Saku 2002?

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2002 » Saku 2002? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Blank
Perjantaina, 9. elokuuta, 2002 - klo 11.29:   
Onko tulossa? Mitä/missä/milloin?

 

Jon
Perjantaina, 9. elokuuta, 2002 - klo 14.10:   
On ollut kai puhetta että sitä ei järjestetä mikäli ei saada mitään uutta näytteille pantavaa.

Mutta mikäli OS 4 ja AmigaOne sekä MOS+Pegasos saadaan tosiaan markkinoille ennen joulua niin olisi ehkä syytä harkita uudelleen? Tai esim. yhdistetty Saku 2002 + pikkujoulu?-)

Huom. en ole tietoinen yhdistyksen asioista enkä suunnitelmista tarkemmin!

 

Anu Seilonen
Perjantaina, 9. elokuuta, 2002 - klo 16.35:   
Jon on oikeassa siinä, että seuraavaa tapahtumaa mietitään sen mukaan, mitä (ja milloin) uusia Amiga-tuotteita markkinoille tulee. Emme voi järjestää enää Saku 2001:n laajuista tapahtumaa Amiga-markkinoiden nykyisessä tilanteessa, vaan mahdollisuuksien mukaan kaavailemme pienimuotoisempia tapahtumia jonkin tai joidenkin uutuuksien ympärille (esim. AmigaOne voisi olla tällainen). Paljon riippuu nyt siitä, mitä markkinoilla tapahtuu. Saku 2001:täkin suunniteltiin pari vuotta, joten pitkäjänteisyyttä kyllä löytyy: kun jotain esittelemisen arvoista ilmestyy, pyrimme saamaan sen näytille.

Tällä hetkellä suunnittelemme yhdistyksen vuosikokousta, joka pidetään syyskuun lopussa Oulussa. Jokaiseen yhdistyksen tapaamiseen ja tapahtumaan olemme aina pyrkineet järjestämään jotain uutta nähtävää, ja näin on tarkoitus tehdä nytkin. Tiedotamme tilanteesta lisää aina kun asiat etenevät.

Anu Seilonen
puheenjohtaja
Suomen Amiga-käyttäjät ry.

 

icaros
Lauantaina, 10. elokuuta, 2002 - klo 1.47:   
Anu, muistan "ensiesiintymisesi" muropaketin foorumilla. Yhdessä Saku-tapaamisessa tuli käytyä '99 tai '00 (ja erittäin potentiaalinen Amiga on edelleen, mutmut... se ei kuulu tähän). En tiedä muistatko enää koko viestiä Muropaketissa, mutta taisin sekoittaa silloin Saku-tapahtuman maksullisuuden Heurekan pääsymaksuun (asiasta appelsiiniin, mistä ihmeestä bongasit ko. threadin, koska sen jälkeen et ole kuitenkaan kirjoitellut?). Em. threadi (wanhat hyvät ajat) on taas "pinnalla"... muistelo on kivaa... =)

Mutta, kuten ehkä huomasit, Muropaketin käyttäjistä löytyy monia potentiaalisia Saku-tapahtuman vieraita (nyk. & ex-Amigisteja), joten mahdollisen tapahtuman tullessa voisi "ihan sattumalta" aloittaa keskustelun Amigamuistoista (Yllättävän monilla on esim. C64 kaapissa, joten Amigan löytymistäkään ei voitane pitää ihmeenä.). Ja MIKÄ TÄRKEINTÄ, siinä sivussa mainia tulevasta tapahtumasta...? Ja tämän palstan muut käyttäjät pitää keskustelua neutraalisti (ei enää konesotia kiitos =) yllä. Ja samalla toki "ohimennen" mainostaa tulevaa tapahtumaa.

Olen samaa mieltä, hyvää kannattaa odottaa. Uusi käyttis ja/tai A1 ovat ainakin _niitä_ hyviä ja esittelemisen arvoisia. Mutta "museo-osuutta" vanhoine A500-lisälaitteineen (A500, koska se oli aikanaan "suurimman yleisön suosikki") ei todellakaan tulisi väheksyä, vaan se pitäisi olla vakiona. Ehkä myös muuta Commodore-materiaalia? Potentiaalisia "näytteilleasettajia" löytyy varmasti jopa Suomesta (www.pelikonepeijoonit.net heiltä löytynee jotain?). Esim. niin mitättömältä tuntuva asia kuin esim joystic-kokoelma, voi tehdä kävijään lähtemättömän vaikutuksen.

Entä jos Saku2002 olisikin pelkastään _perusteellinen_ muistelotapahtuma?

("Pakollinen" rekisteröityminen tänne, kiitos (tai ns. anonyymille yksi/muutama nimivaihtoehto). Ja halutessaan keksien kera, jottei aina tarvitse kirjoittaa passuja uudestaan.)

 

Janne Sirén
Sunnuntaina, 11. elokuuta, 2002 - klo 2.15:   
icaros: Kiitos loistavasta ideasta - nimittäin retroharrastajatahojen kutsumisesta mukaan tapahtumiin esiintymään.

Etenkin yleisellä tasolla se tuntuu todella hyvältä tavalta pitää sitä legacya mukana, jos löytyy joku taho joka roudaa mukanaan koko museon näytille. Aiempina vuosinahan tällaisen tapaisia on yksittäisten ihmisten voimalla tehty (kuten A1000:t Saku 98:ssa ja 99:ssä).

Historiaa ei tässä varmaan kukaan halua unohtaa, sitä kaukaisempaa varsinkaan - sen verran uljaita muistoja sieltä löytyy. Vanhojen rääppiäisten välttämisellä olen tulkinnut yhdistyksen viestinnässään tarkoittaneen sitä, että halutaan silti tapahtumaa vetämään uusia tuotteita - ei samaa vanhaa.

Jos tunnet retroharrastajatahoja jotka haluaisivat joskus yhdistyksen tapahtumissa esitellä harrastustaan ja toimintaansa, niin siitähän kannattanee puuskutella thoriel@sci.fi:n suuntaan Anu Seiloselle.

Kiitos vielä kerran.

Keep 'em coming! Ideoita siis.

 

JoannaK
Keskiviikkona, 14. elokuuta, 2002 - klo 21.48:   
Ainakin Ruotsiin saakka ilmeisesti tulee demokappalleet Aonesta ja Pegasoksesta ensikuussa. (tiedot ann.lu:sta joten luotettavuus sen mukaan)

Olisikohan mitään toiveita saada jompaakumpaa tahi molempia tuonne järjestön vuosikokoukseen? Tiedän että semmoisten roudaaminen on urakka (ja löytäminenkin jopa) mutta ne olisi jotain joka pitäisi itse joskus nähdä ja kokeilla.

 

Esa Haapaniemi
Torstaina, 15. elokuuta, 2002 - klo 8.46:   
Minä olen kysellyt suoraan Fllecyltä ja hän tapansa mukaan oli kovasti kiinnostunut asiasta. Ja tavoilleen uskollisena hän ei sitten kuitenkaan luvannut muuta kuin "kyselevänsä" asiaa.

Eli jos tuo esitellään Göteborgissa, se voitaneen saada Ouluunkin !-)

Ilmoittelen lisää jos asiasta yleensä tulee mitään.

 

Joanna
Torstaina, 15. elokuuta, 2002 - klo 12.10:   
Itse uskon että kannattaisi ennen kysyä Boogielta jos hän vaikka virallisena maahantuojana saisi luvan kantaa jotain nähtäville.

Siis se vähä kokemus mitä minulla Fleecystä on viittaa vahvasti siihen ettei hänen puheidensa pohjalta kannata paljon panostaa.

 

JPQ
Torstaina, 15. elokuuta, 2002 - klo 13.15:   
Esa Happanienmi: tuo esittely Oulussa olisi liian kaukana meikäläiselle , entäs Tampere ?
en ole itse sieltä kotoisin mutta suhteelisen lähellä se on kuitenkin. PS. Tuleekohan vihdoin tästä totta. Ja jos tulee vaatimus lienee ollit se että pikkufirma rupeaa hommaan.

 

Jon
Torstaina, 15. elokuuta, 2002 - klo 16.26:   
Minusta tuntuu että Boogie ihan mielellään esittelee AmigaOnea niin paljon kuin vain mahdollista - mikäli asia yleensä on mahdollista. Riippuu nyt aika paljon Eyetechistä ja Hyperionista. Minusta ei ainakaan kovin kiinnostavaa ole lähteä katsomaan Linuxia :)

 

Janne Sirén
Sunnuntaina, 18. elokuuta, 2002 - klo 15.57:   
Kiitoksia kommenteista - antakaa palaa lisää! Mitä AmigaOneen ja Pegasokseen tulee, molempien eteen on tehty tiedusteluja yhdistyksen toimesta. Mutta tiedämme paremmin kuin olla toiveikkaita, kuka tässä maailmassa tietää mitä tapahtuu. :-)

Paikka ja aika kokoukselle on lyöty lukkoon, ks. http://saku.amigafin.org - oikea henkilö kysellä lisätietoja ja virallisempia kannanottoja on Anu Seilonen, thoriel@sci.fi.

Toivottavasti näemme runsaan osanoton Oulussa!

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: