellukset.
Jarmo Piippo: varmaan ehkä muutenkin eka valtakunnanlaajuinen vuosikokous. siis jos amiga pylpyrät unohdetaan.

 

Terho
Maanantaina, 3. syyskuuta, 2007 - klo 22.47:   
Kannatan IRC-kokousta ehdottomasti. Tällä hetkellä mielestäni paras vaihtoehto.

 

Jupp3
Tiistaina, 4. syyskuuta, 2007 - klo 9.50:   
Parempi pitää peli-illat erikseen, eipä tarvitse kuluttaa arvokasta peliaikaa mihinkään pakolliseen kokousteluun :)

 

Thoriel
Keskiviikkona, 5. syyskuuta, 2007 - klo 22.25:   
Kipeltä päivitystä asiaan: IRC-kokous on laillinen hallituksen kokouksissa (toimeenpaneva), mutta jäsen/vuosikokouksen (ylin päättävä) kanssa laki ei anna myöten. Vuosikokouksen on siis oltava real-life real-persons. Joku paikka jostakin äkkiä plz?

(Yhdistettynähän on sikäli kokeiltu, että joissain kokouksissa oli myös IRC-kanava, jonne kokouksen kulkua kuvailtiin. Kanavalla ei kuitenkaan ollut äänestys- eikä päätösvaltaa.)

 

Esa Haapaniemi
Keskiviikkona, 5. syyskuuta, 2007 - klo 22.57:   
Edelleen "pienimuotoiseen" kokoontumiseen voin antaa avaimen tuonne lupaamaani kokoustilaan. Siellä on myös se videoneuvottelusysteemi käytettävissä, jos joku osaa sen käyttämisen...

Olisiko kirjaston kerhohuoneesta pikaratkaisuksi?

 

Thoriel
Torstaina, 6. syyskuuta, 2007 - klo 0.41:   
Esa: Nanon tilojen ongelma on juurikin siinä, ettei kukaan muu kuin sinä oikeastaan osaa ko. tilan laitteita. Lisäksi se tosiaan oli aika ahdas, vaikka eihän tässä välttis mitään isoa häppeningiä tarvitakaan.

En muista kirjaston kerhohuoneen varaustilannetta äkkiseltään, voin tarkistaa huomenna töissä. Sitä kuitenkin mietittiin jo aiemmin tapahtumia varten, mutta sen ongelmana on tilan avonaisuus mahdollisia pelipippaloita ajatellen; sitä ei saa pimeäksi. Lisäksi lauantaisin mesta menee kiinni klo 17 (duunipäiväksi siinä on pari tuntia liikaa, vrt. aiemmin suljettiin lauantaina klo 15, tapahtumapäiväksi aikaa taas on ihan liian vähän). Yhden videotykin sinne tosin saisi talon puolesta ilman lisämaksuja, ja langaton panOULU-verkkohan kuuluu koko talossa.

Voin tsekata onko mikään muuttunut. Vuokra on kuitenkin 12,20 e/tunti ja ylimenevästä ajasta (aukioloaikojen ulkopuolella) täytyy maksaa henkilöstökuluja 18,20 e/tunti. Ihmettelen miksei neukkareita ole mainittu, kun niitä kuitenkin varataan; voi olla että ne ovat vain kaupungin sisäiseen käyttöön. Voin tarkistaa.

Mieluummin kuitenkin pitäisin tapahtuman jossain muualla.

 

b0lt
Perjantaina, 7. syyskuuta, 2007 - klo 11.36:   
Terve

Laitoin kyselyn työpaikaltani kokoustilojen käytöstä. Paikka olisi isokatu 1, siis oulun ammattioiston aikuis ja työpaikka koulutus yksikkö. Osoite sama kuin vanhalla keskusammattikoululla.

Hinnasta eikä saatavuudesta vielä tietoa, mutta toimistossa oltiin sitä mieltä että viikonloppu käyttö onnistuisi. Tilassa olisi videotykki ja kolme kangasta. Voisin saada sinne lainattua videotykkejä, tosin vanhoja 800x600 resolla olevia. Lisäksi naapuritilassa olisi keittiö.


Ilmoittelen pikapuoliin onnistuuko, mitä maksaa ja pähkäilkää te olisiko tilana sopiva.

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 7. syyskuuta, 2007 - klo 17.58:   
b0lt: Hyvältä paikalta tuokin näyttäisi. Jos tuo järjestyy, niin missä olisi lähin ilmainen parkkipaikka, ja voitko tehdä lähestymisohjeet nettiin laitettavaksi, ja toimia kokouksessa tilojen vastuuhenkilönä?

 

SirpaP
Maanantaina, 10. syyskuuta, 2007 - klo 12.14:   
Hups, se on näemmä syksy taas ja vuosikokousta pukkaa... Sikäli kun lopulta päädytään kokoustamaan Oulussa ja järjestelyapua kaivataan, niin voin kyllä taas jotain mukana sählätä mikäli tarpeen.

Häivyn n. puolen tunnin sisällä kaupungista ja palailen vasta 20.9. sivistyksen pariin. Kökötän mökissä Kuusamon korvessa ilman nettiä ja muita houkutuksia (kun ei gradu muuten etene, niin yritetään sitten näin), joten puhelin on ainoa jolla tavoittaa.

Palataan tarvittaessa astialle kunhan tuolta kotiudun. :)

 

b0lt
Perjantaina, 14. syyskuuta, 2007 - klo 11.51:   
Terve

Varsin meille sen tilan lauantaina 29.9 klo 12-> eteenpäin. Paikkana on uusikatu 2, eli samassa rakennuksessa kuin vanha keskusammattikoulu. Paikka löyyy näppärästi oulun karttapalvelusta http://kartta.ouka.fi/

Sisäpihalla on parkkipaikkoja aivan varmasti tarpeeksi.

Otetaanko tämä paikka?? on ainakin kävelymatkan päässä rautatieasemalta.

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 14. syyskuuta, 2007 - klo 14.27:   
b0lt: Jees, otetaan, ainakin minun puolesta! Excellent.

 

Esa Haapaniemi
Perjantaina, 14. syyskuuta, 2007 - klo 21.04:   
Saisi tuosta silti (vaikka minä en mukaan pääsekään) olla jonkinlainen lähestymiskuvato. Pääseekö sinne sisälle tuolta ammattikoulun pääsisäänkäynnistä toiselta puolelta rakennusta, vai minkälainen on se sisäpihan ovi?

Ja paljon kuvia myös tilaisuudesta itsestään, please!

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 14. syyskuuta, 2007 - klo 22.12:   
Ehtisikö kukaan paikan lähistöllä asuva tai sinne muuten vain eksyvä tehdä lähestymisohjetta? Please?

 

Esa Haapaniemi
Lauantaina, 15. syyskuuta, 2007 - klo 10.43:   
Minä voisin sen kuvata vaikka tänään, rautatieasemalta lähtien. Mutta kun en vielä tiedä onko se sisäänmeno-ovi tuolla takapihalla, ja mikä niistä se on. Eli otan kameran mukaan ja kuvaan sarjan, ja odotan minkälaiset tiedot saan itse järjestäjältä.

 

KimmoK
Lauantaina, 15. syyskuuta, 2007 - klo 16.55:   
Vaihteeksi olen luultavasti paikkakunnalla kun Oulussa tapahtuu sakuhommaa. Aika edelleen kortilla kaikkeen mutta pidän tätä foorumia silmällä.

(en lupaa kiven kovaan mutta voi olla mahdollista että kävelen digikameran kanssa kaupungissa joku päivä, ilmoitan jos multa tulee lähestymisohjeeseen kuvamatskua tms. älkää odottako mitään :) )

btw. onkos skype/nettivideopuhelu/-konferenssisoftia vielä amigamaisuuksille?

 

Jarmo Piippo
Lauantaina, 15. syyskuuta, 2007 - klo 16.56:   
Esa: Kiitos! Anulle voinee lähettää kuvat sitten julkaistaviksi. Sisäänmeno-ovet voinee kuvata molemmilta puolilta, ja laittaa sen oikean niistä esille sitten, kun saamme tiedon?-)

 

Esa Haapaniemi
Lauantaina, 15. syyskuuta, 2007 - klo 22.16:   
Lähetin kuvakollaasi Anulle, mutta arvelen ettei hän ehdi niille tehdä mitään. Olisiko jotakuta toista vapaaehtoista, joka siirtäisi ne tuonne webbisivulle?

 

Jarmo Piippo
Sunnuntaina, 16. syyskuuta, 2007 - klo 17.20:   
Odotellaan, jos hän ehtisi laittaa, yhdistyksen sivut kun pitäisi yhä tehdä niillä vanhoilla sivunteko-ohjelmilla, tai niiden ylläpito menee sekaisin.

 

Anu Seilonen
Maanantaina, 17. syyskuuta, 2007 - klo 18.03:   
Herve kaikki, on ollunna itsellä vähän sutinata, joten en ole ehtinyt oikein osallistumaan.

Tila on mainio ja kelpaa, Esa laittoikin jo kuvat tulemaan. Epäilen etten tänään ehdi tehdä päivityksiä kotisivuille, kun täällä suolakaivoksilla menee iltamyöhään, mutta ti-ke on paremmin aikaa. Nythän sinne on tulossa paitsi vuosikokoustietopläjäys, myös viimeinkin *tadaa* puuttuvat hallituksen kokousmuistiot, mistä iso käsi Jarmolle.

Pidetäänkö virallinen osuus klo 14 vai klo 15 alkaen? Koneiden laitossahan menee kyllä aikaa se pari tuntia aina. Itse joudun häipymään paikalta iltakuuden maissa, mutta eihän niihin tansseihin enää minua tarvita. ;)

b0lt: Otatko laskutusasioissa yhteyttä minuun (sähköpostilinkki nimen kohdalla). Lisäksi olisi hyvä tietää, kuinka pitkään tiloissa saa olla eli mihin mennessä kimpsut on kerättävä pois. Onko tiloista olemassa mitään pohjapiirrosta tai edes summittaisia mittoja, paljonko pöytiä/tuoleja on käytettävissä jne.? Eivät ne tiedot välttämättömiä toki ole, helpottaisivat vain etukäteissuunnittelua. Onko tiloissa nettimahdollisuutta?

 

Anu Seilonen
Tiistaina, 18. syyskuuta, 2007 - klo 23.58:   
Hallituksen muistiot sain kotisivuille, lähestymisohje jää huomiselle (sain vielä muutamia hyviä kuvia jPV:ltä).

Mutta! Kutsut pitää lähettää lakisääteisesti tällä viikolla, joten tarvitsisin pikaisesti tietoa, moneltako pippalot aloitetaan (järjestäjät tulevat toki klo 12 pintaan, mutta se varsinainen yleisötilaisuus) sekä pientä tietoa kokouksenjälkeisestä ohjelmasta ja koneista.

Myöhemmät tarkennukset ohjelmaan voidaan toki hoitaa kotisivujen, foorumin ja nyyssien välityksellä, mutta jotain suuntaa-antavaa olisi kiva saada kutsuunkin.

 

Jarmo Piippo
Keskiviikkona, 19. syyskuuta, 2007 - klo 9.52:   
Aloitetaanko klo 14, ja heti kokouksella, niin saadaan se pois kuleksimasta?-) Siinähän tuskin kauan menee.

 

Janne
Torstaina, 20. syyskuuta, 2007 - klo 9.08:   
Hienoa että kokous saatiin aikaiseksi! Näyttää myös järkevältä muuttaa sääntöjä ja keventää yhdistyksen toimintaa.

P.S. Sääntömuutosehdotus näkyy kokonaan boldilla IE6:lla. Firefoxilla näkyvät boldaukset oikein.

 

JPQ
Torstaina, 20. syyskuuta, 2007 - klo 16.37:   
Janne: mitens sitä voi(s) keventää?
Ps. utelias sivullinen

 

Thoriel
Torstaina, 20. syyskuuta, 2007 - klo 18.08:   
Janne: Kiitos hoksautuksesta, ei näköjään ole siirtynyt se uusin versio, vaan siellä on yksi <B> liikaa. Korjaan jahka suolakaivoksilta pääsen. Yönkähmässä jäi testaamatta IE:llä, jota en normaalisti käytä.

JPQ: No juurihan tuossa sanottiin että sääntömuutoksilla. Siellä ne kotisivuilla odottavat tutustumista, tosin jos näkyvät kokonaan boldilla niin syy on minussa, korjaantuu tänä iltana. iBrowse kuulemma näyttää sekin oikein.

 

JPQ
Torstaina, 20. syyskuuta, 2007 - klo 20.59:   
Thoriel: puusilmä iski.
ps. kuka IEeetä muka käyttää paitsi kaverini hyvästä syystä ja yhdestä kaverista en tiedä...

 

Odysseys
Sunnuntaina, 23. syyskuuta, 2007 - klo 19.08:   
Mikä on IE? O:-)

 

Bud
Sunnuntaina, 23. syyskuuta, 2007 - klo 21.36:   
IE on se windows nettiselain internet exlooderi tietääkseni?

 

Anu Seilonen
Perjantaina, 28. syyskuuta, 2007 - klo 4.10:   
Vuosikokouksen lähestymisopas on vihdoin viimein julkaistu ja löytyy kotisivuilta.

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 28. syyskuuta, 2007 - klo 15.20:   
Lisäyksenä hienoon oppaaseen mainitsen vielä, että jos katsotte oppaan linkistä löytyvää Oulun karttasivua, ja laitatte hakusanalla Uusikatu 2 kartalle punaisen pallon kohteen kohdalle, niin vielä karttanäkymääkin havainnollisemman kuvan alueesta saa vaihtamalla "karttanäkymä"-valikosta käyttöön ilmavalokuvan (Ilmakuva 2004). Siitä näkee karttaakin paremmin esim. miten paikalle ajetaan, jne. (näkymää voi myös zoomata lähemmäs, mikä on helppoa, jos on hakutoiminnolla saanut sen punaisen pallon näkyviin kohteen kohdalle.)

 

Anu Seilonen
Lauantaina, 29. syyskuuta, 2007 - klo 16.33:   
Raporttia paikan päältä... Vuosikokous kesti 40 minuuttia eli en nyt ihan helpolla äijiä (ja Sirpaa ;) päästänyt. Suostuin siitä huolimatta ärisemään vielä vuoden, hallitukseen tuli kaksi uutta jäsentä kahden poisjääneen pitkäaikaisen jäsenen tilalle, kaikki kokouksessa olleet "lupasivat" maksaa jäsenmaksun (9 maksua jo saatu ;) ja puheenjohtaja vaihtuu ensi vuonna. Ugh.

Sääntömuutokset hyväksyttiin yksimielisesti, tilinpäätökset hyväksyttiin ja vastuuvapaus myönnettiin, tilintarkastajat jatkavat, hallituksessa on 5 varsinaista ja 5 varajäsentä. Nimenkirjoittajia ei tarvitse vaihtaa yhdistysrekisteriin, sääntömuutokset kuitenkin. Ideana heitettiin myös kiertävää puheenjohtajuutta, mikä ei olisi yhtään huono idea - vaikka muutokset aina maksavatkin kympin per laaki, ei siihen ihan heti firma kaatuisi.

Toimintasuunnitelmassa käytännössä luovuttiin isomman Saku-tapahtuman järjestämisestä ja päätettiin keskittää voimavarat pienempien tapahtumien pitämiseen ehkä useammin ja myös eri paikkakunnilla. Pistäkää siis mietintämyssyä päähän muuallakin - yhdistys toki tukee aina mahdollisuuksien mukaan, myös rahallisesti. (Yksi hyvä edustustilanne olisi tämän vuoden Alt Partyt...)

Täällä pelailu, koneiden ihmettely, napostelu ja yleinen höpötys jatkuu. Eiköhän täällä kuitenki ihan kivaa ole ja tule.

PS: Ai niin! Meillä on pitkästä aikaa netti vuosikokouksessa - sekä panOULU että paikallinen verkko pelaavat.

 

jPV
Sunnuntaina, 30. syyskuuta, 2007 - klo 14.33:   
Tuossapa muutamia kuvia. Ei tullu hirveen onnistuneita, mutta ehkä jollain muulla on parempia :-)

Amithlonin asennus ja esittely keräsi mielenkiintoa (kuvat 2-4). Napalm pyöri muuten _vauhdilla_ sillä ;)

SCR:ssä ja SWOS:ssa oli hurrrjan tiukat kamppailut, kuten kuvista näkyy.

 

Wizor
Maanantaina, 1. lokakuuta, 2007 - klo 8.18:   
Hauskempaa siellä kyllä näytti olevan kuin allekirjoittaneella töissä! Hemmetti...

Nyt sitten ALT partyille kehittelemään jotain!

 

JPQ
Torstaina, 25. lokakuuta, 2007 - klo 22.08:   
ja tossa noi nappulat tossa kuvassa tulkitaan näin: (pakko kirjoittaa kun tuli mieleen)
siniset=pegasos väki
punaiset=amigaos väki
keltaiset=emulaattorin käyttäjät koska se kuitenkin niin laimeaa touhua aitoon nähden.:)
vihreät=kateelliset pc/mac tyypit jotka ei ymmärrä vaihtaa.:)

 

Vain otettu lääke auttaa
Sunnuntaina, 28. lokakuuta, 2007 - klo 3.20:   
Ja sitte muistetaan ottaa ne pillerit jooko.

 

Jakodemus
Sunnuntaina, 28. lokakuuta, 2007 - klo 11.08:   
Kuvaako jokainen nappula yhdistyksen jäsentä?;)
AmigaOS:15
MorhpOS:11
Emulaattorit:16
Muut:12

Vai kuvaako ne vain eri jäsenryhmien suhteellista osuutta?
AmigaOS:27,7%
MorphOS:20,4%
Emulaattorit:29,6%
Muut:22,2%

 

jPV
Sunnuntaina, 28. lokakuuta, 2007 - klo 12.43:   
Heheh :). Prosentit vois olla aika paikkaansapitäviäkin ;) Tosin kaipaisi vielä erottelua AmigaOS:n osalta 4.x:ään ja vanhempiin :)

 

JPQ
Sunnuntaina, 28. lokakuuta, 2007 - klo 22.10:   
jpv: vanhat olis viininpunaisia.:) eli tietynlainen juusto paranee vanheteessaan (ei loputtomasti tietenkään) amiga on kuin hienoa juustoa. ps. ei viiniä koska en juo viiniä juurikaan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: