TransADF kirjoittaa noDOS levyjä...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 09/2008 asti » TransADF kirjoittaa noDOS levyjä... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

arttu
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 14.11:   
Onkohan muilla ollut ongelmia transADF -ohjelman kanssa kun yrittää kirjoittaa Amigalla .ADF tiedoston df0: asemaan, kaikki sujuu hyvin, mutta lopputuloksena on aina noDos levy? Mutta kun sama ADF tiedosto on ladattu Amiga emulaattorilla, niin se on ihan normaali AmigaDos levy. Mitä teen väärin?

Siis kirjoitan ZShell riville; Transadf df0: tiedosto.adf WRITE, ohjelma alkaa kirjoittamaan tiedoston levylle, mutta aina noDOS!

Amigassani on siis KS2.04.

 

jPV
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 14.37:   
Mulla on kyllä toiminu a1200/KS3.x ihan hyvin. Vois kokeilla vielä verify-option kanssa.. ja sitten ensin formatoida full formatilla disketti , ettei siinä ole mitään häikkää. Mulla on jotain vanhoja mistälie saatuja diskettejä, joista löytyy kyllä rikkinäisiä. Olen ottanut tavaksi formatoida ensin, että näkee kunnon.

 

arttu
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 16.31:   
Tulikin mieleen, kun siirtelin näitä tiedostoja nollamodeemikaapelilla PC:stä Amigaan, siirron aikana tuli crc virheitä tai jotain kun käytin Z-modem protokollaa ja 19100bps nopeutta, kun vaihdoin X-modem protokollaan, niin ei ollut virheitä. Kokeilin sit uudestaan transADF:ää, niin rupes toimii! Hidasta puuhaa kuiteski..880kt kestää toistakymmentä minsaa siirtää..

 

atjs
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 19.18:   
Eikös nuo noDOS levyt sisällä oman bootloaderin, eli jos bootaat ne toimivat normaalisti (jonkun sortin kopiosuojaus kai, ei normaali copy toimi)

 

Bud
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 20.51:   
Niissä on bootloader. Ja kopioinnissa kannattaa käyttää xcopy tai
vastaavaa ohjelmaa ei normaali copy käskyä..

 

arttu
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 21.08:   
Kyllä noDos levyissä on bootloaderi, mutta nyt oli normaali AmigaDos levyke kyseessä. Tiedonsiirron aikana tullut CRC -errori teki sen että ADF tiedostoa levykkeelle kirjoitettaessa siitä tuli noDOS..

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: