Värit?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 09/2008 asti » Värit? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

jes
Perjantaina, 11. heinäkuuta, 2008 - klo 16.45:   
Mites magic wb:ssä saa värit pysymään säädön jälkeen oikein, kun vaikkapa käynnistys muuttaa palettia? Myös wb:n oma resetointi vaikuttaa väreihin. Säätöjen talletuskaan ei tunnu auttavan, jotta mikä tässä sählää? Muutoin esim. newiconien värit eivät muutu.

 

hooligan/dcs
Perjantaina, 11. heinäkuuta, 2008 - klo 17.13:   
Mulla oli aikanaan WBStartupissa joku MagicColors tai sinne päin. Joku varmaan osaa neuvoa paremmin ohjelman nimen kanssa.

 

jPV
Perjantaina, 11. heinäkuuta, 2008 - klo 19.47:   
Itse käytin FullPalettea, jolla voi lukita haluamansa värit.

 

jes
Perjantaina, 11. heinäkuuta, 2008 - klo 19.57:   
Tämä taitaa olla tavallinen ominaisuus wb:n oman paletin kanssa, jossa on valittavissa 4 värin lisäksi multicolor ja on 2.05:n paletin jälkeen selvästi hankalampi käyttöisempi. Värit kuitenkin ovat nyt pysyneet pääpiirteissään siisteinä mutta tuo värien lukitus olisi hyvä, saako fullpalettea netistä vai mistä?

 

jPV
Perjantaina, 11. heinäkuuta, 2008 - klo 20.48:   
Netistä. Ami-sellaisesta.

 

jes
Perjantaina, 11. heinäkuuta, 2008 - klo 21.35:   
No hyvä.. kiitän.:)

 

Jope
Lauantaina, 12. heinäkuuta, 2008 - klo 10.53:   
Siis se startup-sequencessa asuva magicwb-daemonihan lukitsee ne värit.

Eli mikä sulla on ongelmana? Vaihdat värit preferencesistä ja bootin jälkeen ne muuttuu magicwb:n defaulttiväreiksi, vai mikä?

 

jes
Lauantaina, 12. heinäkuuta, 2008 - klo 16.16:   
Siis boottauksen jälkeen värit ovat hieman erilailla kuin tallennettaessa, clickforiconsikin muuttaa toisinaan värit defaultiksi; ei aina. Alunperin värit magicwb:ssä hieman poskellaan (vastakkaisvärejä) liekö asennusvaiheen ongelmia. Mielenkiintoista on, että wb:n resetoinnin jälkeen värit muuttuvat l. muutaman kerran klikatessa oikeat värit yleensä löytyvät. Puuttuukohan tuo tiedosto vai miten se pitäisi aktivoida, että värit voisi lukita? Värejä on tällä hetkellä AGA-tilassa 32 ja näyttötilaa muutettaessa väritkin muuttuvat. Kaikkia mahdollisia säätöjä olen kokeillut magicwb:n ja wb:n preferensseistä, mutta ongelmana vain on tuo lukitus. Ennenkuin kokeilen fullpalettea pitäisi varmaan ensin kokeilla tuolla magicin omalla ohjelmalla. Jos se koneessa kerran majailee niin missä, en nääs löytänyt sitä eikä startupissakaan ollut siitä tietoa? Kuinkas muuten tiedostoja etsitään, pc:llä on omat parametrinsa mutta amiga puolen tiedoista osa on unohtunut vuosien saatossa?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: