Saku-serveri Discordissa – Tervetuloa...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Saku-serveri Discordissa – Tervetuloa kokeilemaan! « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Janne Sirén
Käyttäjätunnus: jtsiren

Rekisteröity: 9-2010
Maanantaina, 8. huhtikuuta, 2024 - klo 9.46:   
Rakkaat Saku-foorumin käyttäjät,

Testailemme parhaillaan perinteikkään Saku-foorumin reaaliaikaista chattikaveria, Saku-serveriä, Discord-keskustelupalvelussa. Saku-serveri on Suomen Amiga-käyttäjät ry:n uusi Discord-palvelin, joka on tarkoitettu Saku-foorumin täydennykseksi (ei tietenkään tilalle!).

Jos olet Discordissa tai haluat liittyä sinne, pääset Saku-serverin testiin mukaan – ja voit myös välittää kutsun kaverillesi – kolmella vaihtoehtoisella tavalla:

1) Saku-serverin lyhyellä kutsulinkillä: https://discord.gg/kaKZJMKHGE

2) Saku-serverin pitkällä kutsulinkillä: https://discord.com/invite/kaKZJMKHGE

3) Saku-serverin kutsukoodilla: kaKZJMKHGE

Kutsukoodia käyttäessäsi kirjaudu ensin sisään Discordiin joko webissä (discord.com) tai appissa (Discord) ja käytä sitten kutsukoodia Discordin palvelinten lisäysvalikossa (vihreän plussan nappi eli Lisää palvelin / Onko sinulla jo kutsu? / Liity palvelimelle).

Saku-serveriltä löytyy jo monenlaisia Saku-foorumin inspiroimia chattikanavia Amiga-aiheille sekä yleisempiä vapaa sana -alueita kaikenlaisen tietotekniikan harrastajille. Tervetuloa kokeilemaan! Myös palaute on enemmän kuin tervetullutta, joko siellä tai täällä, ja jatkamme kehittämistä sen mukaan!

 

Janne Sirén
Käyttäjätunnus: jtsiren

Rekisteröity: 9-2010
Keskiviikkona, 10. huhtikuuta, 2024 - klo 22.17:   
Parilla käyttäjällä on ollut vaikeuksia Discord-kutsulinkkien kanssa. Tätä voi tapahtua mikäli selain tms. mankeloi linkkiä tai mobiililaite yrittää ohjata sitä sovelluksen avattavaksi. Jos ongelma osuu kohdalle, suosittelen kirjautumaan Discordiin ensin erikseen – joku webissä https://discord.com tai sovelluskaupasta noudetulla Discord-appilla – ja Discordiin päästyään käyttämään siellä edellä kohdassa 3) opastettua kutsukoodia varsinaiselle Saku-serverille päästäkseen. Menestystä! :-)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: