CD32, SX-1 ja punainen ruutu

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2013 » CD32, SX-1 ja punainen ruutu « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

lausvi
Käyttäjätunnus: lausvi

Rekisteröity: 2-2012
Keskiviikkona, 20. helmikuuta, 2013 - klo 20.50:   
Ostin eBaysta "testaamattoman" SX-1 laajennoksen CD32:lle. Sain härvelin tänään postissa. Ulkoisesti oikein siisti. Piirilevyllä on teksti "Rev 2.0" ja vuosiluku 1994.

Laite toimii siltä osin että kun disable- kytkin on päällä (jolloin käytössä ohjeen mukaan on vain lisämuisti, patterivarm. kello sekä RGB-ulostulo) kaikki toimii erinomaisesti. Jos laitan disable- kytkimen pois päältä (jolloin käytössä olisivat kaikki modulin osat) saan vain punaisen näytön ja kymmenisen kertaa vilkahtavan power- valon ja reset- kierteen.

Modulissa ei ole muistia eikä kovalevyä asennettuna. Tarvitseeko se niitä? Olen jumpperoinut RAM:in pois päältä (ja yrittänyt eri jumpperiyhdistelmiä)

Alussa sain muutaman kerran myös vihreän ruudun, sekä toisella kerralla punaisen ruudun, jossa näkyi Expansion Board Diagnostics, jossa kaksi boardia joiden statuksena "Defective". Tämä saattoi johtua modulin kiinnityksestä, keksin vasta parin yrityksen jälkeen miten se kannattaa tunkea paikoilleen.

Ostin modulin lähinnä RGB-liitännän takia (ja kyllä, samalla 1084:llä kuva on RGB:n kautta UPEA, näkyvästi aikaisemmin käyttämääni s-videotakin parempi) joten siinä mielessä se täyttää kyllä tarkoituksensa. Tietysti kovalevy- ja muistilaajennustakin olisi mielenkiintoista kokeilla!

 

virgo
Käyttäjätunnus: virgo

Rekisteröity: 10-2009
Keskiviikkona, 20. helmikuuta, 2013 - klo 22.42:   
auttaisiko tämä ?

http://eab.abime.net/showthread.php?t=56189

 

lausvi
Käyttäjätunnus: lausvi

Rekisteröity: 2-2012
Torstaina, 21. helmikuuta, 2013 - klo 20.57:   
virgo: Thanks. Luin tuonkin threadin kyllä eilen, ja luulin kokeilleeni jo kaikkea.

Purin tänään SX-1:n kokonaan, putsasin kaikki liittimet ja painelin kannoilla olevat piirit varmasti pohjaan. Testasin systeemiä uudestaan, ja kas: kaikki toimii. Ihan varmasti kokeilin näilläkin jumpperoinneilla eilen.

Nimettömien muistikampojen pinosta löysin yhden joka paljastui toimivaksi, ja sain sillä 4 megaa muistia näkymään. Boottasin levykkeeltä Workbenchiin, ja vedin http://amiga.resource.cx/exp/sx1 -sivun testilevykkeen muistitestiä läpi pari kierrosta ja kaikki kunnossa.

Hommailen joskus vielä yhden Compact Flash - IDE -adapterin lisää niin sitten vasta päästään vauhtiin.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: