Pari pelin nimeä ois kiva tietää...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Pelit » Viestit 2007 » Pari pelin nimeä ois kiva tietää « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

pelaaja
Lauantaina, 24. marraskuuta, 2007 - klo 18.28:   
Tarttisi tietää parin pelin nimet jotta voisin alkaa niitä mahdollisesti metsästää jostain.

Peli 1

Autopeli 80-luvulta, ylhäältä päin kuvattu, koko rata mahtuu yhdelle ruudulle, eli ruutu ei liiku kuten Nitrossa tai Super Carsissa. Radat olivat kaupunkimiljöössä. Peli ei ole Ironman's Off Road. Autoja pelissä meni radalla (muistaakseni) neljä ja se oli tarkoitettu (muistaaksini) 1-2 (ihmis)pelaajalle

Käsittääkseni peli oli tehty myös kolikkopeliversiona(jossa oli neljä ohjainta ja siis mahdollisuus oli neljälle ihmispelaajalle pelata peliä. Myöhemmin tuo peli käännettiin Amigalle jne. Muistaakseni pelissä sai ostaa auton katolle jotain ohjuksia tms? Itse muistelisin pelin nimeksi Copland tms., mutta nopealla googlettamisella ei näyttänyt löytyvän sen nimistä autopeliä jota tarkoitin.


Peli 2

Pelin alkudemona on hahmo joka istuu surullisen näköisenä pidellen (maa)palloa kädessään. Lopuksi hän puhaltaa sen hitusiksi. (käsittääkseni hahmo kuvasi jumalaa).

Peli sijoittuu avaruuteen ja siinä sai valita aluksen, joilla kaikilla oli eri ominaisuudet. Peli oli ylhäältä päin kuvattu ja tarkoituksena oli tuhota vastustajan alus.

Peli oli terkoitettu 1-2:lle pelaajalle ja pelasin sitä lähes aina jotakin kaveria vastaan. Ainakaan kun kaveria vastaan pelas niin se vain oli ylhäältä päin kuvattu, jossa tarkoituksena oli tuhota vastustaja. Planeetoille tms. ei päässyt, eikä niitä muistaakseni siinä edes ollutkaan.

En muista oliko yksinpelissä joku muu(syvällisempi) tehtävä.
Olisiko pelin nimi Stardust?

 

jPV
Lauantaina, 24. marraskuuta, 2007 - klo 19.53:   
Ei toi jälkimmäinen ainakaan Stardust ole (on muuten mainio elokuva toi teattereissa pyörivä Stardust ;). Kannattaa haarukoida http://hol.abime.net/ sivustolta sopivia... siellä on hyvät screenshotitkin jne.

 

R2D2
Lauantaina, 24. marraskuuta, 2007 - klo 20.11:   
Liekö ensimmäinen peli jompikumpi seuraavista:

BadLands
http://hol.abime.net/15

Indy Heat
http://hol.abime.net/2636

 

pelaaja
Lauantaina, 24. marraskuuta, 2007 - klo 20.52:   
"Liekö ensimmäinen peli jompikumpi seuraavista:

BadLands
http://hol.abime.net/15 "

Kyse oli juuri Badland-pelistä. Jos jollain se on, niin ilmottakoon!

 

pelaaja
Lauantaina, 24. marraskuuta, 2007 - klo 20.57:   
"Ei toi jälkimmäinen ainakaan Stardust ole (on muuten mainio elokuva toi teattereissa pyörivä Stardust ;). Kannattaa haarukoida http://hol.abime.net/ sivustolta sopivia... siellä on hyvät screenshotitkin jne."

Niin...tuo peli mitä tarkoitin, ei ollut ilmeisesti kauhean kuuluisa tms. eikä sitä silloinkaan monella kaverilla ollut. Mutta ainakin itsestä pirun addiktoiva pläjäys kaksinpelinä lähinnä sen takia kun sai valita aluksista joilla jokaiosella eri ominaisuudet.

 

triS
Sunnuntaina, 25. marraskuuta, 2007 - klo 19.18:   
Ainut tuon tyyppinen avaruuspeli mikä itselle tuli mieleen oli Star Control... http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Control

 

pelaaja
Maanantaina, 26. marraskuuta, 2007 - klo 0.58:   
Jes! Kiitos tiedosta, Star Controlhan se oli...

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: