Saku - Winter Games 2007

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2007 » Saku - Winter Games 2007 « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jPV
Keskiviikkona, 7. maaliskuuta, 2007 - klo 20.00:   
Järjestämme pienimuotoisen pelitapahtuman Oulussa 17.3.2007. Tarkoituksena on raahata paikalle kasa Amigoita ja pelailla kaikenlaisia moninpelejä. Tapahtumapaikka on aiemmista tapahtumista tuttu paikka Oulun keskustassa.

Pääpaino on classic-Amigoissa, mutta paikalla on myös ainakin yksi Pegasos2, jolla pääsee pelaamaan mm. VirtualGP2:ta videotykillä.

Pelivaihtoehtoina on esim. WormsDC, Skidmarks, Max Rally, VirtualGP2, Wipeout 2097, Sensible Soccer, Stunt Car Racer ja Nitro. Osa koneista linkitetään sarjakaapelilla. Muita peliehdotuksia otetaan myös vastaan ja omiakin pelejä voi ottaa mukaan.

Apuakin kaivataan vähän, että jos jollain on mahdollista tuoda mukanaan toimivia videomonitoreja, niin voisi ilmoittautua ;) Myös pelikelpoisia Amigoita voi tuoda lisääkin.

 

JPQ
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 1.54:   
Aargh taas oulussa.:( Mutta te jotka menette/pääsette/järjestätte pitäkäätten hauskaa.

 

Apache
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 9.47:   
Niin näin..... Hesasta alkaa vissiin Amigat loppumaan :( Empä päässy Sakun kokoukseenkaan nii.. Tana ku noi liputki maksaa ihan maltaina ouluun.

JPQ, tehdään vastatempaus... Sama Hesassa....

 

Jupp3
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 10.01:   
>Hesasta alkaa vissiin Amigat loppumaan

Olihan Dot:in viimeisimmässä konsolipeli-illassakin CD32 :)

 

Moderaattori
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 18.00:   
Assembly-keskustelu siirretty muualle.

 

jansa
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 20.13:   
Oishan se hienoa, jos Hesassakin tapahtuisi joskus jotain. Pystyisköhän esim ton dotin kautta järkkäämään jotain tommosta peli-iltaa vai eikö täällä enää tosiaan ole kuin pari amigistia?

 

jPV
Torstaina, 8. maaliskuuta, 2007 - klo 20.26:   
Eihän se tarvi kuin yhden innokkaan järjestämään ja muutaman muun auttamaan. Yhdistys varmasti tukee juttua. Aktivoitukaa muuallakin. Ei se paljoa vaadi!

 

KimmoK
Torstaina, 15. maaliskuuta, 2007 - klo 13.24:   
eiks halvimmat lentopiletit oo "vain" 70€ ees ja taas

onhan se tietenkin monta sataa markkaa suomenrahassa

 

Zero
Torstaina, 15. maaliskuuta, 2007 - klo 14.47:   
Sensible Socceria ois mukava pelata isommallakin porukalla, harmi kun oon ite pois juuri paikkakunnalta. Seuraavana lauantaina on tarkoitus järjestää ite retropeli-ilta kaveriporukassa. Yleensä se on pääasiassa SS:n pelaamista :)

 

JPQ
Perjantaina, 16. maaliskuuta, 2007 - klo 6.13:   
KimmoK: monelle on paljon enkä ole koskaan lentokoneella mennyt mihinkään joten siksikään ei oikein olis uskallusta noin vain.......

 

KimmoK
Perjantaina, 16. maaliskuuta, 2007 - klo 7.12:   
@JPQ

Vain finnair on riskiä vailla. Vois Eput laulaa. ;-)

 

JPQ
Perjantaina, 16. maaliskuuta, 2007 - klo 15.25:   
KimmoK: hehe. Ja siis suhtautumeni koskee kaikkia ei vain halpalento yhtiöitä.

 

Seppo
Perjantaina, 16. maaliskuuta, 2007 - klo 23.16:   
Junallakin pääsee Ouluun, opiskelijat kuulemma vielä kohtuu halvalla... :)

 

Janne
Lauantaina, 17. maaliskuuta, 2007 - klo 13.59:   
Respect! :)

 

Thoriel
Lauantaina, 17. maaliskuuta, 2007 - klo 23.41:   
Ohi on. Järjestelyt alkoivat kymmeneltä, kahdentoista maissa alkoi olla koneita valmiina ja puoli yhdeksältä pakkailtiin taas romuja kasaan. Koko päivähän tuossa sujuvasti vierähti.

Vieraskirjaan kertyi 12 nimeä, joista tosin kaksi kävi ihan piipahdusmeiningillä. Peleinä olivat ainakin Super Skidmarks (enpä ennen ole nähnyt sitä pelattavan kuuden pelaajan voimin kahdella videotykillä ja jaetulla ruudulla!), Stunt Car Racer, Worms DC, VirtualGP 2, Nitro, Superfrog ja jokusia muitakin. Minä ja Sirpa tosin olimme vain takapiruina ja pelailimme omiamme kämmenhärpäkkeillä.

Skidmarks-matsit olivat kyllä hupaisinta rähinää pitkään aikaan ihan jo katselijallekin! Pilponaatia ja naksuja kului sopivassa määrin, ja iltakuudelta tuettiin korttelikänkkylää neljän perhepitsan voimalla. Ja saivatpa kolme A500:aani, kaksi videomonitoria, GVP:n HD-ohjain ja pussillinen piuhojakin uudet kodit, mistä lämmin kiitos. (Kerrankin oli vähemmän tavaraa lähtiessä kuin tullessa!)

Kiitos kaikille osallistujille!

 

Seppo
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 10.31:   
Kiitos tilaisuuden järjestajille, tapahtumassa oli hyvä meininki. Kiitos myös kilpaveljille ja -siskoille, kanssanne oli hauska kisata :)

 

jPV
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 13.30:   
Juu kivaa oli! Alkupäivästä testailtiin muutamia pelejä kahdella nollamodeemikaapelilla yhdistetyllä A1200/030:lla, joille oli vielä kummallekin oma videotykki. Max Rally toimi ihan kivasti nelinpelinä, Stunt Car Racer (turbo-versio, jossa on parempi framerate) toimi myös hyvin linkissä ja Super Skidmarks+:sta löydettiin mielenkiintoisia optioita moninpeleihin. Alkulämmittelyinä otettin myös kaksinpelejä Diamond Caves 2:lla.

Ensimmäinen varsinainen peliturnaus tapahtui Stunt Car Racerilla. Ensimmäistä kertaa tuli pelattua sitäkin useammalla kuin kahdella pelaajalla... tällä kertaa maksimissaan kuuden pelaajan voimin. Toimii kyllä loistavasti peli isommallakin porukalla. Vuorotellen aina kaksinpelejä eri ihmisiä vastaan ja pistetaulukko kertoo lopputuloksen. Varsin toimiva peli tällaisiin tapahtumiin.

SCR:n jälkeen pelailimme Super Skidmarksia. Siinä on monta eri moodia moninpeleihin sarjakaapelilla tai ilman, mutta mielenkiintoisin oli kyllä optio, jolla kaksi sarjakaapelilla yhdistettyä konetta näyttävät kumpikin puolet radasta. Saimme siis koko radan näkyviin kahden koneen voimin kahdelta videotykiltä. Pelialueen ei siis tarvitse scrollata ollenkaan ja kaikki tapahtumat näkyvät koko ajan. Saimme taas kasaan kuusi pelaajaa yhtaikaa, joten kaikenlaisia tilanteita syntyi :). Tässä kuva, joka havainnollistaa tilanteen ;) Tykkien kuvat olisi tietysti voinut yrittää saada saman kokoisiksi ja sopivasti limittäin, mutta hyvin se toimi noinkin :)

Seuraavaksi olikin WormsDC-kisat. Alkukarsinnat pelailtiin kahdella koneella yhtaikaa, jonka jälkeen neljä parasta finaalissa. WormsDC on aina takuuvarmaa viihdettä ja ennakkoon arveltiin sen vievän eniten aikaa, mutta nyt vierähtikin suurin osa ajasta noihin autopeleihin. WormsDC-finaalin ja ruokailun aikana pelailtiin Pegasos2:lla toiselta tykiltä VirtualGP2:sta, joka näytti varsin messevältä isolla kuvalla.

Mukana oli myös muutama A500, joilla pelailtiin mm. vuoroa odotellessa perinteisiä moninpelejä. Esim. SWIV:iä kaksinpelinä ja Nitroa kolminpelinä. Esalla oli myös mukana AmigaOne, jossa oli uusin versio OS4:stä. CD32 olisi ollut myös käytettävissä, mutta aika vaan vierähti noissa usean pelaajan peleissä A1200-koneilla.

Aika meni kyllä nopsaan tuossa pelaillessa, joten kaikkia aiottuja pelejä ei ehditty edes kokeilla. Jälkikäteenkin tulee mieleen monta hyvää moninpeliä, joita voisi kokeilla. Että kyllä tällaisiin tapahtumiin riittää ohjelmaa, järjestäkäähän muuallakin :)

 

Seppo
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 14.50:   
Pari peli-illasta opittua asiaa:

Pelitikkuja riittävästi mukaan, ja jos mahdollista, niitä joystick-portin jakajia mukaan. Tikkujen vaihtaminen pelien välillä helpottuu kummasti.

Aikaa on tosiaan syytä varata koko päivä, nytkin jäi ilmeisesti osa suunnitelluista turneista (esim Sensible Soccer) kokeilematta.

 

jPV
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 14.54:   
Tai sitten kaksi päivää :-) Sama kai se ois pidempäänkin pitää ne kamat siellä, kun kerran raahaa :-)

 

jansa
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 18.09:   
Mikä ihme on Stunt Car Racerin turboversio? Onko se joku harrastusvoimin hakkeroitu versio alkuperäisestä vai ihan oma julkaisu?

 

jPV
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 18.25:   
Harrastelijoiden patchaama. Lisäksi on olemassa SCR TNT -versio, jossa on uudet radat ja myös turbo-moodi, mutta se ei toimi niin hyvin. Siinä turbolla peliä pyöritetään niin lujaa ku kone antaa periksi eli liian lujaa useimmiten :) Tuossa SCR Turbossa taas peli kulkee normaali nopeutta, mutta paremmalla frameratella eli pehmeämmin.

 

JPQ
Sunnuntaina, 18. maaliskuuta, 2007 - klo 23.43:   
Seppo: mä olenkin eläkelläinen ja opas tarvis olla mukana joten....

 

tohe
Maanantaina, 19. maaliskuuta, 2007 - klo 11.58:   
Näytti olleen hästiä, hyvä niin... itse makasin kotona niskat jumissa enkä ollut ihan 'pelikunnossa' (kiitos Oulun tilataksille joka nappasi keskustassa about 100km/h sen taksin eteen, jossa minä asiakkaana pe aamuyöstä istuskelin. Sai kokea stuntcarraceria ihan livenä, onneksi airbag:ien kera)

Noh ensi kerralla sitten....

 

SirpaP
Maanantaina, 19. maaliskuuta, 2007 - klo 15.31:   
Jesh, tuoltapa löytyy muutama kuvatus tapahtumasta: http://www.penguincave.org/~sirpa/sakuwg07/. Jostain syystä lähinnä erilaisten Skidmarks-ratojen esittelyä näyttää olevan :).

(Juu, ja nyt meidän taloudessa viimeistään kahlataan polvia myöten Amigoissa. Vaarallisia nämä häppeningit, ikinä ei arvaa mitä mukaan tarttuu. :P)

 

Apache
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 7.33:   
Woh.... aaah..... Kuulkaas nyt immioset.... Mitä jos tehtäis tänne Helsinkiin vastaava peli-ilta vaikka pari-päiväinen. Mulla on myös ASK C5-tykki, joten kuvan heittäminen ei oo ongelma. Sitten seuraavanlaisiin kysymyksiin :

Missä tämä pidettäisiin?
Milloin tämä pidettäisiin?
Organizerit?

Paikanpäällä, joku tunkee mun koneeseen Boottiosion, jotta saan Promitin toimimaan kunnolla :) :) :)
MInä olen jo mukana :)

 

Jupp3
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 10.21:   
No ainakin minä voisin tulla, ja tuoda paikalle CD32:n + ohjaimia + pelejä, ja mahdollisesti (lue: autokyyti) myös Philipsin videomonitorin. Sama setti oli Dot:in peli-illassakin :)

 

Thematic
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 11.03:   
Mä voisin tuoda aika näppärässä kunnossa olevan Amiga 500:n. SCR ainakin löytyy.

 

Apache
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 11.43:   
Exelent.... Tällähän löytyy innokkaita. No kerrpele..... Lisää lisää.... Onko kellään muita vermeitä?

Minulta liikenee:

ASK C5 tykki
Nelitonninen 060/PPC/CVPPC
21" Panasonici :)

 

jansa
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 12.03:   
Määkin voisin tulla :) Luulenpa vaan, että tuo paikan löytyminen on se isoin propleema tuossa.

 

Jupp3
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 12.06:   
Niin, ja G4 Pegasos2 löytyy myös. Ja kunnon joystickit.

 

Apache
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 12.27:   
Voisin alustavasti kysyä meidän talonyhtiön tiloja. Ne kun ovat vapaassa käytössä... Vähän niinnkuin Saku:n kokoukset aikanaan.. :)

Ilotikkuna mulla on

Täytyy kaivaa se esiin...

HAA,....... Commodoren aito VG-200 mikrokytkimellä, ilmeisesti autofire....

 

jPV
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 13.16:   
Hienoa, että muuallakin innostutaan :-). Taloyhtiön kerhohuoneet ovat tietysti hyvä vaihtoehto kysellä paikkaa. Sellaisessahan meilläkin oli tämä tapahtuma ja ovat yleensä edullisia. Kunhan vaan löytyy pöytätilaa ja sopiva seinä videotykille, mikäli sellaisen haluaa :-)

Jos on mahdollista, niin kaksi videotykkiä ja kaksi pikkuturbolla varustettua a1200-konetta osoittautui erittäin viihdyttäväksi kokoonpanoksi. Löytyy mukavia sarjakaapelipelejä, mutta myös yhden koneen peleillä syntyy säpinää, kun niitä pelataan kahdella koneella ja isolla kuvalla.. sivustakatsojillekin näkyy enemmän ohjelmaa ;) Äänentoistoksi on ollu hyvä tollanen halpa multimeediokaiutinsubbarihässäkkä, mitä varmaan löytyy sieltä täältä nykyään :-) Ainakin yksi per tykki sellaisia :-)

Jatkojohtoja, RCA-piuhoja, adaptereita yms ei ole koskaan sitten liikaa. Parempi varautua kunnolla kuin lähteä kesken kaiken hakemaan lisää :-)

Kun on löytynyt muutama järjestäjä, joiden koneilla saa varmasti perustapahtuman aikaiseksi, niin kannattaa heidän kesken vaan päättää joku päivämäärä, jolloin tapahtuma pidetään. Tulee vaan sähläystä, jos yrittää alkaa miellyttämään kaikkien päivämäärätoiveita.

Järjestelyt paikanpäällä kannattaa aloittaa ainakin paria tuntia ennen varsinaista alkamisaikaa. Kasailussa ja järjestystä pähkäillessä menee sitä aikaa aina.

Loppupeleissä tuollainen tapahtuma on aika vaivaton järjestää, kunhan vaan perusjutut on mietitty etukäteen ja edes jollakin on selvillä mitä kukin tuo, että kaikki tarpeellinen saadaan :-)

 

Apache
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 13.37:   
Noniin..... talonyhtiön väkee en saanu kiinni joten turvauduin kaveriin. Se on malmilla olevan MV-kuvat omistajan poika.... Saadaan siltä myös tykki Sony VPL-CX21 lainaksi. Oma tykkini myös on käytössä.... Piuhoista ei pitäisi ;) :) tulla puutetta... ku ovat valokuvausalan-liike :)

paikalla myös flipperi :) :) :)

Elikä sain kaverilta päivämääräehdotuksenkin.... 31.3 olis tiedossa. Lauantai päivä....

ANU: Saako Sakusta limppa-sipsi sponssausta?

 

jPV
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 14.32:   
Tässäpä Saku Winter Games 2007 tuloslista... niistä peleistä jotka jaksettiin kirjata :-)

 

Apache
Tiistaina, 20. maaliskuuta, 2007 - klo 17.18:   
Elikä lähden nyt siitä, että meillä on paikka minne mennä = kaverin omistusasunto. Teen ajo- ja tulo-ohjeet. Paikka on Helsingin Malmi:lla. Malmin asemalta pääsee 5 minuutin kävelylle perille.

Aika olisi 31.3 = lauantai about kellooooooo 10.00 - 18.00 ? ? ?

Kaksi videotykkiä. Kaksi äänilaitetta. Nelitonninen Amigani :)

1 x CD32 + stuff
2 x A1200-turboilla + stuff

Mitä pelejä olisi tarkoitus pelata? Tuleeko ihan mielijohteen pelejä messiin?

Roppakaupalla piuhoja ja adaptereita.

Ja old-schoold-meininki
Ketä on tulossa, ilmoittautukaa jotta tiedetään jotain.

Odottelen innolla jo Skidmarks-taistelua.

 

Thematic
Keskiviikkona, 21. maaliskuuta, 2007 - klo 21.38:   
Launtai... pitää miettiä vielä. :/

 

Jupp3
Keskiviikkona, 21. maaliskuuta, 2007 - klo 21.58:   
Sekin olis hyvä tietää, kuinka paljon tilaa on käytettävissä, ihan vaan että kuinka paljon uskaltaa kutsua porukkaa :)

 

jansa
Keskiviikkona, 21. maaliskuuta, 2007 - klo 22.33:   
Voi hitsi, voi hitsin hitsi... Toi on varmaan ainoa päivä koko keväänä, mille mulla on bookattuna muuta ohjelmaa. Voi olla, että jää nyt sitten väliin, jos ei onnistu noita muita asioita siirtämään :(

 

Apache
Torstaina, 22. maaliskuuta, 2007 - klo 14.39:   
Tämä oli kaverin ehdotus pelipäiväksi.... Ehdotuksia otetaan vastaan...

Kertokaa jotain infoo paljonko porukkaa on tulossa. Asunto on riittävä :)

 

Apache
Torstaina, 22. maaliskuuta, 2007 - klo 15.11:   
Noniin.... kaveri ehdotti toista päivää.... Miten käyp

Mahdollisuus on tässä vielä muuttaa suunnitelmia.

Esimerkiksi Malmin torilla on kokous-tilat saunalla. kaverin suhteilla voin saada sen huokeella vuokralla.

Seuraava soveltuva päivä olisi siis 7.4

Anu:Saadaanko yhdistykseltä näin äkkipika tuki? :)

 

Thoriel
Torstaina, 22. maaliskuuta, 2007 - klo 20.59:   
Apache: Kulut maksetaan yhdistyksen piikistä toki. Mutta samoin kuin on Oulussakin tehty eli muonitusvastaava ostaa limpparit ja purtavat ja laskuttaa yhdistystä kuittien mukaan (ts. kuitit mulle, rahat sulle tilille).

Samoin tilavuokrat voidaan hoitaa (pyydä vaikka lasku yhdistyksen nimelle jos onnistuu) ja mitä nyt muita asiaankuuluvia kuluja tulee. Jahka homma tarkentuu niin paiskaa mua sähköpostilla niin sovitaan tarkemmin.

Lähetän myös enemmän kuin mielelläni yhdistyksen vieraskirjan häppeningiin, joten lähetänkö sen sinulle vai miten?

 

Apache
Torstaina, 22. maaliskuuta, 2007 - klo 23.37:   
Mulle voi tuon kirjan lähettää. Mä ostelen limut ja muut purtavat, teen kaverin kanssa lähestymis-oppaan jne.... Tuo noukkari saunalla kuulostaa hyvältä :) neuvotteluja käydään kuumeisesti. Olispahan pelit kyllä tasolla varustettu...

Tuosta illasta, tarvineeko poliisille ilmoittaa kokoontumisesta? TUohan ei ole "yleinen" tila jos ne pidetään siellä noukkarissa tai kaverilla? Vaioliko se sittenkin määrän mukaan tai jotain?

 

Thematic
Perjantaina, 23. maaliskuuta, 2007 - klo 3.44:   
"Amigat vaarantavat liikenteen"

 

hannkesk
Perjantaina, 23. maaliskuuta, 2007 - klo 11.11:   
Hei!

Hienoa, että yritetään järjestää retroamiga tapahtuma pääkaupunkiseudulla.

Mahdollisesti olisin kiinnostunut osallistumaan Espoosta päin.

amiga löytyy
amiga 1200 HD (ei turboa)
amiga 600 HD

 

Thoriel
Perjantaina, 23. maaliskuuta, 2007 - klo 21.06:   
Apache: Ei noin pienestä tarvihe tehdä ilmoitusta, ei tehty edes Saku 2001:stä aikanaan. Soittelin tuolloin Vantaan poliisiin ja sanoivat että pientä ja harmitonta pipertelyä, ei tarvita ilmoitusta.

"Yleisötilaisuuden järjestämisestä on tehtävä kirjallinen ilmoitus järjestämispaikan poliisille. Poikkeuksen muodostavat yleisötilaisuudet, jotka osanottajien vähäisen määrän, tilaisuuden luonteen tai järjestämispaikan vuoksi, eivät edellytetä toimia järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämiseksi tai sivullisille ja ympäristölle aiheutuvan haitan estämiseksi tai erityisiä liikennejärjestelyjä."

 

Jupp3
Maanantaina, 26. maaliskuuta, 2007 - klo 14.25:   
>pientä ja harmitonta pipertelyä, ei tarvita ilmoitusta.

No kaipa PS3:n Suomen julkaisustakin tehtiin ilmoitus, ja siellä oli vielä vähemmän porukkaa :)

 

Thoriel
Maanantaina, 26. maaliskuuta, 2007 - klo 21.22:   
Jupp3: Evt, evvk. :)

Apache: Vieraskirja on matkalla.

 

Codise
Maanantaina, 26. maaliskuuta, 2007 - klo 22.38:   
Oisin myös mahdollisesti kiinnostunut tulemaan mukaan. Amiga 500 kovolla löytyy, mutta pelejä kohtalaisen nihkeesti..

Luulisin myös että muutama muu tyyppi Digitaalisen median ammattiainekerho DOT:sta voisi saapua paikalle, jos tapahtuma pidetään.

 

Thoriel
Keskiviikkona, 28. maaliskuuta, 2007 - klo 0.56:   
Muistakaahan epelit, että voin mainostaa tapahtumaa siellä missä pystyn eli kotisivuilla ja uutisryhmissä sekä parilla postituslistalla. DOT voi halutessaan mainostaa sitä ihan missä haluaa - kaikki mainos on tässä tapauksessa hyvästä. =)

Apache, mitä kuuluu häppeningille? Muistakaahan järjestäjät pitää yhteyttä sähköpostitse, sillä foorumien kautta hoidettuna homma tunnetusti kuivuu kasaan ennen kuin pääsee edes vauhtiin.

 

Jupp3
Keskiviikkona, 28. maaliskuuta, 2007 - klo 10.29:   
Lisäksi olisi hyvä sopia joku päivämäärä,
ei mielellään "ihan heti", jotta potentiaalisilla kävijöillä on aikaa järjestää muut menot muille päiville :)

Sitten käytännön juttuja:

Kuinka monta konetta olisi tarkoitus saada paikalle? Minä voin tuoda CD32:n, 2x Competition Pro CD32-ohjainta + 2x Competition Pro (peukalot hajoaa mm. Speedball 2:ssa ilman) + hiiri. Myös C128D löytyisi.

Lisäksi olisi myös Pegasos 2 ja X-Arcade 2pl malli (kuvia Saku vuosikokouksen kuvaraporteissa)

Näyttönä minulla on Philips CM8833-II, tarvittaessa (mieluiten autokyydin järjestyessä) voin senkin ottaa matkaan. Myös ulkoiset aktiivikaiuttimet löytyy.

 

larrylotter
Torstaina, 29. maaliskuuta, 2007 - klo 10.14:   
Minäkin voisin osallistua tähän pääkaupunkiseudun tapahtumaan, löytyy viissatanen kovolla, muutama (huono) joikka ja vahvistin+kaiuttimet, sekä pari peliä.
Onko mitään tietoa milloin se sitten pidettäisiin?

 

Apache
Torstaina, 29. maaliskuuta, 2007 - klo 16.22:   
Exelent.... TUosta päivämäärästä = 7.4 tuntuu siis toimivan. Olen tässä pähkäillyt ja järjestellyt kaverilla paikkaa :) Olen myöskoittanut ollayhteydessä Malmilla olevaan nouvottelutilaan, mutta eivät ole ottaneet yhteyttä.

Joudumme siis menemään kaverin kämppään tappelemaan skidmarksin voitosta :)

Kiitos Anu, kirja on tallessa. Oli kiva kattella vanhoja Amigistien kirjoituksia :)

ELikä tungen kohta tarkemmat lähestymisohjeet Helsingin Malmin juna-asemalta tai bussi-asemalta. :)

Jos hyvin käy ensi kuun lopussa on työmatkani 38 kilometriä per suunta.... Saa fillari kyytiä :)

 

Apache
Perjantaina, 30. maaliskuuta, 2007 - klo 17.20:   
Noniin..... Sitten tiedoksi porukalle...... Paikkaan mahtuu jotain 10-12 henkeä.. Elikä Antaa nimien virrata, ketä on tulossa 7.4 peli-tapahtumaan Helsingissä.

 

hannkesk
Perjantaina, 30. maaliskuuta, 2007 - klo 19.44:   
Tulee tapahtumasta tarkemmat ohjeet!

Itse kiinnostaisi tapahtuma. Olisi mukava nähdä amigaharrastajia. Ehkä ottaa muutama matsi jostain hyvistä peleistä kuten Stunt car racer, Super Skidmarks 2 tai Worms tai Cannon Fodder.

 

Jupp3
Maanantaina, 2. huhtikuuta, 2007 - klo 18.23:   
Ei toi pääsiäisviikonloppu kyllä oikein käykään mulle...No, järkkäillään joskus toinenkin tapahtuma paremmalla aikataululla :)

Ikävä kyllä tämä tarkoittanee myös sitä, että myös CD32:ni jää saapumatta paikalle.

 

Apache
Tiistaina, 3. huhtikuuta, 2007 - klo 19.58:   
Taas ehtoota... Koittelin vielä viimoisena linkkinä kokeilla pukimäjen VPK:lta tiloja.... Hinta vain on suolainen.. Päivä olisi ollut 60 eur. Se olisi vielä mennyt, mutta viikonloppuna se on 350 ma-su koko viikonloppu siis olis temmellettävää.. :)

NOh ei vaivuta epätoivoon. Harmi ettei Jupp pääse messiin, odotettavissa kovia skaboja. Flipuskaba oikeella flibulla on jotain aivan muuta :)

Kartta paikalle julkaistaan linkkinä huomenna, jolloin viisaimmatkin osaavat perille.

Ilmoitelkaa minulle sähköpostiin taikka sitten tänne oletteko tulossa. Ilmoittautuminen ei ole mitenkään sitovaa, mutta tiedämme kuinka paljon juomia (pilponaati) sekä naposteltavaa hankitaan...

Vielä muistutus, että tapahtuma on 7.4, klo 11-12 alkaen...

... Apache signing out..

 

jansa
Tiistaina, 3. huhtikuuta, 2007 - klo 22.38:   
Joo, pitää yrittää saapua paikalle.

 

Apache
Keskiviikkona, 4. huhtikuuta, 2007 - klo 10.44:   
Huomenia kansalle...

Tässä lähestymis-ohje Malmille.

Ohje on PDF:nä, sekä JPG-muodossa.

 

Apache
Keskiviikkona, 4. huhtikuuta, 2007 - klo 10.45:   
Niin ja linkkikin vielä :)

http://www.malmintori.fi/swg/

 

jansa
Lauantaina, 7. huhtikuuta, 2007 - klo 20.16:   
Kiitti järkkäreille Hki:n tapahtumasta! Porukkaa oli valitettavan vähän, mutta muuten meno oli mukavaa. Pelien pyörittämisestä vastasivat pääasiassa C128 ja SX64. Oli varsin hauskannäköistä, kun väki kerääntyi tuijottamaan Test Drivea SX64:n pienestä monitorista :) Summer Gamesien järkkäämisestä oli myös juttua. Toivottavasti silloin paikalle saapuisi enemmänkin ihmisiä.

 

Apache
Sunnuntaina, 8. huhtikuuta, 2007 - klo 16.55:   
Noniin, tapahtuma ohitse. Kiitokset osallistujille. Kamat ovat palanneet takaisin lähtöpaikkaansa. Videotykit olivat koko viikonlopun ahkerassa käytössä. Seuraavaa miitinkiä miettimään...

PS, Anu kirjassa odottaa kiva yllätys Winter Games-helsinki-kohdassa :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: