RGB-VGA -adapterilla kikkailua

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 09/2008 asti » RGB-VGA -adapterilla kikkailua « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tero S.
Perjantaina, 8. elokuuta, 2008 - klo 21.07:   
Tulin hommanneeksi itselleni RGB-VGA -adapterin kokeillakseni, kuinka alas LG:n LCD-tv:ni VGA-tilassa skannaa. LG:n scart-liitännän kautta pal-tila näkyy nätisti, jopa interlaced -tilassa mutta kuvassa on aavistuksen pikselikohinaa. Liitinn kiinni A600:aan ja käynnistäen. Juu, eipäs synkkaa, vaikka LG kyllä ilmoittaa vastaanottavansa 15 kHz. Vaihdoin sitten asetuksista Productivity -tilan ja sain esiin partaveitsenterävän kuvan, tosin vain neljällä värillä. Pitäisi varmaan kokeilla A1200:ssa, josko AGA:sta irtoaisi enemmän värejä. Joku varmaan säästänee minulta sen vaivan kertomalla, kuinka asia on.

No syyskuun 9. Individual Computersin uusi Indivision 1200 scandoubler toivon mukaan tulee myyntiin ja pääsee sillä kokeilemaan prameampia näyttötaajuuksia.

Jännä juttu muuten, että palettityökalu ei Productivity -tilassa näkynyt kunnolla vaan se täytti koko ruudun ja näkyi vain puoleksi.

 

jPV
Perjantaina, 8. elokuuta, 2008 - klo 21.22:   
Kyllähän AGA:sta irtoaa paljon enemmän värejä ja resoluutioita. Vaikka 256-värisenä saa kaikki resot, mutta nopeus on sitte mitä on. DblPAL, Super72, Multiscan jne "ajureilla" saa kaikenlaisia 30kHz-tiloja defaultina. Sitte voi itsekin viritellä softilla joiden nimiä en nyt just muista :-)

 

Thematic
Lauantaina, 9. elokuuta, 2008 - klo 4.14:   
Tämä on aika pätevä (kätevä).

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: