Mitäs mieltä Amigakit.comista?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2009 » Viestit 06/2009 asti » Mitäs mieltä Amigakit.comista? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

The Thing
Tiistaina, 26. elokuuta, 2008 - klo 22.50:   
Tilasin tuosta puljusta elämäni ekaa kertaa pientä krääsää ja maksoin Mastercardilla. Olisi mieli tehnyt tilata vaikka mitä, mutta järki voitti.

Kuinka kauan teillä muilla on mennyt että tavarat on käsissä?

Postikulut olivat aika pienet, kun ottaa huomioon että suomessa se on saman tien 7.90 eur. Mielestäni arvonlisäveroa ei ollut laskettu loppusummaan mitä siinä aluksi mainittiin ja kortiltani höylättiinkin kuitenkin vain se ilmoitettu summa(ei alveja). Onko se siksi että EU:n alueelta ei alle kympin alveja tartte maksaa?

 

Britelite
Tiistaina, 26. elokuuta, 2008 - klo 23.21:   
Koska amigakit on eurooppalainen pulju, niin (brittiläiset?) verot ovat jo mukana hinnassa. Joten mitään ylimääräisiä veroja ei tarvitse maksaa.

 

The Thing
Tiistaina, 26. elokuuta, 2008 - klo 23.30:   
Eli brittiverot on hinnoissa OK, eihän kai sikäläisenkään lain mukaan saa edes ilmottaa alvittomia hintoja sivuillaan. Mutta jos ostaa isommalla summalla, niin eikö muka tule toiset verot maksettavaksi? (suomen ALV tms.)

Vai miten tämämän EU-hässäkän mukaan nää alvit menee, kertokaa joku joka oikeasti tietää.

 

Tero S.
Keskiviikkona, 27. elokuuta, 2008 - klo 8.25:   
Viikon sisään siitä, kun lähetysilmoitus on tullut, niin tavara on ollut käsissä. Kaikin puolin tyytyväinen olen saamaani palveluun ollut.

 

zipper
Keskiviikkona, 27. elokuuta, 2008 - klo 8.38:   
No verothan maksetaan vain myyjämaan mukaisena maksoi mitä maksoi. EU:n ulkopuolelta tulee sitten veroa veron päälle ja mahdolliset tullit lisäksi. Ei esimerkiksi ole tarvinnut sen takia Norjasta tilata mitään, vaikka sielläkin on joskus ollut hankalasti saatavaa Amigatauhkaa myynnissä.

 

TSK
Torstaina, 28. elokuuta, 2008 - klo 2.27:   
Ja jos myyjä myy vuodessa enemmän kuin olikohan se yli sadan tonnin edestä vai mitä se nyt oli toiseen EU-maahan niin sitten maksattavat kohdemaan ALV:in. Esim. Thomann:illa (saksalainen) ottavat 22%:aa.

 

The Thing
Torstaina, 28. elokuuta, 2008 - klo 21.17:   
Itellä ainakin kun tuolta tilasin niin oli listattu myös EU VAT 17.5%, joka oli lähes 6 eur. Tuota summaa ei kuitenkaan veloittaneet. Olisiko se siitä että tilasin tuotteita postikuluineen tietyn summan alle, jolloin sitä ei EU:n sisällä veloiteta?

 

rrebel
Torstaina, 28. elokuuta, 2008 - klo 22.16:   
Kun tässä nyt niin iloisesti heitellään EU:ta keskusteluun niin opetellaas erottelemaan seuraavan sivun käsitteet: http://www.tulli.fi/fi/02_Yritykset/01_Yhteison_veroalue/index.jsp

 

The Thing
Keskiviikkona, 3. syyskuuta, 2008 - klo 18.23:   
Noin viikko mennyt ja tilaamieni tuotteiden tila omassa tilaushistoriassani on edelleen: "Pending". Onko tämä normaalia että siellä näin hidasta?

 

Tero S.
Keskiviikkona, 3. syyskuuta, 2008 - klo 21.59:   
Maksoitko EU-pankkisiirrolla? Maksun perillemenossa voi mennä useampi pankkipäivä.

 

Tero S.
Keskiviikkona, 3. syyskuuta, 2008 - klo 22.03:   
Ok näemmä siis luottokortilla. Lieköhän korttivarmennuksen kanssa kestää.

 

Hessu
Keskiviikkona, 3. syyskuuta, 2008 - klo 22.37:   
Itsellä sama juttu, mennyt jo kaks viikkoo ja rapiat, yksi osa on out of stock, joten sitä nyt sitten odotellaan, lähetin kyselyn ja sellainen oli vastaus, tosin saisivat päivittää tuon myös sinne sivustolleen niin ei tulisi turhia hepuli kohtauksia, maksu oli takuulla heti perillä pilipalin(paypal) kautta maksettaessa. Vastaavat kuitenkin kyselyihin nopsaan joten sen suhteen ei liene aihetta huoleen... vielä :)

 

Hessu
Keskiviikkona, 3. syyskuuta, 2008 - klo 22.44:   
Sen sijaan yhtään hyvää sanottavaa ei ole Vesaliasta, yksi kerta paskaa riitti, viallinen adapteri ja rikkinäinen levyasema, enpä toiste tilaa yhtään mitään sieltä. Ikävää että se on yksi harvalukuisista myyjistä amiga tarvikkeiden suhteen, mutta toisaalta, jos tyyli on tuollainen niin enpä kaipaakkaan.

 

The Thing
Torstaina, 4. syyskuuta, 2008 - klo 1.13:   
Itse tilasin kamppeet, jotka sivujen mukaan oli varastossa ja tosiaan maksoin Mastercardilla, jolloin maksusuoritus on saman tien myyjällä.

Olisko sitten joku tuote sittenkin loppu kun ei vielä lähtenyt, noh, kyselin että missä kamat viipyy, katsotaan mitä vastaa.

 

The Thing
Torstaina, 4. syyskuuta, 2008 - klo 17.35:   
No nyt homma näköjään eteni ja tuotteet lähdössä.

 

Hessu
Lauantaina, 20. syyskuuta, 2008 - klo 11.30:   
Hyvin ainakin oli kaikki pakattuna ja joitain ohjelappusiakin pistelty mukaan, positiivinen kokemus mutta mieluiten käyttäisin silti Gentle Ey:tä siellä palvelu kuitenkin kaikkein asiallisinta, ei kaikessa kannata mennä merta edemmäs kalaan :)

 

macce2
Sunnuntaina, 21. syyskuuta, 2008 - klo 0.28:   
Minulla Amigakit.com:in paketti oli perillä jo reilu viikossa.. Ihan ok siis ?!
Ja maksu EU-pankkisiirrolla..

 

x2
Tiistaina, 23. syyskuuta, 2008 - klo 14.42:   
Gentle Eye voisi olla muuten ok, mutta eivät näytä vastaavan posteihin. Normaalia?

 

Boogie/Gentle Eye
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2008 - klo 0.22:   
Laitappa tuohon NAME:n tilalle amiga.

Aiemmin pidimme aliakset päällä ja laittoi sitten mitä tahansa niin perille tuli - mutta sitten mailiboxiin alkoi paukkua +400 spämmiä, oli pakko vähän rajoittaa.

Tilauslomake toimii aina ja jos siihen laittaa emailinsa niin varmasti saa vasteen :)

 

jPV
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2008 - klo 8.34:   
Boogie: se name@ siellä kotisivulla on kyllä aiheuttanut kyselyitä ja epävarmuutta moneen otteeseen, että kannattaiskohan siihen pistää kuitenkin joku täsmällinen osoite? Koittaa vaikka pistää silleen ettei spämmibotit sitä löytäis...

 

jansa
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2008 - klo 8.53:   
Eikös tota osoitetta voisi laittaa vaikka kuvana, jottei botit saa siitä kiinni? Tai sitten vaan kunnon filtterit pelittämään, ettei niitä spämmejä tule niin paljoa. IMHO tommosena toi osoite on musta aika yhtä tyhjän kanssa... Miksei siinä edes lue, että laita namen tilalle amiga?

 

Boogie/GE
Keskiviikkona, 24. syyskuuta, 2008 - klo 21.01:   
Ok, laitan sen vaikka näin:
http://www.gentle-eye.fi/
eiköhän tuosta tajua meikäläiset, vai meneekö niinku Trinityllä treeneissä; "Potkaisee itseään päähän".
Toimiiko ? :)

 

Jupp3
Keskiviikkona, 1. lokakuuta, 2008 - klo 18.38:   
Boogie:

Ehkä toimisi paremmin jos vain kirjoittaisit oikean osoitteen kuvaan? En tiedä kuinka hyvin spammibotit osaavat noita tietoja onkia...

 

Boogie/GE
Keskiviikkona, 1. lokakuuta, 2008 - klo 23.42:   
Se oli väärin kirjoitettu, joten tuskin botit olisivat sitä haistaneet. Mutta laitoin nyt kuvaksi, joten jää pois väärä mail-2 !

 

SunDwn
Perjantaina, 19. joulukuuta, 2008 - klo 16.35:   
Pistin tilauksen AmigaKitille 14.12. ja tuossa äsken kipaisin hakemassa paketin postista, eli 19.12. Nopeaa toimintaa, ja paketin sisältökin oli se mitä piti!

 

KimmoK
Lauantaina, 20. joulukuuta, 2008 - klo 18.07:   
Ei ole kokemusta kyseisestä AmigaKit putiikista. Taitaa olla yksi eniten amigamaisuutta myyviä putiikkeja. En muista koskaan lukeneeni kovin negatiivista palautetta siitä.

Itse suosin mieluusti kotimaista silloin kun on kohtuullisen mahdollista.

 

Ville
Keskiviikkona, 24. joulukuuta, 2008 - klo 2.24:   
@Hessu
Mikä levyasemassasi oli vikana?

 

Hessu
Perjantaina, 2. tammikuuta, 2009 - klo 3.11:   
@Ville
Vähän alkoi tulla lukihäiriötä, en avannut, mutten heittänyt poiskaan.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: