Indivision scandoubler / flicker fixer

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 09/2008 asti » Indivision scandoubler / flicker fixer « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tero S.
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2008 - klo 20.42:   
Indivision scandoubler/flicker fixer saapui eilen ja pitihän se sitten laittaa paikalleen. Asennus oli helppo eli painetaan napakasti Lisan päälle. Vga-kaapeli on lyhyenläntä eikä siinä ole asennuskehikkoa. Nettisivulta ladattavassa ohjeessa kehotettiin päivittämään firmis, jonka teinkin. Tämän jälkeen kuva pimeni ja pieni paniikki hiipi pintaan. Rgb-kaapeli kiinni ja uudelleenflashays, jolloin kuva alkoi taas näkyä. Highgfx ajurilla sai paremmat resoluutiot käyttöön. Kuva littunäytöllä on todella tarkka ja terävä. Kovalevyn sijoitus pitää miettiä uusiksi, sillä kehikon joutuu jättämään pois ja ainakin itsellä cf-kortin ja ide-jakajan pitäminen scandoublerin päällä tuntuu aiheuttavan satunnaista kuvan pätkimistä.

Tämä lienee sattumaa mutta korppuaseman käyttötunnit näyttivät tulevan täyteen tämän projektin yhteydessä. Asema meni ensin täysin pimeäksi mutta rupesi sitten uudelleen irroittamisen ja kiinnittämisen myötä rouskuttamaan. Levyjä se ei tosin enää lue eikä kirjoita. Tilasin jo uuden aseman, kun alkuperäinen oli jo muutenkin kovia kokenut. Voi olla, että pitää tsekata korppuliitännän juotokset emolevyltä.

Kokonaisuutena olen hankintaan tyytyväinen.

 

Jussi Sallinen
Lauantaina, 8. marraskuuta, 2008 - klo 13.35:   
Hei,

Onkos ollut ongelmaa Indivisionin kanssa?

Itse ihmettelin eilen asennettuani Indivisionin, jonkin ajan päästä musta muuttui punaiseksi ja käynnistyksessä ei näkynyt Indivision tekstiä, pelkästään punaista - ongelma ratkesi painaltamalla se "paremmin" kiinni.

Pitää seurata käykö näin uudestaan, vai olinko vain alkujaan laittanut sen huonosti pohjaan.

Voi toki johtua myös kovalevystä joka makaa päällä (2.5"), mutta pitää seurailla.

75Hz virkistystaajuudella on muutaman kerran kuva ihmeellisesti "värissyt", mutta sitäkään ei ole esiintynyt kuin satunnaisesti.

Kuinka sait HighGFX -tilan toimimaan, itselläni ei ole onnistunut - kun valitsen HighGFX:n WB:n näyttöasetuksista niin kuva pimenee täysin :o

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: