Suomen Amiga-käyttäjät ry:n kotisivut...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2006 » Suomen Amiga-käyttäjät ry:n kotisivut muuttavat « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Perjantaina, 9. kesäkuuta, 2006 - klo 18.03:   
Yhdistyksen kotisivut muuttavat, ja uskollinen kotimme entisessä Jyväskylän teknillisessä oppilaitoksessa, nykyisessä ammattikorkeakoulussa jää historiaan. Yhdistys kiittää lämpimästi opinahjoa pitkästä ja turvallisesta matkasta. On aika jättää lepakkoluola taakse, joten pyydämme poistamaan vanhan osoitteen (batman.jypoly.fi/~saku) osoitteistoista ja kirjanmerkeistä.

Käyttäkää kotisivujemme linkittämiseen ja löytämiseen osoitetta http://saku.amigafin.org - se osoittaa aina sinne, missä majailemme. Toistaiseksi se vie yhdistyksen sivujen pitkäaikaiseen peiliin osoitteessa http://www.tzimmola.net/saku/ ja ohjataan siirtymään kotisivujen uuteen sijaintiin heti kun muutto on tehty.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia ja julkaisee sähköistä Saku-lehteä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: