Vuosikokous 2002 lähestyy

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2002 » Vuosikokous 2002 lähestyy « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Torstaina, 18. heinäkuuta, 2002 - klo 19.41:   
Yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous lähestyy. Pitopaikasta riippumatta kokouspäivä on syyskuun viimeinen lauantai, 28.9. Viime vuonna kokous oli Oulussa, ja ellei ihmeitä tapahdu, Oulussa se pidetään tänäkin vuonna.

Paikoista saa antaa ehdotuksia, mutta pelkillä ehdotuksilla ei pitkälle pötkitä, vaan tarvitaan myös paikallinen iskuryhmä hoitamaan tarvittavat järjestelyt kuntoon ennen ja jälkeen tapaamisen. Paikan on oltava halpa ja edustava - mallia voi katsoa viime vuosikokouksen valokuvaraportista. Täksi vuodeksi on jo alustavasti varattu sama tila. Kovin syrjäänkään kokousta ei haluta, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikalle.

Kokouksen jälkeisen mahdollisen muun ohjelman osalta tilanne on täysin auki. Viime kokouksessa näytetyt Amiga-aiheiset videot (Deathbed Vigil yms.) ovat jo tarpeeksi kiertäneet tapahtumissa, eikä laite- tai ohjelmistorintamallakaan kovin paljon uutta esiteltävää ole ilmaantunut sitten Saku 2001:n. Ehdotuksia ohjelmasta siis otetaan vastaan. Ja muistakaa myös, että mahdolliset esittelylaitteetkin pitää jostain saada paikalle.

Keskustelu on avoin. Ehdotuksia ja kommentteja voi lähettää myös sähköpostitse suoraan allekirjoittaneelle.

Anu Seilonen <thoriel@sci.fi>
puheenjohtaja
Suomen Amiga-käyttäjät ry.

 

Janne Sirén
Perjantaina, 19. heinäkuuta, 2002 - klo 0.50:   
Kiitos, Anu, alustuksesta.

Jos joku on onnistunut hankkimaan (tai kenties yritettäisiin haalia Amigalta) sellaisen Entertainment Packin PocketPC:lle? Ei sillä että siinä mitään hienoa olisi, Zediä nyt on pelattu jo vuoden päivät, mutta hieman eksotiikkaa silti. Logistiikkakin olisi aika helppoa jos jollakulla paikalle saapuvalla sellainen olisi taskussa.

Ideat liikkumaan ihmiset, nyt kun meillä on niitä varten tämä hieno foorumikin. :-)

 

Esa
Perjantaina, 19. heinäkuuta, 2002 - klo 9.58:   
Minulla oli jo viime vuonna mielessä tuoda FMV palikka CD^32lle. Minulta löytyy lisäksi muutama elokuvakin, jota voisi pyörittää CD^32+FMV:llä.

Sitten minulta löytyy muutama muu VHS elokuva, joiden tekemisessä on käytetty Amigaa (muttei minulla ole lupaa noiden julkiseen esitykseen) ja niitähän voisi esittää jos tilaisuus ei ole "julkinen".

Voisin tuoda ImageFX:n ja skannerin diakannella ja... jos vain joltakin löytyy Oulussa Amiga joka on edustavammassa kunnossa kuin minun avoin tornini ja vaikkapa PPC:llä.

Tuohon liittyen voisi kokeilla vaikka muutamaa Cecilian tutoriaalia (hän sai Emmy palkinnon viime vuonna tuon Dyyni elokuvan tehosteista, mitkä on Amigalla tehtyjä).

Entä oliko tuossa tilassa verkko/modeemi mahdollisuutta?

 

Mika Hanhijärvi
Perjantaina, 19. heinäkuuta, 2002 - klo 19.38:   
Ahaa eli se siis on vasta noin myöhään, eli syyskuun lopussa. Tuo
sulkee pois sen mahdollisuuden mistä oli puhetta irkissä jokunen aika
sitten. Eli periaatteessa meidän talossa Espoossa olisi ollut
varmaankin mahdollista järjestää tuo. On kutakuinkin sitä toista
espoonpaikkaa vastaava kerhohuonetila ja olen aika läheisissä
suhteissa talon asukastoimikuntaan. Eli tuon puolesta ei olisi
varmaankaan ollut ongelma. Mutta muutan tosiaan pois tästä talosta
elokuun lopussa, eli se siitä ideasta sitten... Olisi olut kiva
houkutella kokous takaisin Espooseen :)

 

Jon
Perjantaina, 19. heinäkuuta, 2002 - klo 20.30:   
Ouluun voisi olla mahdollista saada tornitettu A1200, mutta siinä on tosin vain 040 (+PPC)..Mediator yms..CD32:n voisi saada myös ja A500:n..

Ps. voiko tuon Deathbed Vigil -videon ostaa joltakin?

Ps2. (kaksio ei taida olla tarpeeksi tilava järjestämiseen?-)

 

Anu Seilonen
Sunnuntaina, 21. heinäkuuta, 2002 - klo 19.33:   
Verkkoyhteyttä ei valitettavasti ole - ellei jotenkin saada veljen asunnosta ulkokautta muilutettua... :) Ainoa vaihtoehto lienee hoitaa se GSM/GPRS-vermeillä, sikäli mikäli sellaisia löytyy.

Meillä kyllä on arvostelukappaleena saatu Amithlon, sitä periaatteessa voisi demota, elleivät nämä lisenssisotkut ole siihen esteenä? Toinen juttu on sitten se, että siihen tarvittaisiin kunnon demokone. Kyselyistä päätellen porukka haluaisi nähdä sen pyörivän ns. kunnon koneessa (luokkaa yli gigahertsi). Koneen lisäksi tietenkin tarvitaan joku asentamaan ja säätämään se kuntoon.

 

JPQ
Sunnuntaina, 21. heinäkuuta, 2002 - klo 19.47:   
Tilaisuuten on vapaa pääsy vai mitä?
Boing!

 

Janne Sirén
Sunnuntaina, 21. heinäkuuta, 2002 - klo 20.26:   
JPQ: Suomen Amiga-käyttäjät ry. ei ole järjestänyt ainuttakaan maksullista tilaisuutta historiansa aikana. En näe että kukaan on aikomassa aloittaa sellaista nytkään. :-)

 

Janne Sirén
Sunnuntaina, 21. heinäkuuta, 2002 - klo 20.27:   
JPQ: Eikä varmastikaan tarvitse olla jäsen tullakseen mukaan, vaikka kieltämättä lisää jäseniä yhdistys varmaan toivottaisi tervetulleeksi.

 

Joanna
Lauantaina, 27. heinäkuuta, 2002 - klo 2.37:   
Hmm.. 300Km .. ja sen mitä olen kuullut niin väli JKL-Oulu on yksi suomen tylsimistä tieosuuksista.

Mutta mitä sitä ei tekisi hyvän asian takia

 

zipper
Lauantaina, 27. heinäkuuta, 2002 - klo 16.21:   
Näin todella vanhana JKL:läisena sanoisin että 340 km ;-)

 

JPQ
Sunnuntaina, 28. heinäkuuta, 2002 - klo 19.04:   
Joanna miksei muutkin: Vinkki niksi pirkan hengessä jos kärsii tylsistä tie osuuksista niin menee junalla.
J Siren: Varmasti uudet jäsenet olisivat poikaa sen arvaan.

 

Janne Sirén
Maanantaina, 29. heinäkuuta, 2002 - klo 13.53:   
JPQ: Jep, jäsenet ovat aina tervetulleita, mutta varmasti vielä tervetulleempaa on panostus uusilta ihmisiltä. Jäsenmaksu on kiva ja avuksi, mutta olen läpi yhdistyksen historian todennut että sitäkin arvokkaampaa on saada uusia ihmisiä tekemään - oli se sitten kokousta, juttuja Sakuun, tapahtumia jne. Joten jos ei halua omaa rahaansa lahjoittaa, niin kannattaa silti tulla kokoukseen lahjoittamaan aikaansa, apuaan ja kommenttejaan. Se on aina hyvästä.

Yksi kiva idea voisi olla jos joku haluaisi esimerkiksi digitaalivideokuvata kokouksen, tai muuten tehdä siitä MPG:n tai vastaavan. Tällaisia ja muita avuntarjouksia voi varmasti hyvin lähetellä esim. Anulle, thoriel@sci.fi.

 

Joanna
Maanantaina, 29. heinäkuuta, 2002 - klo 14.40:   
JPQ: Junalla matka kestää noin 6 tuntia suuntaansa johtuen pakollisista vaihdoista. Ei oiekin innosta istua junassa 12h saman 24h sisällä vallankaan kun en ole edes oikeutettu mihinkään alennuksiin. Autolla sentään se olisi jotain 3h suuntaansa, riippuen tietenkin mitä nopeutta kehtaa ajaa.


Leluista: Minulle on langennut semmoinen Fujitsu Lifebook läppäri.. (Malli B142 .. 300Mhz celeron, 64MB, 4GB, 800*600, win2k) Sillä voisi tehdä jotain. Olen jo laittanut kyselyn Amithlonlistalle jos vaikka joku olisi kokeillut semmoista tuossa. Sen tiedän että ainakin Linuxin siihen saa joten on se mahdollista että Amithlonkin toimisi?

 

JPQ
Tiistaina, 30. heinäkuuta, 2002 - klo 0.46:   
Joanna: Tuo olikin vitsinä. Itse joutuisin kylläkin junaan tyytymään joka olisi tosin tampereen läheltä sinne. Sillä viimeksi sakuun tulin.

 

Jontsa
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 13.48:   
Tuleeko Pegasos näyttäytymään vuosikokoukseen?

http://www.morphos-news.de/?lg=en&nid=68&si=1

"We will also have a team present for the annual meeting of the Finnish Amiga Users Group in Oulu, Finland on Saturday September 28th, 2002.
In all shows the Pegasos/Betatester will be present running MorphOS and Linux."

Kyllä moista ihmettä pitää tulla kauempaakin katsomaan. Eihän tässä matkaa ole kuin 478 km.
Vanhempien Mazdalla niin että heilahtaa :)

 

Janne Sirén
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 13.55:   
Jontsa: Yhdistys pitää kovin mielellään yhteyttä kaikkiin mahdollisiin "Amigaa" edistäviin tahoihin, myös Thendiciin, Amigaan, jne. Tästä ja muista mahdollisista asioista varmasti tiedotetaan jotain virallisempaa sitä mukaan kun varmistuu tai jää varmistumatta. Yhdistyksellä on aina ollut aika varovainen informaatiopolitiikka, Amiga-maailmassa kun on niin helppo saada ihmisiä pettymään. :-) Seurailkaa kotisivuja!

 

Jon
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 14.06:   
Tuo kuulostaa hyvältä..Pitää nyt malttaa mieltä..ainakin matka (1km) on niin syntisen lyhyt että pakko lähteä ;)

 

Joanna
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 16.29:   
Janne... hassua sinällään että tuolla Ann.lu:ssa se Oulussa oleva Pegasoksen esiintyminen on niin varmaa faktaa ... No, onhan se hyvä että jotkut on varmoja siitä mitä tulevaisuudesa tapahtuu. Itsellä on tullut semmoinen erittäin varovainen suhtaantuminen siihen että tuleeko jotain ja jos tulee niin milloin.

Siitä ylemmän mainitsemastani lifebook-läppäristä.. ei se kuulemma kannata sillä vanhalla Amithlonilla, uusi voisi toimia paremmin mutta sen saaminen on taas kiinni siitä suuresta oikeus-salidraamasta joka on alkamassa ympäri maailmaa eri 'Amigojen' välillä.. Ei ei varmaankaan ehdi tämän vuoden tapaamiseen..

Ainiin.. ilmeisesti se ann.lu juttu on tästä peräisin. Kai se sitten on virallista vaikkei mitään esittelijöiden nimiä olekaan ilmoitettu.
http://www.morphos-news.de/?lg=en&nid=68&si=1

 

Janne Sirén
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 17.23:   
Joanna: Maailma on hassu paikka. Me suomalaiset emme ole niin hypekansaa kuin kaikki muut, otamme iisimmin ja petymme harvemmin. Toivon ainakin.

Jos olisimme aikoinaan tiedottaneet kaikesta mitä Saku-tapahtumiin oli luvattu niin voin sanoa että olisitte pettyneet paljon enemmän kuin vain parista missastusta ulkolaisesta vieraasta. Uskon itse tähän informaatiopolitiikkaan edelleen vahvasti, ja käsitääkseni nykyhallituskin.

Tällä hetkellä yhdistyksellä ei ole aiheesta ulkona virallisia tiedotteita. Jos olisi, ne näkysivät saku.amigafin.org:ssa. Epäilemättä lähempänä kokousta tiedotetaan sen sisällöstä.

Se mitä muut tiedottavat on tietysti heidän asiansa.

 

Janne Sirén
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 17.30:   
Joanna: Siinä on kyse uskottavuudesta. Käsite joka tuntuu unohtuneen monelta nykyiseltä Amiga-maailman pelurilta. Haluaisin uskoa ja toivon että Sakulla on ihmisten silmissä uskottavuutta.

 

Anu Seilonen
Torstaina, 29. elokuuta, 2002 - klo 23.35:   
Olen samaa mieltä Jannen kanssa siitä, että mieluummin tiedotamme harkiten ja silloin kun todella on jotain, mistä tiedottaa. (Kaikki muistanevat, miten siitäkin huolimatta Saku 2001:ssä lopulta kävi...)

Olen ollut henkilökohtaisesti yhteydessä Raquel Velascoon ja Bill Buckiin, ja tarkempaa tietoa on luvattu ensi viikolla. Tiedotamme välittömästi lisää, kun tiedämme esittelystä enemmän.

 

Joanna
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 0.29:   
Juuh.. tuon edellisen kirjoittamisen jälkeen olen ollut jutuissa sen ainoan tuntemani ihmisen kanssa jotka tietää MOS:ista ja Pegasoksista isommin... Hän ei ollut kuullut koko Oulun/Suomen esittelystä ennekuin näytin sen linkin tuonne morphos uutissivustalle.

Eli jos asia on tekeillä niin aika pienessä piirissä vielä ilmeisesti. Olisi kiva tietty jos joku demo järjestyisi, se olisi oikeasti jotain uutta. Vallankin jos se Pegasos/mos kombinaatio toimii, se olisi kumminkin ensimmäinen miltei myynnissä oleva kokonaan uusi kone jossa olsii natiivi Ei-68K os.

 

Janne Sirén
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 1.02:   
Joanna: Kuten ylläkin jo viikkoa sitten todettiin, yhdistys on kyllä ollut vuosikokouksen tiimoilta yhteydessä sinne ja tänne - kuten lähes kaikkien tapahtumien osalta on tehty. Yhteydessä on siis oltu myös Thendiciin (kuten myös Amigaan ja kumppaneihin) se ei ole salaisuus.

Jaa että mikä on pointtini? No se että kaikki eivät voi tietää kaikkea. Ei edes se MorphOS-kontaktisi. :-) Mutta kuten Anukin totesi, vaikka puuhataan niin se ei vielä tarkoita että tapahtuu. On sitä ennenkin puuhattu. Yhdistys tiedottaa sitten kun asioita varmistuu.

 

Janne Sirén
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 3.00:   
Joanna: Itseasiassa tuosta Pegasos-asiasta olikin mainittu Saku 2002 -ketjussa, ei siis tässä ketjussa aiemmin. Tämä näin korjauksena.

 

Seppo Typpö
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 15.33:   
Onkos Boogie tulossa paikalle? :)

 

Anu Seilonen
Perjantaina, 30. elokuuta, 2002 - klo 16.54:   
Gentle Eyen Boogien kanssa olen juuri tänään jutellut, ja hän on tulossa paikalle. (Ellei sitten Fleecyä lainaten joku asteroidi tms. ilmesty esteeksi. ;) Boogien sinnikkyyden tuntien tosin veikkaan, että hän vain liftaisi paikalle moisen asteroidin kyydissä.)

 

KimmoK
Sunnuntaina, 1. syyskuuta, 2002 - klo 21.21:   
Jos pegasos tulee Ouluun voisin hankkia paikalle erään suomalaisen elektroniikka -kauppaketjun edustajia...
(toivottavasti MOS:n laillisuus selviää ennen sitä)

Ehkäpä töistäkin joku testilabran vermeistä vastaava vois tulla katteleen... on meinaan sikakalliita nuo IBM:n evaluointikortit. (käyttiksenä olisi tod. näk PPC linux)

Saapa nähdä kerkiäiskö talkoilemaan apuna tuota tapahtumaa... pistivät töissä hommat uusiin puihin ... on hieman actionia jälleen!

 

Joanna
Maanantaina, 2. syyskuuta, 2002 - klo 1.26:   
Juu.. tuo PPC-linux vaikkei itseä kiinnostaisikaan niin aina sillä löytyy käyttöä yrityspuolella.

Jonkin käyttiksen mahdolllinen epä-Laillisuus lienee niitä ainuita asioita josta ei kannata huolehtia tuon esittelyn suhteen...

 

jPV
Keskiviikkona, 4. syyskuuta, 2002 - klo 14.55:   
Miten olisi vaikka ohjelmien rekisteröintiä vuosikokoukseen? Vaporilta vaikka taas. Kenties voisi osallistua netin välitykselläkin, jotta saataisiin määrää isommaksi? AmTelnetin vois hommata ton viime Sakuilla hommatun AmIRC:in seuraksi :)

 

Jon
Keskiviikkona, 4. syyskuuta, 2002 - klo 15.06:   
AmTelnet kiinnostaisi juu...

 

Anu Seilonen
Keskiviikkona, 4. syyskuuta, 2002 - klo 21.48:   
Olen ollut yhteydessä Vaporwareen ryhmärekisteröinnistä. Vielä en ole vastausta saanut, mutta en usko että rekisteröintipalvelulle on mitään esteitä, sen verran hyvin Saku 2001:n rekisteröinnit lopulta menivät. Tuttuun tapaan tiedotamme lisää heti kun tiedämme enemmän.

 

Anu Seilonen
Keskiviikkona, 4. syyskuuta, 2002 - klo 22.46:   
Siinä maha missä painitaan. Oliver Wagner vastasi ja ilmoitti, että kun Saku 2001:n aikainen yhteistyö oli niin mukavata, niin jatkakaa vain samaan malliin. Rekisteröintipalvelu siis toteutuu vuosikokoukseen. Teen mahdollisimman pian asiasta tiedotteen hintoineen, mutta ennen Sakun julkaisua en sitä millään ehdi tekemään - ensi viikolla siis lisätietoja.

 

Jani Kuituniemi
Torstaina, 5. syyskuuta, 2002 - klo 11.55:   
AmTelnet mulla jo on, ehkä Voyager kiinnostaisi itseäni. Harmi ettei AmTelnet tue ssh2:sta vaan sitä varten pitää käyttää Amigan shellistä openssh:ta ja on hankalaa kun tuo shelli ei tue kunnolla vt100:aa eikä kyllä ANSI:akaan => ruutu aina ihan sekaisin :I

 

Jontsa
Torstaina, 5. syyskuuta, 2002 - klo 13.33:   
Jos/kun pääsen paikalle, niin AmTelnet pitää kyllä rekisteröidä. Amirc ja voyager onkin jo.

Otetaanko vuosikokouksessa vastaan jäsenmaksuja?

Jos paikalle tarvitaan classic-konetta, niin voin tarvittaessa ottaa mukaan Miragen kaikilla herkuilla ja ppc luonnollisesti. On se sen verran pieni kone, että tulee vaikka selkärepussa :)

 

Anu Seilonen
Torstaina, 5. syyskuuta, 2002 - klo 17.23:   
Kaikissa tapahtumissa ja kokouksissa otetaan jäsenmaksuja vastaan. Tosin nyt vuosikokouksessa vasta varsinaisen kokouksen jälkeen, eli kun ensi vuoden jäsenmaksun suuruus on päätetty. Kuluvankin vuoden maksun (11 euroa) siellä voi maksaa, jos on jäänyt tunnontuskia. :)

 

Pekka Nissinen
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 15.09:   
Hmmm... Itse en ole SAKU:n jäsen *nolottaa* mutta aktiivinen Amigisti kylläkin jo 12 vuotta ja olen kyllä useat kerrat ollut hyvinkin kiinnostunut suomalaisista Amiga-tapahtumista. Tosin tuo pohjoinen asuinpaikkani vain tekee hiukan hankalammaksi lähteä noin vain Etelä-Suomeen mutta jos tuonne Oulun SAKU-"tilaisuuteen" pääsy sallitaan myös ei-jäsenille (tosin potentiaalinen uusi jäsen) niin sitten eihän tässä muukaan auta kuin tulla käymään! Varsinkin kun tiedän, että Gentle:llä on kyseistä tilaisuutta silmällä pitäen "ässä hihassaan"! :) (NDA)

 

Jani Kuituniemi
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 16.55:   
Itselläni meni kanssa kymmenisen vuotta ennenkuin vihdoin sain aikaisekseksi liittyä SAKU:uun. Se jäsenmaksu on kuitenkin sen verran pieni loppujen lopuksi että sen kärsii maksaa ihan hyvin vaikka köyhä opiskelija onkin :) Ikävää että tuo kokous on Oulussa, ei täältä Jyväskylästä oikeen viitsisi lähteä ajelemaan sinne asti kun pitäisi vielä takaisinkin jaksaa ajaa. 600 kilometriä tylsää pohjanmaan peltoa silminkantamattomiin jossa menee tie keskellä on todella raskasta ajaa. Jos ei sitten kimppakyytiä muiden halukkaiden kanssa saada järjestettyä.. :)

 

JoannaK
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 17.40:   
Itse ainakin voisin lähetä käymään Jyväskylästä Oulussa, tosin tapahtuman ajankohdan varma sopivuus on vielä auki. Ehkä saisin Ilkan puhuttua kanssa liikkeelle, pitää kysäistä kun tulee nähtyä.

 

Janne
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 18.49:   
Itse olen menossa kokoukseen junalla. Helsingistä pääsee Ouluun nykyisin Pendolinolla, pitäisi taittua aika nopsaa (alle 6h) ja opiskelijat saavat sangen halpoja lippujakin.

 

Anu Seilonen
Lauantaina, 7. syyskuuta, 2002 - klo 23.54:   
Pekka Nissinen ja muutkin:

Tapahtumiimme ovat tervetulleita kaikki, eli jäsenyyttä ei vaadita. Ja jäsenmaksunhan voi näppärästi maksaa paikan päällä, jos tunnontuskia potee. :) Ainoastaan varsinaisen vuosikokouksen päätöksiin ei saa ottaa osaa, ellei ole yhdistyksen jäsen. Kokouksen kestoksi on arvioitu pari tuntia (klo 14-16). Vapaamuotoinen muu ohjelma alkaa sen jälkeen, joten paikalle voi halutessaan tulla vasta sitten.

 

Anu Seilonen
Tiistaina, 10. syyskuuta, 2002 - klo 22.35:   
http://www.morphos-news.de/?lg=en&nid=76&si=1

Lyhyesti:

4. Show/Demonstration Schedule and Updates

a. For the Finnish Amiga Users Group the following individuals will be present:

Gerald Carda (bplan)
Ralph Schmidt (bplan)
Rakesh Raghoebardayal (Thendic)
Sharwin Raghoebardayal (Thendic)
Teemu Suikki (Finnish MorphOS Core Developer)
Piru Sintonen (Finnish MorphOS Core Developer)

We will also have other Finnish Betatesters/Pegasos owners present.

 

Jon
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 11.58:   
Tuo kuulostaa aika (liian?) hyvältä. Luulisi, että saamme loistavan käsityksen siitä, mikä Pegasos ja mikä MorphOS on. Ajatella että suunnilleen koko avainryhmä on paikalla!

 

Joanna
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 13.47:   
Juuh.. No sen perusteella mitä olen IRC:ssä jutellut itse pääPirun (eli Sintosen :) kanssa niin hän ei tiennyt valinnastaan tuohon hommaan yhtään mitään vielä. No toivotaan että Bplanin ja Thedicin kaverit tietää sitten enemmän mitä on tulossa.

Ja ainahan on Boogie --- Koskaan tiedä mitä hän keksii.

 

Jon
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 14.08:   
"Piru Sintonen" :) Saakohan sen ihan rekisteriin..

 

Janne
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 14.51:   
Joanna: Lausuit juuri ääneen syyn mikset löydä tuota nimilistaa yhdistyksen kotisivuilta tiedotteesta. ;) Mutta katsellaan, ainakin vaikuttaa lupaavalta!

 

KimmoK
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 16.56:   
Holy sh*t!

Pieni kontrasti sille että Fleecy teki oharit silloin aikoinaan... Jumaleissön, kas kun eivät tule kotiovelle konettaan tyrkyttämään ....

Pitänee varmuuden vuoksi siirtää rahat vaimon tilille, ettei tule tehtyä "tyhmyyksiä" vuosikokouksessa. ;-)

Juuei pitääpi olla user malli ollut kotvasen myynnissä + testeissä ennenkuin alan moisen ostamaan.

 

KimmoK
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 17.26:   
Hephoi

Onko ketään OS4/AmigaDE developeria pyydetty pistäytymään vuosikokouksessa?


asiasta 7:nteen... onko kukaan rekisteröinyt MUI:ta tänä vuonna?

 

Jon
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 19.02:   
MUI:n rekisteröin heti, kun näen sen toimivan OS 4:ssani/MOS:issani (miten tuokin nyt pitäisi kirjoittaa?)

 

KimmoK
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 19.50:   
ååå olikohan niin että MOS:ssa tulee rekisteröity PPC natiivi MUI ja OS4:n mukana tulee rekisteröimätön PPC natiivi MUI (pitää siis itse rekisteröidä jne...)

Toki on aika luultavaa että jokin MUI3.8 keyfile ei toimi PPC MUI:ssa...

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 21.34:   
Ainakin kaikissa MorphOS screenshoteissa on MUI 3.9 PPC ollut näkyvissä, joten
sille on lienee olemassa natiivi MUI, rekisteröinnistä en sitten kyllä osaa
sanoa.. pitäisi kysyä..

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 11. syyskuuta, 2002 - klo 21.35:   
Äh, unohtui edellisestä, piti sanomani, että MUI on kyllä sen verran hyvä
ohjelma (joillakin ollut vissiin suuria ongelmia, itselläni ei ensimmäistäkään),
että kyllä se oikeasti pitäisi itsenikin rekisteröidä jossain vaiheessa ellei se
aivan maltaita maksa.

 

Teemu Kärkkäinen
Torstaina, 12. syyskuuta, 2002 - klo 6.55:   
Huh...sinne on siis tulossa ihan avain porukkaa ja boogien "ässästäkin" on pieni uutinen hänen sivuillaan.

Täytyy tosiaan yrittää rukata viikonlopun ohjelmaa johonkin suuntaan jos meinaa päästä tulemaan :-/

 

Janne Sirén
Torstaina, 12. syyskuuta, 2002 - klo 14.37:   
KimmoK: Kuten yllä todettiin, kaikkia merkittäviä yrityksiä on pyydetty mukaan. Sanotaan näin, että enemmän aikaa ja vaivaa on käytetty AmigaOS-leirin houkutteluun. MorphOS-porukat vain ovat messissä niin paljon helpommin.

Kaikki ovat edelleen erittäin tervetulleita! Joten jos teillä on jotain salaista vetoa Bill McEwenin kutsumiseen, niin siitä vaan. :-)

 

KimmoK
Torstaina, 12. syyskuuta, 2002 - klo 16.03:   
Heh... Jospa paiskaisin Bill McEvenille sopivan houkuttelu meilin nokia.com:sta.... ;-)

"Mediaterminal re-scheduling 28.Sep..."
tai
"Content players reviewed for the new 7xxx cell phone..."

Äääh, Bill kakkis vaan housunsa & laskuttais pesulakulut...

 

Jon
Torstaina, 12. syyskuuta, 2002 - klo 19.51:   
Jannes S: olisi hienoa jos Hyperionilta joku pääsisi tulemaan. Tosin heillä ei ole PR-ihmistä, Ben on varmasti liian kiireinen kuten myös varsinaiset kooderitkin. Kukaan suomalainen ei taida olla OS4-tiimissä?

MOS-leiri on tosiaan mukana voimakkaasti. Turhapa on vain puhua eri markkinasegmenteistä ;) Mutta ei minulla ole mitään sitä vastaan että nähdään jotain UUTTAKIN joskus.

 

Tuomo Möller
Lauantaina, 14. syyskuuta, 2002 - klo 17.45:   
Voisipa tuolta ostaa Pegasos emon ;)


Tuomo

 

Seppo Typpö
Tiistaina, 17. syyskuuta, 2002 - klo 23.12:   
Kun vielä saisi Elboxin paikalle esittelemään SharkPPC:tä, Spider USB:tä ja muuta mukavaa, niin paikallahan olisi kaikki tulevaisuuden 'uppgrade optiot'. Onkos Elboxia kysytty tilaisuuteen? Vai hoitaako Boogie Elboxin(kin) edustuksen? :)

Seppo

 

KimmoK
Tiistaina, 24. syyskuuta, 2002 - klo 14.27:   
Perhana kun sattui pahalle viikonlopulle...
Itellä on muutto päällä ja pahin härdelli viikonloppuna.

Koetan keritä kokoukseen ja mahdollisesti illalla siiderille ... jatkot kai on jossain????

Mutta järjestelyissä en siis taaskaan kerkiä auttamaan... :(

 

JPQ
Tiistaina, 24. syyskuuta, 2002 - klo 22.57:   
KimmoK: Pulmista: Mulla juuri nyt tiukkaa muuten olisi kivia tulla
ja seurakin puuttuu ?
Seura=en ole paljon itsekseni liikkunut.
Seppo Typpö: onko sukunimesi aito eli Typpö ja onko se suojattu ?
T. sukunimien keräilijä.

 

Markku Heikkinen
Keskiviikkona, 25. syyskuuta, 2002 - klo 10.39:   
Kuusamon suunnalta on suurella todennäköisyydellä tulossa pari heppua, kokoukseen ei varmaan ehditä mutta ainakin klo 16 alkavaan osioon.
Oulu pitopaikkana on just sopiva, lähellä omaa napaa :-)

 

Jon
Keskiviikkona, 25. syyskuuta, 2002 - klo 16.16:   
Tarvittaisiinko paikan päällä järjestely yms. apua?

 

Esa Haapaniemi
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 8.26:   
Jon: Ainahan apu on tarpeen. Vaikka ilmeisesti suurin apu onkin paikan päällä, on hyvä ettei niille muutamille tule hiki jo ennen kuin tilaisuus alkaa.

Lähinnä luulisin tarvittavan pöytien järjestelyä ja pääseepähän katsomaan noita laitteita jo ennen kuin varsinainen vuosikokous alkaa ja ehtii neuvotella Boogien kanssa ensinnä loppuvien tavaroiden hinnasta.

Palkkiota tuosta talkooavusta ei ole luvassa (et siis saa AmigaOnea kainaloosi, vaikka kuinka urakoisit).

 

Jon
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 11.55:   
Esa, en palkkiota odota enkä edes ottaisikaan.
Ihan vain kyselen josko voisin jotenkin auttaa,
mikäli on esim. pe-ilta ja la-aamu vapaata..juuri
roudauksessa tai jossain muussa.

 

Anu Seilonen
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 17.47:   
"Roudarit" voivat ilmoittautua paikan päällä lauantaina aamulla kymmenen jälkeen. Apu on tervetullutta!

Laite-esittelijät ja Gentle Eye eivät välttämättä eivätkä edes todennäköisesti ole paikalla heti aamusta. Jo siksi sekä paikan rauhoittamiseksi alkuiltapäivästä varsinaiselle vuosikokoukselle ei ole toivottavaa, että paikalle tulee ennen kokousta muita kuin oikeasti järjestelyporukkaan halukkaita.

Pidetään laite-esittelyt ja kaupankäynnit ohjelman mukaisesti vasta kokouksen jälkeen klo 16 alkaen - illaksi on varattu reilusti aikaa aina kahdeksaan saakka, joten kaikki varmasti ehtivät tutustua laitteisiin ja tehdä ostoksia!

 

JPQ
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 20.41:   
Anu: On ikävä kun en pääse silmät ymmyrkäisenä paikan päällöe. Ja vieläpä
pahentaa lisää se että esittelyt on noin myöhäisenä ajankohtana
jos muuten pääseminen sujuisikin. Näet ne juna aikataulut....

 

Jon
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 22.54:   
Anu: yritän päästä auttamaan mahdollisuuksien mukaan.

 

Jon
Torstaina, 26. syyskuuta, 2002 - klo 23.04:   
Ainiin, onko paikan päällä mahdollisuus tutustua Amithloniin tai AROS-systeemiin?

 

Janne
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 0.06:   
JPQ: Käytä yöjunia!

 

JPQ
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 2.22:   
Janne: Kuinkas moni niistä pysähtyy n. 5000asukkaan kylässä
nimeltä Viiala jossa yksi aktiivi Amigisti?
Ja rahat ei salli kuten sanoi perus pulmana.

 

JPQ
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 2.26:   
Janne: Eivät Pysähtyne täällä.

Asiastatietävät:
Ja miltä palvelimelta löytyy
IRC kanava #Saku ja mikä on "shoutcast" streamin osoite ?
Yritän olla hengessä edes jotenkin mukana.

 

jPV
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 10.48:   
Yleensä jos ei mainita palvelinta erikseen, niin voi olettaa, että puhe on IRCNet:stä. Eli tässäkin tapauksessa kyseinen kanava löytyy sieltä.
Muutaman vaihdon kautta kyllä pääsee Viialaankin, mutta eikö se olisi sama mennä Tampereelle (jonne menee junia jatkuvasti) ja järkätä muu kyyti sieltä :)

 

Janne Sirén
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 14.53:   
IRC on IRCnetissä. Shoutcastin osoite julkistetaan viimeistään huomenna. Seuratkaa vuosikokouksen kotisivua! (Ja tarkemmin sieltä "Osallistu vuosikokoukseen Internetissä".)

http://batman.jypoly.fi/~saku/yhdistys/tapahtumat/vuosi2002/index.html

 

JPQ
Perjantaina, 27. syyskuuta, 2002 - klo 21.19:   
Ahaa. jPV: en tunne tampereelta kuin senkin osin eli Boogien.
Eli hyvänpäivän tuttu amiga kauppojen kanssa.
Eikä sekään auta kun seuraavat rahat on mulla vasta ensi viikolla.

 

JPQ
Lauantaina, 28. syyskuuta, 2002 - klo 2.23:   
Olen vähän raaja mutta voisiko joku sanoa Miten
AmiIRC saadaan toimimaan Saku ja AmigaFin IRC Kanavilla
taitoni loppuu kesken.

 

Seppo Typpö
Lauantaina, 28. syyskuuta, 2002 - klo 23.34:   
JPQ: Typpö on aito sukunimeni, en minä sen suojauksesta mitään tiedä (vastaavannimisiä löytyyniin Oulusta kuin esim Kalajoeltakin vaikka kuinka paljon :)

SAKU:n järjestäjille lämmin kiitos, tilaisuus oli minusta hieno ja onnistunut :)

Seppo

 

Anu Seilonen
Sunnuntaina, 29. syyskuuta, 2002 - klo 12.07:   
Kiitos! Jatketaan keskustelua ketjussa "Vuosikokous 2002 - keskustelu ja palaute".