Viallisesta WarpEnginestä

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2014 » Viallisesta WarpEnginestä « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Tiistaina, 27. toukokuuta, 2014 - klo 18.15:   
Aikoinaan kun ostin A4000:sen sain mukana rikkinäisen WarpEngine:n. A4000:ssakin äänet pätki ja rtc ei toiminut. Sain sentään äänet kuntoon, rtc:n en niin pidä väliä.

WarpEngine on lojunut kaapissa siitä asti kun sen sain. Enkä sille oikein pysty tekemäänkään mitään. Ei toimivaa ole mihin verrata eikä pakosti tarvittavia taitojakaan. Ainoa tiedossa oleva modaus mitä siihen on tehty on kiteen vaihto kannalliseksi, ja tämäkin kortin hajoamisen jälkeen.

Löytyykö jotain joka haluaisi moista katsoa korjatakseen vai kannattaako se koittaa myydä viallisena?

WarpEngine: http://bboah.claunia.com/warp4040.html

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Keskiviikkona, 28. toukokuuta, 2014 - klo 10.56:   
Niin jos tuon saa kuntoon en sitä tietenkään myy vaan otan käyttöön. Mainitsen vaan ettei jää kuvaa, että tuota myyntitarkoituksissa ainoastaan koitan korjata.

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Keskiviikkona, 28. toukokuuta, 2014 - klo 11.41:   
Itsehän tykkään korjata tai ainakin yrittää korjata juuri A4000 koneita ja sille tehtyjä kortteja, mutta nyt on kyllä SAKU 2014 järjestelyn kanssa ihan liian kiire että voisi edes mikroskooppitarkastusta tehdä. Onhan täällä hyviä aktiivisempia korjaajia esim. flux, hese ja virgo, mutta ei taida olla kellään A4000 konetta omana että voisi testata korjauksen onnistumista tai sähköissä mitata.

Saku 2014 korjauspisteelle voi tietysti ottaa mukaan, jos se toteutuu kuten kaavailtiin.

Mielestäni ei kannata myydä viallisena kun vasta sitten kun sitä on tosissaan yritetty ja todettu esimerkiksi että joku harvinainen osa on rikki jota ei saa kuin toiselta kortin omistajalta. Eikä siinäkään mitään moitittavaa mielestäni ole jos myyntitarkoitukseen haluaisi korjata. Sehän on aina vaan palvelus Amiga-yhteisölle kun jotain saadaan kuntoon ja sitä kautta aktiivikäyttöön.

Mikroskooppitarkastuksella ja ratojen sekä läpivientien yhteyksien mittaamisella pystyy kyllä jo tekemään työtä kortin eteen. Harmi että harvoihin on skemat että voisi siihen merkata huomiokynällä aina minkä radan on mitannut ehjäksi.

 

Joni Valtanen
Käyttäjätunnus: jvaltane

Rekisteröity: 7-2010
Keskiviikkona, 28. toukokuuta, 2014 - klo 14.30:   
Ei tällä ole kiire. Päätin ottaa puheeksi kun tajusin sen kolme tai neljä vuotta lojuneen kaapissa. Tuli mieleeni että huonossa lykyssä kortti on saanut salamasta. Kone ainakin oli semmoisen tempun tehnyt.

Otan sen mukaan sinne Saku 2014:sta. Voin jättää sen vaikka sulle Hanzu tai jollekin muulle innokkaalle. Katsoo sitä paikan päällä tai myöhemmin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: