Spider USB-ongelma

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2007 » Viestit 06/2007 » Spider USB-ongelma « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

The Real J.
Tiistaina, 26. kesäkuuta, 2007 - klo 7.52:   
Mikä mahtaisi meikän Spider USB-kortissa olla vikana kun kone ei käynnistysvaiheessa tunnista sitä. Vaihdoin aikaisemmin koneeseen uuden virtalähteen ja samalla rikoin graffakortin (olisi pitänyt ottaa irti ennen uuden virtalähteen asennusta). Kone ei yksinkertaisesti enää tunnistanut graffakorttia (Voodoo 3) vaan pciinfo näytti unknown deviceä ja ihan outoja arvoja. Myöskään PC-koneeni PCI device scan ei tunnistanut sitä mutta uuden kortin vaihtaminen korjasi ongelman. Nykyisin kone heittää käynnistysvaiheessa ilmoituksen "No Spider USB card found" ja se pitää klikata pois ennen kuin kone jatkaa käynnistymistä. Kuitenkin kun annan pciinfo-komennon se näyttää USB-kortin kahtena eri laitteena (ilmeisesti root ja hub, tai jotain sinnepäin) ja molemmissa mainitaan USB ja tiedotkin näyttävät äkkiseltään järkeviltä.

 

Seppo
Tiistaina, 26. kesäkuuta, 2007 - klo 13.18:   
Mikäs graffakortti sinulla koneessa nyt on? Spider muistaakseni tarvii sen Voodoon:n (käyttää sen muistia) eikä toimi ilman sitä.

 

The Real J.
Tiistaina, 26. kesäkuuta, 2007 - klo 13.27:   
Voodoo tuossa on. Ostin uuden samanlaisen ja vaihdoin sen tilalle. Eli graffakortissa ei pitäisi olla ongelma. Voisikohan ongelma olla ajuripuolella ? Muistaakseni temppuilin hieman ajurien kanssa kun yritin saada konetta pelittämään ennen kuin tajusin graffakortin rikkoutumisen.

 

Seppo
Tiistaina, 26. kesäkuuta, 2007 - klo 23.12:   
Tuo viittaisi tosiaan johonkin muuttuneeseen ympäristömuuttujaan joko Voodoon tai Spiderin asetuksissa. Itselläni ei ole Spideria kiinni Mediatorissa, joten en ikävä kyllä osaa sanoa mistä tuo voisi kiikastaa.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: