Kutsu Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuo...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2002 » Kutsu Suomen Amiga-käyttäjät ry:n vuosikokoukseen « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Perjantaina, 20. syyskuuta, 2002 - klo 23.49:   
Hyvä Suomen Amiga-käyttäjät ry:n jäsen,

Kutsumme teidät yhdistyksen sääntömääräiseen vuosikokoukseen, joka järjestetään Oulussa lauantaina 28. syyskuuta kello 14 alkaen. Kokous on avoinna kaikille, ja paikan päällä on tarjolla virvoitusjuomia ja leppoisaa seuraa. Kokous etenee oheisen esityslistan mukaisesti.

1. Kokouksen avaus.
2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkistajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa.
3. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.
4. Hyväksytään kokouksen työjärjestys.
5. Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto. Esitettävänä ovat tilikausien 1994-1995, 1995-1996, 1996-1997, 1997-1998 ja 1998-1999 valmiit tilinpäätökset ja tilintarkastajien lausunto.
6. Päätetään tilinpäätösten vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä.
7. Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus.
8. Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet.
9. Valitaan tilintarkastaja ja hänelle yksi (1) varamies, tilintarkastajan toimikausi on 1.10. - 30.9.
10. Käsitellään muut esille tulevat asiat.
11. Kokouksen päättäminen.

Ohjelmassa on kokouksen jälkeen, kello 16 alkaen, tilaisuus tutustua Amiga-maailman uutuuksiin. Thendic France on ilmoittanut esittelevänsä Pegasos-tietokonetta MorphOS-käyttöjärjestelmällä varustettuna. Useita edustajia Pegasoksen ja MorphOS:n kehitysyhteisöistä sekä Suomesta että ulkomailta on lupautunut esittelemään edistystään ja keskustelemaan siitä. Suomalainen Amiga-jälleenmyyjä Gentle Eye Ky saapuu paikalle esittelemään Eyetechin AmigaOne-emolevyä sekä myymään Amiga-tuotteita.

Ensi vuoden jäsenmaksun voi maksaa kokouksessa, ja lisäksi yhdistys on järjestänyt VaporWaren kanssa rekisteröintipalvelun, joten vierailijat voivat rekisteröidä VaporWaren suosittuja shareware-tuotteita. Kokouksesta lähetetään verkkoon ääntä ja kuvia, ja lisäksi voit osallistua keskusteluun IRCnetissä IRC-kanavalla #saku. Lisätietoja ohjelmasta ja kokouksen Internet-tarjonnasta löytyy yhdistyksen kotisivuilta osoitteesta http://saku.amigafin.org.

Kokouspaikka on Pakkahuoneenkatu 30, taloyhtiön kokoustila Pakkahuoneenkadun ja Koulukadun kulmassa sijaitsevassa rakennuksessa, joka on Oulun keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä Oulun juna- ja linja-autoasemilta. Tarkemmat saapumisohjeet kokouspaikalle valokuvineen löytyvät yhdistyksen kotisivulta osoitteesta http://saku.amigafin.org. Sinne päivitetään tarvittaessa myös lisätietoja kokouksesta. Puhelimitse ja sähköpostitse lisätietoja antaa Anu Seilonen, 040 836 7808, thoriel@sci.fi.

Tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Anu Seilonen
Puheenjohtaja
Suomen Amiga-käyttäjät ry.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: