IDE500:sesta?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 09/2007 asti » IDE500:sesta? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Amiga4ever
Perjantaina, 24. elokuuta, 2007 - klo 18.33:   
No nyt se on viimein valmis.. mutta on pieni ongelma: kovo lähtee virrat päälle laittaessa käyntiin, dip-switchin asentoja on tullu kokeiltua useita, niin silti musta ruutu? eli onko mun kolvaukset menny ketuillee vai eikö ohjain ymmärrä WD:n 2.1G kovoa vai onko nyt kyseessä joku muu vika? tai vaihtoehto B: EVO(en vain osaa)? useempaan kertaan tuli tarkastettua, et piirilevy on oikein tehty ja komponentit oikeita ja kylmäjuotoksia ei pitäis olla :) jokunen vinkki ois jees.. :)

 

Amiga4ever
Perjantaina, 24. elokuuta, 2007 - klo 19.47:   
Tuota ohjainkorttia tuli testattua ulkoisella virtalähteellä.. ei vaikutusta. toisella A500:sella, ero oli et toisessa koneessa ei syttynyt power-valo ollenkaan.. ja tässä ensimmäisessä koneessa on 3.1 rommit toisessa 1.3..

 

Jarmo Piippo
Perjantaina, 24. elokuuta, 2007 - klo 20.05:   
Lähteekö kone käyntiin, jos ohjaimessa ei ole kovista kiinni olenkaan? Entä muistithan, että noissa WD:n levyissä on master/slave/single-asennot, tavanomaisten pelkkien master/slaven sijaan? Eli jos se on ainoa levy kaapelissa, jumpperoitava singleksi. Käytännössä Masterissa ja slavessa jumpperi on tietyssä (eri) kohdassa, single-asento taas on, ettei jumpperia ole lainkaan.

 

Amiga4ever
Perjantaina, 24. elokuuta, 2007 - klo 22.14:   
ei tainnu olla vaikutusta ilman levyä.. jumpperit tais olla masterissa.. täytyy tutkia piirilevy viel kerran ettei oo kärpäsenkaggaa..

 

Jarmo Piippo
Sunnuntaina, 26. elokuuta, 2007 - klo 3.26:   
Jos jumpperi on masterissa, ei se WD:n levy silloin suostu käynnistymään, jos se on ainoana levynä kaapelissa. Silloin pitää ottaa koko jumpperi pois, eli valita single-asento.

 

Jarmo Piippo
Sunnuntaina, 26. elokuuta, 2007 - klo 3.37:   
Ai niin, ei siis käynnistynyt ilmankaan levyä, eli on siinä sitten jokin oikea vika. Pystytkö mittailemaan, onko koneen reset-linja koko ajan aktiivisena (eli nollassa voltissa) tuossa jumitilanteessa?

 

mkl
Sunnuntaina, 26. elokuuta, 2007 - klo 8.12:   
Oikosululta kuulostaa.

 

Amiga4ever
Maanantaina, 27. elokuuta, 2007 - klo 9.19:   
Jep.. oikosulku löytyi.. pinni 20 oli maissa.. =/
pinnin toiminto on joku PALOPE? se varmaankin liittyy jotenkin kuvan muodostukseen luulisin, eli siksi musta ruutu buutissa.. ja hassua on vielä se et kaikki tuo ylijäämä piirilevyltä ei ole maadoitettu ja just tuon pinnin ympäristö on yhteydessä maahan.. kun piti säästellä piirilevy sorvin terää leikkaamalla vaan tarpeellinen, eli tätä ei olisi tapahtunut, jos ois saanu raapasta ylimääräsen kuparin levyltä poijes.. :)

 

Amiga4ever
Tiistaina, 28. elokuuta, 2007 - klo 23.18:   
no joo.. mut eip se vielkään toimi.. =/ oiskohan komponentit ottanu itteensä tuon oikosulun johdosta? vai onko sillä dip-switchillä isokin merkitys kovon löytämiseen ja boot screenin esille saamiseen? kokeilin kasan kovoja ja joissain jäi hetkeksi ledi palamaan, et jopa etsi jotain :) mut mustaks jäi ruutu edelleen..

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: