Pieni rgb-kykyinen näyttö

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 09/2007 asti » Pieni rgb-kykyinen näyttö « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tero S.
Lauantaina, 28. heinäkuuta, 2007 - klo 21.23:   
Etsin itselleni mieluusti alta 10-tuumaista, rgb-kykyistä ja mahdollisimman huokeaa värinäyttöä. Ei haittaisi, jos näyttö olisi vielä lcd. Tarkoitus olisi saada vähän tilaa vievä ja sitä myöten helposti syrjään saatava näyttö Amigalle ja ST:lle.

Komposiittia syövää pikku lcd:ta tiedän olevan tarjolla jonkin verran. Tietääkö kukaan, söikö PS1:een liitettävä näyttö rgb:tä?

 

Jakodemus
Lauantaina, 28. heinäkuuta, 2007 - klo 23.51:   
Itsellänikin olisi vähän samansuuntaiset hankinta edessä. 1083S alkoi tänään näyttämään värit päin honkia. Semmoinen 15" olis sopivan kokoinen jos vain joku tietäisi mikä olisi hyvä ja halpa.

 

Tero S.
Maanantaina, 30. heinäkuuta, 2007 - klo 21.54:   
Aika vaikeaa on löytää sellaista näyttöä, joka toimisi kaikkien vermeiden kanssa. Scartilla varustettu lcd-näyttöni toimii Amigan rgb:n kanssa ok mutta ST:n rgb vapisee kuin horkkatautinen. Kymmenen vuotta vanha Noksun telkkari näyttää ST:n kuvan partaveitsenterävänä mutta Amigalla pelkkää mustaa. Jotenkin tuntuu, että Salora/Finlux/Nokia toimisi Amigan monitorikaapelilla, jonka kautta useimmissa töllöissä näkyisi valkoista, täysin ongelmitta. Harmi vain, kun ei enää moista kaapelia omista.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: