Mainokset

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2005 » Mainokset « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jap
Torstaina, 27. lokakuuta, 2005 - klo 17.28:   
Onko Sakussa mainoskielto? En muista nähneeni Gentle Eyen mainosta Sakussa koskaan. Suomen amigagenre tuntuisi minusta jotenkin elinvoimaisemmalta, jos lehdessä mainostettaisiin amigatuotteita.

 

Janne
Perjantaina, 28. lokakuuta, 2005 - klo 7.36:   
jap: N. kymmenen vuotta sitten Sakussahan julkaistiin mainoksia.
Silloin siitä ei veloitettu edes mitään ellen väärin muista. Tapa
lienee kai vain kuihtunut ja unohtunut...

 

Tohtori AivoTurmio
Perjantaina, 28. lokakuuta, 2005 - klo 20.07:   
Minunkin mielstäni tässä Amigan nykytilassa olisi ihan aiheellista ainakin Gentle Eyelle antaa ilmaista mainostilaa lehteen ja miksei muillekin Amiga kauppiaille, kun ei niitä varmaan montaa ole.

Lisäksi tällaisilla lehtimainoksilla kun on kuitenkin tällainen historiallismerkityksellinenkin merkitys, sillä Nettisivujen haittapuolihan on siinä, että hinnat päivittyvät ja vanhat hinnat katoaa bittiavaruuteen, niin jos joku päivä sitten syystä tai toisesta joko omaksi ilokseen tahtoisi vanhoja hintoja ihmetellä tai ihan oikeasti tekeee jotain tutkielmaa, niin juuri tällaiset lehti mainokset ovat siinä kohtaa arvokkaita kun voi tutkailla näitä vanhoja mainoksia ja katsella minkä hintaisia ne ennen olivat.

Lisäksi tämä myös auttaisi yksityis myyjiä/ostajia hinnoittelun osalta, kun voisi edes joistain tuotteista saada vähän hintahajua että millä hintaa vasta kannattaa luopua ja millä hintaa ostaa.

Ensi vuoden Saku kokoukseen vaan yhdeksi käsiteltäväksi asiaksi, niin sen jälkeen ei ole enää yhdistyksellistä ongelmaa asiassa ainakaan.

 

jap
Perjantaina, 28. lokakuuta, 2005 - klo 23.03:   
Janne: Tapa lienee kai vain kuihtunut ja unohtunut...

Ilmaisen mainostilan tarjoaminen olisi yhdistykseltä kätevä tapa tukea amigayrityksiä. Vanha käytäntö vaan uusiokäyttöön :)

 

Anu Seilonen
Lauantaina, 29. lokakuuta, 2005 - klo 11.04:   
Aikanaan mainoksia ja hinnastoja oli lehdessä enemmänkin. Levykelehden aikaan niiden merkitys olikin suurempi, kun nettiyhteyttä ei ollut läheskään kaikilla ja Amiga-firmojakin oli useita. Ei meillä mitään mainoskieltoa ole koskaan ollut eikä edelleenkään ole, mainoksia ei vain ole julkaistavaksi lehteen tullut. Julkaiseminen on aina ollut ilmaista, ja totta kai niitä jatkossakin julkaistaan, jos niitä viereenkirjoittaneelle sitä varten saapuu.

 

Boogie
Lauantaina, 29. lokakuuta, 2005 - klo 14.54:   
Mielestäni paras ja järkevin tapa olisi laittaa jäsentarjouksia joistain tuotteista. "Halvempi hinta vain jäsenille" -mainontaa. Se tukisi samalla jäsenhankintaa, sekä tätä kautta lehteä!
Aikanaan tästä mainonnasta puhuttiin, ja kyllä se katsottiin silloin hiukan tapojen vastaiseksi - Olisimmeko olleet tavallaan jäävejä :)

 

Tohtori AivoTurmio
Sunnuntaina, 30. lokakuuta, 2005 - klo 1.23:   
Boogie, ja kuka tahansa muu nyt suomessa Amigatavaraa myykin, vaikka sitten omaa shareware ohjelmaa/peliä, pistäkää nyt mainsota Sakuun, saadaan lehteen lisää luettavaa ja mukavahan niitä on sitten joskus tulevaisuudessakin lukea.

Ja tämä ei ollut pyyntö vaan velvoittava käsky hyvä "Jäävi"-Boogie.

 

JPQ
Sunnuntaina, 30. lokakuuta, 2005 - klo 2.41:   
Tohtori AivoTurmio: se me tehkäämme lisäksi lehtihän tavoittaa enempi kuin foorumimme ?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: