Ohjeita OS 3.9 asennukseen CF-muistik...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2010 » Ohjeita OS 3.9 asennukseen CF-muistikortille? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Maanantaina, 31. toukokuuta, 2010 - klo 10.42:   
Haluaisin asentaa OS3.9 2GB CF-muistikortille ja Amiga käyttis asennuksista on niin pitkä aika että en edes muista mitä piti tehdä että sai 3.1 asennuksen jälkeen A4000 IDE CD aseman toimimaan ja pääsisi 3.9 asennusta jatkamaan siitä.

Tätä on varmaan useinkin kysytty ja yritin hakea myös Sakusta, mutta tuolla sanahaulla tuli taas niin monta sivua tietoa mitä en halunnut löytää, että helpompi että kysyn ihan uudella viestillä.

Siis että onko jossain tähän sopivaa hyvää ohjetta englanninksi tai suomeksi? Mieluiten sellaista jossa olisi CF-muistikortin alustusohjeet ja selostettaisiin asennus alusta loppuun mieluiten ihan Boing Bagien asennukset mukaan lukien.

 

Jani Kuituniemi
Käyttäjätunnus: janik

Rekisteröity: 10-2009
Maanantaina, 31. toukokuuta, 2010 - klo 21.32:   
Sanoisin, että Storage:sta CD0 ikoni DEVS:DOSDrives/ hakemistoon ja sille ikoniin device ja unit numero kohdilleen sekä reboottia niin toimii tai jos ei muuten tarvitse kuin ko. asennusta jatkaakseen niin editoi nuo asetukset ensin kohdilleen ja sit vaan tupla-klikillä ajuri käyttöön.

Sit kun se OS 3.9 tekee asennuksensa kahdessa osassa niin ekan osan jälkeen sun pitää käydä palauttamassa asetukset kohdilleen, että saat CD-aseman taas käyttöön, koska se jostain syystä taikka toisesta sotkee ne pieleen asennuksen aikana.

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Maanantaina, 31. toukokuuta, 2010 - klo 23.04:   
@Jani, itse asiassa juuri tuo mitä kirjoitit ei minulta onnistunut ja siksi meni hermot ja päätin että nyt pitää asentaa uudestaan ja ei enää vinkuvalle kovalevylle.

Eli kun minulla on tapana kikkailla raudan kanssa, niin halusin varmuuskopiointi mielessä kytkeä joksikin aikaa kaksi kovalevyä ja irroitin jo aikaisemmin koneessa hyvin toimineen slim mallisen DVD+RW IDE asemani koneesta ja siirtin CD0: ikonin kiltisti Storage asemaan.

Noh kaikki meni hyvin kunnes piti saada DVD asema takaisin toimintaan. Raahasin saman CD0: ikonin DEVS:DOSDrives hakemistoon, mutta bootattaessa ei enää tullutkaan CD0: ikonia Workbenchin desktopille samalla levyllä jota olin jo aiemmin lukenut.

Kuitenkin DVD asema on ihan sähköisesti valmiudessa koska AmiDockissa oleva joku CD-playerin kuvatus. Sai esim ohjelmallisen Ejectin toimimaan.

HDToolBoxissakin kävin katsomassa, josko siellä pitää jotain klikata, mutta vaikka DVD asema siellä näkyi ei sille mitään siellä voinut tehdä.

Onko mahdollista että CD0: ikonin sisälle talletetut mount parametrit ovat kadonneet tuon Storage siirron takia?

Ja mitä sinne pitäisi kirjoittaa kun DVD on mulla slavena ilman mitään IDEFixejä tms. välissä?

 

Jani Kuituniemi
Käyttäjätunnus: janik

Rekisteröity: 10-2009
Tiistaina, 1. kesäkuuta, 2010 - klo 18.37:   
Sitä CD0: ikonia tule työpöydälle jollei asemassa ole levyä sisällä. Asetuksiksi sanoisin, että device on scsi.device ja unit on 1.

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Keskiviikkona, 2. kesäkuuta, 2010 - klo 9.46:   
Asemassa oli levy sisässä, mutta silti ei tullut ikonia kuten ennen. Täytyy yrittää kirjoittaa noita parametri juttuja.

 

Hanzu
Käyttäjätunnus: hanzu

Rekisteröity: 3-2010
Perjantaina, 4. kesäkuuta, 2010 - klo 12.42:   
Lähti toimimaan kun kirjoitin CD0: sisälle seuraavat papametrit:

ACTIVE=1
UNIT=1
DEVICE=scsi.device

En tiedä onko toi ACTIVE=1 tossa turha, mutta se näytti olevan esim. PIPE: devicessä ja tärkeintä että toimii nyt.

Kiitos Jani! Nyt on ainakin toimiva käyttisasennus kovalevyllä tallessa sillä aikaa kun yrittää CF kortille saada toista asennusta.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: