Suomen Amiga-käyttäjät ry:n 25-vuotis...

Saku-foorumi » Interaktiivinen Saku » Suomen Amiga-käyttäjät ry:n 25-vuotisjuhlavuosi alkaa tuplavierailulla: Game Över 11 Lahdessa ja #TubeKempele Kempeleessä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Suomen Amiga-käyttäjät ry
Käyttäjätunnus: saku

Rekisteröity: 4-2013
Sunnuntaina, 29. huhtikuuta, 2018 - klo 19.10:   


Suomen Amiga-käyttäjät ry:n 25-vuotisjuhlavuosi alkaa tuplavierailulla uusilla areenoilla: lauantaina 5.5.2018 on tarjolla retropelailua kahdella paikkakunnalla!

Game Över 11 -pelitapahtumassa Lahden kaupunginkirjastossa osoitteessa Kirkkokatu 31 pääsee kokeilemaan taattuja Amiga-peliklassikoita Amiga 1200 -tietokoneilla. Tapahtuma järjestetään Lahden nuorisopalveluiden ja kaupunginkirjaston yhteistyönä ja se on ikärajaton ja ilmainen koko perheen tapahtuma.
Lisätietoa: Game Över 11

Amiga-klassikkopelejä on tarjolla samana päivänä myös Kempeleessä #TubeKempele-tapahtumassa Zemppi Areenalla osoitteessa Pekurintie 2. Kempeleen nuorisopalveluiden järjestämä tapahtuma on maksuton, ikärajaton ja päihteetön.
Lisätietoa: #TubeKempele

Tervetuloa kanssamme juhlistamaan Suomen Amiga-käyttäjät ry:n jo neljännesvuosisadan mittaista taivalta!

Sähköpostitse lisätietoja voi kysyä yhdistykseltä osoitteesta suomenamigakayttajat@gmail.com.

Suomen Amiga-käyttäjät ry:stä

Suomen Amiga-käyttäjät ry. (engl. Finnish Amiga Users Group) on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys, jonka tarkoituksena on tukea suomalaisia Amiga-tietokoneen käyttäjiä kehittämällä ja ylläpitämällä Amiga-harrastusta ja Amiga-tietouden tuntemusta Suomessa. Yhdistys mm. ylläpitää kotisivuja ja keskustelufoorumia ja järjestää vapaaehtoisvoimin tapahtumia.

 

Teemu Kärkkäinen
Käyttäjätunnus: wizor

Rekisteröity: 12-2009
Sunnuntaina, 13. toukokuuta, 2018 - klo 12.10:   
Lyhyt raportti Game Över tapahtumasta.

Suomen Amiga-käyttäjät ry osallistui pienellä joukkiolla Game Över-tapahtumaan lauantaina 5.5.2018. Vierailijoita peluutettiin tällä kertaa neljän koneen voimin. Oli kolme A1200 konetta ja yksi Powerbook G4 jossa MorphOS 3.10. Koneet olivat kovassa käytössä koko tapahtuman ajan ja suosituimpia pelejä olivat mm. Bubble Bobble, Project X, Turrican 2 ja Masterblaster ja Lotus 2 vain muutamia mainitakseni. Harmittavinta oli ehkä tapahtuman lyhyt kesto ja monta hyvää klassikkoa jäi peluuttamatta, mutta asiaa sitten korjataan kun osallistumme jälleen tuleviin tapahtumiin. Nykyiselle konsolipelaaja-sukupolvelle ja heitä nuoremmille Joystick tuntui olevan ihan uusi tuttavuus, mutta lyhyen perehdyttämisen jälkeen pelit jo sujuivat todella mallikkaasti. Pelaajia oli muutenkin kaiken ikäisiä ja mukana olleet vanhemmat osallistuivat myös pelailuun. Monille isille koneet olivatkin ennestään tuttuja ja nostalgian nälkäisinä pelailivat lasten kanssa ja kertoivat omista kokemuksistaan.

Kiitos tapahtuman järjestäjille hienoista järjestelyistä ja kutsusta olla tapahtumassa mukana.

 

Janne Sirén
Käyttäjätunnus: jtsiren

Rekisteröity: 9-2010
Sunnuntaina, 13. toukokuuta, 2018 - klo 22.19:   
Hienoa! :-)

 

Suomen Amiga-käyttäjät ry
Käyttäjätunnus: saku

Rekisteröity: 4-2013
Keskiviikkona, 30. toukokuuta, 2018 - klo 19.08:   
#TubeKempele-tapahtuman materiaalit ovat jääneet lisäämättä, pahoittelut! Järjestäjien arvion mukaan tapahtuma veti Zemppi Areenalle jopa 450 kävijää, ja Amigat olivat lähes koko ajan kovassa käytössä. Yhdistys kiittää!

Kuvia yhdistyksen Facebookissa:
https://www.facebook.com/suomenamigakayttajat/posts/1881726365194974
https://www.facebook.com/suomenamigakayttajat/posts/1881812851852992

#TubeKempele: Kävelykierros / Walkthrough:
https://youtu.be/4ZudmcPAhOk

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: