Ongelmaa Ibrowsen kanssa.

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 12/2008 asti » Ongelmaa Ibrowsen kanssa. « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tohtori AivoTurmio
Torstaina, 23. lokakuuta, 2008 - klo 9.58:   
Eli instasin tuossa äsken Ibrowsen version 2.4 version 2.2 päälle.

Heti väliin täytyy huomauttaa niille jotka eivät näin ole tehneet että nopeus ero ja käytön miellyttävyys ero on valtaisa positiiviseen suuntaan, että tehkää heti jos ette ole jo tehneet, etenkin kun päivittäminen 2.x version omaaville on ilmaista.

Mutta tämä uuden version installointi ei kutenkaan poistanut minulta ongelmaa josta toivoin eroon pääseväni.

En muista mitä joskus vuosia sitten tein, mutta jotain tein, josta aiheutui että sen jälkeen Ibrowse ei ole toiminut kunnolla.

Kun käynnistän Ibrowsen, niin tulee heti 3 virheilmoitusta, jotka kaikki samantapaisia:

"IBrowse was unable to open the following image file:
NAVIGATION (Error code: 2002)
Please check that the file is installed and that you have correct datatypes installed to be able to load this image."

Ja NAVIGATION tilalla sitten voi olla vaikka mikä tahandsa muukin ,esim käynnistettäessä tulee lisäksi "StatusBar" ja joku kolmaskin.

Tämän lisäksi tuppaa IBrowse jumittamaan koneen useasti siten että kone on buutattava resetillä. hiiri kyllä liikkuu, ja ikkunat ponnahtelee päälimmäisiksi, mutta mihinkään muuhun ei sitten olekaan reaktiota. Ei Amidockiin, ei itse Workbenchiin, eikä edes ikonien kuvia näe WB:ssä, taustakvyä kyllä näkyy ja päivittyy, mutta siinä kaikki.

Mutta ennenkaikkea tämä error joka siis toistuu mitä tahansa kuvaa ladattaessa olisi saatava korjattua, kun joillekin nettisivuille ei voi mennä kun tulee niin monta erroria että kone jumittuu, esim "BulletDisc" tai vs. yrittää ladata parikytä kertaa samalla sivulla niin kone jämähtää.

Datatypes hakemistoa en löytänyt tuolta IBrowsen hakemistosta, kuvcat siellä näkyvät kyllä olevan. Lähinnä ainoa järellisen oloinen vika olisi tuo Datatypesin puuttuminen, mutta mistäs sellainen oikea sitten?

Kone on A1200/030+FPU
OS3.9

 

Jon
Perjantaina, 24. lokakuuta, 2008 - klo 9.19:   
Kannattaisi varmaankin tehdä ihan puhdas asennus aluksi ja miettiä datatypejä ja MUI classeja sitten.

 

jPV
Perjantaina, 24. lokakuuta, 2008 - klo 9.37:   
Kuulostaisi, että käyttöjärjestelmän datatype-asennuksessa on jotain vikaa. Oletko kenties asentanut jotain kolmannen osapuolen datatypejä? Tai vaikka tietylle prosessorille optimoituja ja sitten vaihtanut turboa?

Katsopa sitten vielä IBrowsen Preferences-valikosta Settings-asetuksista HTML/Images-kohta. Siellä voi valita käytetäänkö kuvien dekoodaukseen IBrowsen sisäisiä funktioita vai ulkoisia datatypejä.

 

Tero S.
Perjantaina, 24. lokakuuta, 2008 - klo 9.51:   
Olisi kiva kokeilla tuota Ibrowsea, mutta kun sitä ei pysty ostamaan (ei vissiin ole pystynyt vähään aikaan). Tai no demo olisi tietty tarjolla mutta ei välittäisi mitään torsoja käytellä.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: