GetOnline 2023 Kajaanissa 19.-22.10.2...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » GetOnline 2023 Kajaanissa 19.-22.10.2023 - etsimme alueen amigisteja avuksi! « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Suomen Amiga-käyttäjät ry
Käyttäjätunnus: saku

Rekisteröity: 4-2013
Torstaina, 13. heinäkuuta, 2023 - klo 20.55:   
Yhdistystä on pyydetty mukaan Kajaanissa 19.-22.10.2023 järjestettävään GetOnline 2023 -verkkopelitapahtumaan, joka järjestetään jo 20. kerran. Toiminta olisi pohjimmiltaan samaa kuin Vectoramassa ja muissa yhteistyötapahtumissa: Amiga-tietokoneiden tuominen näytille kävijöiden tutustuttavaksi ja pelattavaksi. Käytännössä tärkeimmät päivät olla esillä ovat perjantai 20.10. ja lauantai 21.10. Yksikin Amiga ja yhdistyksen lähettämää materiaalia on jo meille näkyvyyttä.

Oulun ydinryhmämme on perin pieni, emmekä irtoa ihan kaikkialle, joten nyt etsimmekin Kajaanista, lähialueelta tai miksei kauempaakin vapaaehtoisia, jotka voisivat tulla tapahtumaan koneineen Amiga-pelejä pyörittämään. Yhdistyksen jäsen ei tarvitse olla, ja ydinryhmältä saa paljon apua, tukea ja käytännön neuvoja. Meiltä myös pyritään tulemaan paikalle yhdistystä esittelemään, mutta varsinaiset pelikoneet olisi helpointa tuoda lähempää. Amiga 1200 ja Amiga 500 ovat ne klassiset ja parhaat pelikoneet, mutta mikään ei estä tuomasta paikalle vaikka tykimpää tai harvinaisempaakin Amigaa ihasteltavaksi.

Ilmianna itsesi, tai jos tiedät jonkun sopivan henkilön, välitä tietoa eteenpäin! Tässä ketjussa voit kysyä vapaasti tarkempia tietoja, eikä ketjuun kirjoittaminen sido sinua mihinkään.

Voit halutessasi viestiä yhdistykselle myös sähköpostitse osoitteeseen suomenamigakayttajat@gmail.com.

GetOnline-tapahtuman sivut: https://www.getonline-lan.net/

 

Suomen Amiga-käyttäjät ry
Käyttäjätunnus: saku

Rekisteröity: 4-2013
Keskiviikkona, 6. syyskuuta, 2023 - klo 14.22:   
Kovasti meiltä aina toivotaan tapahtumia ja Amiga-toimintaa muualle Suomeen (Oulun ulkopuolelle), mutta tilanne näyttää kyllä aika huonolta sen suhteen. Yhtään yhteydenottoa emme ole saaneet. :-(

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: