Amiga-yhteensopiva Pegasos-tietokone ...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2003 » Amiga-yhteensopiva Pegasos-tietokone esittelyssä Assembly '03:ssa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Tiistaina, 22. heinäkuuta, 2003 - klo 23.59:   
Assembly '03 -tapahtuma kerää jälleen kerran Hartwall Areenan täyteen tietokoneharrastelijoita 7.-10. elokuuta Helsingissä. Tapahtumassa on esillä myös uusi, Amiga-yhteensopivaa MorphOS-käyttöjärjestelmää käyttävä PowerPC-tietokone, Pegasos. Esittely järjestetään tapahtuman järjestäjien, Pegasosta valmistavan Genesin ja Suomen Amiga-käyttäjät ry:n yhteistyönä.

Lisätietoja Assemblystä: www.assembly.org. Lisätietoja Pegasoksesta: www.pegasosppc.com. Lisätietoja Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä saa puheenjohtaja Anu Seiloselta, sähköposti thoriel@sci.fi, tai yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta http://saku.amigafin.org.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia ja julkaisee sähköistä Saku-lehteä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: