Suomen Amiga-käyttäjät ry. esitteli A...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2003 » Suomen Amiga-käyttäjät ry. esitteli AmigaOS4:ää ja Pegasosta « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Keskiviikkona, 1. lokakuuta, 2003 - klo 23.56:   
Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuosikokous järjestettiin Riihimäellä 27. syyskuuta 2003. Virallisen kokousohjelman jälkeen tapahtumassa oli kokeiltavana AmigaOS4:n betaversio sekä MorphOS-käyttöjärjestelmällä varustettu Pegasos-tietokone. Luettavana oli ruotsalaisia Azine-lehtiä, ja kotimainen Amiga-jälleenmyyjä myi tapahtumassa Amiga-tuotteita.

Yhdistys haluaa kiittää AmigaOS4:n betatestaajaa Joni Halmetta AmigaOS4:n betaversion esittelemisestä Amiga 4000 -tietokoneellaan sekä luvan hankkimisesta esittelylle, Sami Ylöstä MorphOS-käyttöjärjestelmällä varustetusta Pegasos-tietokoneesta, GGS-Datan Gunne Steeniä Azine-lehdistä, Genesiä Superbundle-ohjelmistopaketeista ja esitteistä, Amiga-jälleenmyyjä Gentle Eye Ky:tä osallistumisesta Amiga-valikoimineen sekä tietenkin kaikkia jäseniä, jotka osallistuivat tapahtumaan ja auttoivat tapahtuman järjestämisessä.

Tapahtuman valokuvaraportti julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä saat yhdistyksen kotisivuilta osoitteessa http://saku.amigafin.org.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia ja julkaisee sähköistä Saku-lehteä.

 

TSK
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 9.29:   
Seilonen & kumppanit: Missäs on se luvattu valokuvaraportti tapahtumasta ?

 

Janne
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 10.26:   
TSK: Viimeisin tieto oli että Anun digitaalikamera oli tehnyt kuville tepposet ja kuvia kerättiin muista lähteistä. Tämä ainakin viivästi raporttia, mutta lienee tulossa!

 

HawK
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 17.06:   
Hmmm, onkohan samanlainen digikameran "formatointi" pulma kuin oli veljelläni. Kamera ei vaan hautajaiskuvia meinannut millään näyttää kun ei muka tunnistanut muistikorttia, ehdotti vain formatoimista. Onneksi velipoika kokeili toisella muistikortilla miten uudelleen formatointi vaikuttaa kuviin. Nimittäin, muutama kuva voi tuhoutua ja joukossa olla jokunen pikselimössöisiä kuvia mutta muuten enemmistö kuvista on pelastettavissa kunhan kamera tunnistaa kortin (kuvathan säilyvät jollei räpsi uusia kuvia niiden tilalle).
Muistelisin kameran olleen joku HP:n (merkkiä en muista) tän vuoden alussa jonkin testin voittaja (tosin kuvien välillä on omituisesti pakollinen parin sekunnin tauko...).

 

JPQ
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 20.30:   
HawK: näyttää siltä että merkin eli HP:een tiesit muttet mallia.:) Olisikohan tuo erään bitin testin ei voittanut 5megapikselin HP jossa oli eniten pikseleitä mutta tosiaan hidas eikä muutenkaan paraskuva. Joku tommoinen siinä testissä oli. Muissa kait oli vain 3.3megapikseliä muistankohan oikein.

 

Anu Seilonen
Maanantaina, 27. lokakuuta, 2003 - klo 21.49:   
Digissä ei sinänsä ollut mitään fyysistä vikaa. Kokoustila vain oli sen verran hankala valokuvauksellisesti, että oman (wanhan) kamerani kuvat olivat kaikki kovin pimeitä ja rakeisia, ja paremmillakin kameroilla oli tullut aika hämyistä jälkeä. Hämärähkö tila ja paikan hieno kattokruunuvalaistus taisi olla liikaa automatiikoille.

Parilta muulta paikalla käyneeltä sain kuvia (kiitos, Hooligan ja Jozo!), mutta lisääkin olisi kaivannut. Muitakin kiireitä on ollut, mutta yritän pukertaa raportin kasaan viimeistään viikonloppuna. (Näin se välillä näkyy, kun yhdellä epelillä on suurin osa vastuutehtävistä... ;-)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: