Jos on Kickstart 1.3...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 12/2007 asti » Jos on Kickstart 1.3... « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

epätietoinen
Maanantaina, 19. marraskuuta, 2007 - klo 23.53:   
..siis jos on KS 1.3 ja kovalevylle asennettuna Workbenssi 2.04, niin onko siitä mitään haittaa? Saako WB:tä konffattua kauniimmaksi apuohjelmilla jne., vai vaatiiko se KS 2.04-version?

Kokeilin aikani ROM-vaihtajaa 1.3->2.04 ja en saanut pelittää kun ei ole ohjeita..tarkoitus oli että ois saanut vanhat pelit toimimaan Kickstartista 1.3 ja muuten 2.04...liian paljon vanhoja pelejä ei toiminut uudemmalla KS:llä ja heitin koneeseen takas 1.3:n.

Mulla on mennyt muutenkin ohi aikanaan koko KS, eli onko se vaan PC:n boottisektoriin verrattava ominaisuus, vai vaikuttaako se käyttöjärjestelmään, jota ajaa korpuilta tai kovolta?

 

epätietoinen
Maanantaina, 19. marraskuuta, 2007 - klo 23.54:   
Niin ja jos jollain olis WB2.04, niin olisin kiinnostunut jos ei kauheasti kustanna.

 

Joanna
Tiistaina, 20. marraskuuta, 2007 - klo 6.52:   
Kickstart-Rom on merkittävä osa Amigan käyttöjärjestelmää koska monet tärkeät ja jatkuvasti käytössä olevat kirjastot ovat siellä ja niitä käytetään suoraan Rommilta. Vaikka Amigassa onkin useinmiten mahdollista ladata uudempia varsioita käyttöön samoista kirjastoista osaa kirjastoista ei voi niinvain lennosta vaihtaa (mm. exec, intuitiion) ja niidenkin osalta joiden kanssa vaihtaminen onnistuisi tilaa hukkuisi merkitäävsti koska aiempia versioita ei saa pois muistista koska ne ovat edelleen osin käytössä.

WB204 vaatii alleen KS2 koska 2.0 kickstart sisältää eri modulit kuin 1.2/1.3 versiot, eli sen käynnistäminen KS1.3 päälle ei onnistu.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: