Tiedonsiirto cross-dosilla pilkotuill...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 09/2008 asti » Tiedonsiirto cross-dosilla pilkotuilla zipeillä, pc->amiga « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

x837cue
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 12.47:   
Terve,

Alkoi taas amigalla pelailu kiinnostamaan ja kovasti haluaisin saada isompiakin pelejä/filuja siirrettyä A1200:een. Ongelmana on siis se, että ainoa tiedonsiirtomahdollisuus on cross-dos ja tämähän pitää tiedostokoon aivan liian pienenä. Olisikohan jotain unzippiä amigaan joka osaisi esim. purkaa splitatut .zipit?

Olen käyttäny 7zippiä windowsin puolella jotta saan isot filut n. 700KB:n paloihin, mutta purkaus onkin toinen asia... Lisäksi löysin sellaisen ohjelman kuin chopper, mutta se ei osaa pilkkoa kaikkia tiedostoja tuntemattomasta syystä. Ilmoittaa vain että kohdetiedostoa ei voitu luoda. Nämä filut jotka nyt lähinnä haluan siirtää ovat WHDLoadin preinstalloituja pelejä, esim. super stardust jne.

Kiitos kaikesta avusta!

 

jPV
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 13.43:   
Kunhan vaan splittaat PC:n puolella jollain, joka ei liitä omia juttujaan splitattuihin tiedostoihin, niin sitten voit amigadosin join-käskyllä liittää ne takaisin yhdeksi zipiksi ja purkaa normaalisti.

Oiskohan noista mihinkään? http://aminet.net/search?query=split+dos

Mutta miksi et käyttäisi jotain muuta tiedonsiirtotapaa? Sarjakaapeli, verkkokortti, kovalevyn siirto esim pc:hen ja tiedostojen kopiointi UAE:llä, cd-aseman liittäminen tms...

 

jes
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 14.14:   
Cd-asema olisi varmaankin järkevin..

 

x837cue
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 19.40:   
Kiitoksia vastauksista! Tottahan toki muut vaihtoehdot olisivat kätevämpiä, mutta eipä ole tietotaitoa kuinka liitän 2.5" kovalevyn pc:hen. Eikö siihen tarvita jotain konvertteria väliin tjsp?

Lisäksi ei ole mitään käsitystä millä verkkokortilla saan tuon nettiin...

 

jPV
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 20.19:   
2,5" kovalevyn saa pöytäkoneeseen esim noilla adaptereilla.

PCMCIA-verkkokorttiajureita a1200:lle on esim cnet, 3com ja prism2. Kannattaa tsekata paketeista yhteensopivuustiedot. Uutena ei tahdo löytyä enää sopivia kortteja, mutta käytettynä näkyy aika usein esim huuto.netissä.

 

jPV
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 20.22:   
Hmh.. eikö toi eka linkki toimi. No verkkokauppa.com:sta tarvikkeet->kaapelit->IDE adapterit. Noita adaptereita löytyy myös ainakin täkäläisistä atk-kaupoista hyllystäkin.

 

x837cue
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 21.03:   
Amigan kun saisi nettiin, siinä olisi sitä jotain! :) Mitkä on oleellista kortista, jotta se olisi yhteensopiva 1200:n kanssa?

 

jPV
Sunnuntaina, 10. elokuuta, 2008 - klo 22.03:   
16 bittinen ja em. yhteensopivuuslistoissa mainittu. Itsellä on 3comin Etherlink III sekä langaton Lucent WaveLan Silver. Orinoco tais olla aika varma valinta kans.

AmigaKit:stä saa uutena yhteensopivia langattomia, jos varman päälle haluaa ottaa ja rahaa löytyy :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: