A3000 ATX-powerilla video kateissa

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 12/2007 » A3000 ATX-powerilla video kateissa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

rturja
Perjantaina, 21. joulukuuta, 2007 - klo 4.53:   
Pitkästä aikaa on ollut sen verran aikaa että on ehtinyt värkkäilemään oman a3k torniprojektin kanssa. Kone buuttaa (tai vaikuttaa buuttaavan) ihan ok eli tekee cyberstormin normaalin buuttirutiinin. Tai siltä ainakin kuulostaa, kun kuvaa ei tule ulos ei amigan omasta VGA:sta eikä myöskään cybervisionin liittimestä...

Siis,kone ei tuuppaa näytölle yhtään minkäänlaista kuvaa, eli mulla on jäänyt todennäköisesti joku käpy startuppiin viimeksi koneen ollessa käytössä ja nyt tuo mokoma ei anna videota cybervisionille saakka eli jää johonkin vakionäyttötilaan. Ja Amigan oma videoulostulo on pimeänä.

Jos kokeilen vaihtaa tick-sourceksi vsync:in, niin kone ei edes buuttaa. "Oikeata" tickiä ei taida tarvita muuten kuin videosoftien kanssa, eli tuon ei pitäisi vaikuttaa siihen, tuleeko amyltä kuvaa ulos vai ei.

Voiko tähän olla syynä että amyn virtaliittimen vid-pinni ei tällä hetkellä saa virtasyöttöä powerilta? Ymmärtääkseni tuohon voi kytkeä normaalin +5V jännitteen, mutta jostain syystä tuo on tornin aiemmalla omistajalla ollut irrotettuna.

Jos tuo ei vaikuta, niin onko muita mahdollisia vikapaikkoja jotka vois aiheuttaa tuon videoulostulon pimenemisen - jumppereita tms?

 

rturja
Perjantaina, 21. joulukuuta, 2007 - klo 7.51:   
Ja vastataan itselle :)

Amber vaatii tuon 5V syötön vid-nastasta tai tuo 3k:n VGA pysyy mykkänä, suurennuslasin kanssa kun aikansa luki skemoja niin löytyihän tuo.

Sitten muistellaankin et mitäköhän hittoa sitä on kolme vuotta sitten tällä koneella säätänyt, kun sekä os 3.1 että 3.9 naksahtavat memlib guruun buutatessa. Onneksi CLI sentään toimii eli jotain on pelastettavissakin, eihän nyt backuppeja tieten ihan viimeiseltä käyttöhetkeltäkään löydy.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: