Amiga 500:ssa värivirhe

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 12/2007 asti » Amiga 500:ssa värivirhe « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

friesen
Keskiviikkona, 21. marraskuuta, 2007 - klo 19.27:   
Ostin juuri käytetyn Amiga 500:sen ja muuten laite toimii hienosti mutta värit ovat vääristyneet, esim. valkoinen näkyy purppurana ja muissakin väreissä vääristymää punaiseen. Käytän tv-modulaattoria, josta vedän kuvan rf-piuhalla tv:n antenniliittimeen, joten onko vika modulaattorissa vai itse koneessa vai TV:ssä? En ole Amigan kanssa ollut hirveästi tekemisissä joten sen sielunmaailma on jokseenkin tuntematonta maaperää. Toivottavasti saan apua täältä. ;)

 

JPQ
Keskiviikkona, 21. marraskuuta, 2007 - klo 19.50:   
frissen: tulee mieleen modulaattori ei saa vihreää signaalia koneesta miksi jätän sen ja muiden vaihtoehtojen pohtimisen muille toki epätodennäköisempää on myös sopivassa kohtaa telkassa liitos katkos jollen nyt sekoile. ps. hitto jos sanajärjestys vieläkin pielessä.

 

Tero S.
Keskiviikkona, 21. marraskuuta, 2007 - klo 19.51:   
Tv-modulaattorissa on myös komposiittivideolähtö. Oletko kokeillut sillä?

 

friesen
Torstaina, 22. marraskuuta, 2007 - klo 12.48:   
Tero S.: Ongelmana komposiitin kanssa se, että en saa sitä mihinkään kiinni, koska TV:ssä on vain antenni- ja SCART-paikat. Amiga-SCART olisi hieno, mutta semmoista en osaa kyllä rakentaa.

 

Tero S.
Torstaina, 22. marraskuuta, 2007 - klo 14.46:   
Scart-liitäntähän sisältää myös komposiitin. Komposiitti->Scart -adapterit eivät paljoa maksa ja noitahan tulee esim. pelikonsoleiden matkassa.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: