Amiga 1200 CD/DVD-aseman asennus

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2008 » Viestit 06/2008 asti » Amiga 1200 CD/DVD-aseman asennus « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Jarno
Torstaina, 3. huhtikuuta, 2008 - klo 11.10:   
Terve,
kaivoin kellarista vanhan A1200sen esiin ja kattelin että minulla oli kuin olikin 2.5->3.5 ide sovitin johto jossa olisi vielä toinen paikka vapaana.

Tukeeko Amiga DVD-asemia esim. idefix ohjelman kautta? sen verta ennätin testata että idefix97 demo version scan-toiminto löytää DVD-aseman ja ejectillä suostuu levyn antamaan ulos.
Mutta suoraan ei ainakaan tullut CD0: -levytunnisteita, mitä nyt hieman netistä asiaa tutkailin niin olisi pitänyt kai mountilla nostaa ylös ja/tai jotain CDFS ajureita kliksutella WB:n puolelta...

Olenko ihan hakoteillä?

 

Jope
Torstaina, 3. huhtikuuta, 2008 - klo 15.06:   
Idefixillä tosiaan. Sen mukana tulevilla hilppeillä pitäisi onnistua, cd-asemaa käsketään atapi.devicen läpi.

 

jPV
Torstaina, 3. huhtikuuta, 2008 - klo 16.08:   
Ensinnäkin etsi CD0-tiedosto jostain ja tarkista tekstieditorilla sen sisältö. Device on todennäköisesti oikein atapi.device, mutta tarkista UNIT. Aseman ollessa slavena emon ide-väylässä sen pitäisi olla 1.

Mikäli kyseinen tiedosto löytyy sys:devs/dosdrivers/ hakemistosta, niin se pitäisi olla automaattisesti käytössä buutin jälkeen. Mikäli se sijaitsee muualla, niin se pitää mountata erikseen päälle. Kliksuttamalla ikonia workbenchin puolelta tai shellistä "mount cd0:", jos tiedosto löytyy sys:storage/dosdrivers/ hakemistosta. Tiedostoa voi siis tarvittaessa siirrellä storagesta devsiin ja päinvastoin :-)

 

Jope
Tiistaina, 8. huhtikuuta, 2008 - klo 16.41:   
Kannattaa vilkaista myös ikonin tooltypejä tuota deviceä ja unittia varten.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: