Saku 2001 Theme ja Saku CD-ROM #3 saa...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Viestit 2002 » Saku 2001 Theme ja Saku CD-ROM #3 saatavilla « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Anu Seilonen
Torstaina, 21. maaliskuuta, 2002 - klo 22.54:   
Saku 2001 -tapahtuman teemakappale, Bass Cadetin Saku 2001 Theme, oli tapahtumassa saatavana erityisenä audio-CD-levynä, jossa on alkuperäisen kappaleen lisäksi neljä erilaista miksausta teemasta. Tätä tapahtuman logoon sointuvilla kansilla ja painatuksella varustettua harvinaisuutta on vielä muutamia kappaleita jäljellä. Hyvin rajatun painoksen vuoksi älä maksa levyä suoraan yhdistyksen tilille, vaan lähetä ensin sähköpostia Anu Seiloselle osoitteeseen thoriel@sci.fi ja ilmoita ostohalukkuudestasi. Levyt myydään varausjärjestyksessä ensin ehtineille. Levyn hinta on 8 euroa postikuluineen.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:n CD-ROM-levylle on koottu koko yhdistyksen historia, mukaanlukien Saku-lehdet numeroon 37 asti niin bittikirjastoista kuin paperiltakin, ja sekalainen joukko muita kotimaisia Amiga-muistoja. Joukossa on paljon harvinaisuuksia, kuten Paperi-Saku ja logokilpailun tuotokset, sekä valokuvia ja videopätkiä, joita ei ole julkisuudessa aikaisemmin laajalti nähty.

Nyt tämä herkkupala on jälleen myynnissä, joten vielä ehdit ostaa omasi ja samalla tukea yhdistyksen taloutta esimerkiksi tulevien tapahtumien järjestämiseksi! Maksa rompun hinta 8 euroa yhdistyksen tilille Oulun Osuuspankki Myllyoja 574231-234786. (Huomaa muuttunut tilinumero!) Hinta sisältää postikulut. Kirjoita viestiosaan nimesi ja osoitteesi sekä maininta, montako romppua ostat. Älä käytä viitenumeroa. Voit lisäksi laittaa Anu Seiloselle sähköpostia osoitteeseen thoriel@sci.fi, mikäli maksun viestiosaan ei mahdu kaikkea.

Lisätietoa Saku CD-ROM #3:n sisällöstä löydät täydellisestä tiedotteesta.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: