Suomen Amiga-käyttäjät ry. etsii vapa...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2003 » Suomen Amiga-käyttäjät ry. etsii vapaaehtoista tilintarkastajaa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Tiistaina, 15. heinäkuuta, 2003 - klo 1.59:   
Suomen Amiga-käyttäjät ry.:n pitkäaikaisen tilintarkastajan toimikausi päättyy yhdistyksen vuosikokouksessa syyskuussa 2003. Niinpä yhdistys etsii uutta vapaaehtoista tilintarkastajaa sekä mahdollisesti uutta varatilintarkastajaa tilikaudelle 1.7.2003 - 31.6.2004.

Mikäli olet tehtävään pätevä ja palkitseva vapaaehtoistyö kiinnostaa, lähetä viesti puheenjohtaja Anu Seiloselle, sähköposti thoriel@sci.fi. Yhdistyksen kotisivut ovat osoitteessa http://saku.amigafin.org.

Tilintarkastuslain 2. luvun 10 § mukaisesti yhdistyksemme tilintarkastajan ei tarvitse olla hyväksytty tilintarkastusyhteisö tai rekisteriin merkitty tilintarkastaja, vaan luonnollinen henkilö riittää. Tilintarkastajalla on oltava sellainen laskentatoimen, taloudellisten ja oikeudellisten asioiden sekä tilintarkastuksen tuntemus ja kokemus kuin yhteisön tai säätiön toiminnan laatuun ja laajuuteen katsoen on tarpeen tehtävän hoitamiseksi.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on auttaa suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia ja julkaisee sähköistä Saku-lehteä.

 

Anu Seilonen
Keskiviikkona, 20. elokuuta, 2003 - klo 22.32:   
\o/ Olemme saaneet tilintarkastajan. \o/

 

itix
Keskiviikkona, 20. elokuuta, 2003 - klo 23.28:   
Uskomatonta :-o

 

JPQ
Torstaina, 21. elokuuta, 2003 - klo 0.26:   
Anu Seilonen: Vihdoin. Saako kysyä kenet ?
PS. Saa varmaan kysyä mutta vastausken saaminen on eri juttu.

 

Jon
Torstaina, 21. elokuuta, 2003 - klo 9.45:   
Aaltoja! ~ ~ ~

 

deeq/RNO
Torstaina, 21. elokuuta, 2003 - klo 18.49:   
_o_ \o/ /o/ \o\ \o/ _o_ :)

 

Niksa
Perjantaina, 22. elokuuta, 2003 - klo 0.43:   
Saanko kysyä mikä on palkkio, vaikka
vapaaehtoistyöstähän tietty on kyse..

 

Jon
Perjantaina, 22. elokuuta, 2003 - klo 9.19:   
Hyvä mieli ja rispekti?

 

AOS
Maanantaina, 25. elokuuta, 2003 - klo 9.55:   
Ilmoittaudun itse, niin kaikille tulee selvyys kuka yhdistyksen tilejä tulevaisuudessa tarkastaa.

Ensiksi lyhyt kuvaus itsestä, eli opiskelen Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa taloushallintoa ja tarkoitus on valmistua tradenomiksi ensi vuoden loppupuolella. Valmistuminen on varmaan eniten kiinni siitä kuinka saan opinnäytteen valmiiksi. Vielä ei ole aihetta, mutta jos täällä on joku joka voisi tarjota aihetta niin hyvä. Itselläni olisi siihen vaatimuksena ainakin, että aihe käsittelee yrityksen taloushallintoa (esim. verotus, investoinnit yms.) ja toiseksi tilaaja maksaa ainakin työstä aiheutuvat kulut ja toivottavasti jotain muuta korvausta myös. :)
Mahdollisesti tulevaisuudessa on tähtämimessä HTM-tutkinto, jos kaikki menee niin kuin olen suunnitellut.

Sitten Amiga harrastuksesta. Omistan itse kaksi A1200 joista toinen makaa kaapissa pölyttymässä ja toinen on hieman aktiivisemassa käytössä. :) Aiemmin omistin C64. En kuitenkaan ole SAKUn jäsen.

Sitten pieni toive yhditykselle. Toivoisin sitten tulevaisuudessa että tilinpäätös saadaan ajallaan valmiiksi, jottei se jää turhaan roikkumaan. Korvauksesta ei ole ollut (vielä) mitään puhetta, mutta jotain pientä toki voin ottaa vastaa. :) Aatteelliselta pohjalta olen kuitenkin mukana.

 

AOS
Maanantaina, 25. elokuuta, 2003 - klo 10.27:   
Oleellisin (?) tieto jäi pois edellisestä. Eli oikea nimi on Antti Siren ja asun Tampereella ja Virroilla. Ikää on 23 vuotta. Jos on jotain muuta mitä haluatte tietää, niin laittakaa mailia.

 

Anu Seilonen
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2003 - klo 6.45:   
Varatilintarkastajakin on nyt sitten nakitettu, joten homma hoidossa. Kiitokset vielä kerran kaikille kahdelle tarjokkaalle, jotka siis molemmat saivat pestin! :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: