A-Link RR24 ADSL2/2+ 4-port router to...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2006 » Viestit 12/2006 asti » A-Link RR24 ADSL2/2+ 4-port router toimiiko Classic Amigalla? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tohtori AivoTurmio
Maanantaina, 6. marraskuuta, 2006 - klo 14.49:   
http://www.a-link.com/fi/RR24.html

Miten toimiiko tuollainen otsikon mukainen modeemi classic Amigalla siten, että saa nettiyhteyden kohtuu mukavasti?

Ihan vain sillä, kun minulla on kaksi iänkaikkisen vanhaa ADSL-Modeemia joilla en jonkin soneran päivityksen (n. 3 - 4 v takaperin) jälkeen ole enää saanut Amigaani nettiin.

 

jPV
Maanantaina, 6. marraskuuta, 2006 - klo 16.40:   
Miksipä ei toimis. Jos oikein tulkitsin, niin konffaaminenkin onnistuu myös telnetillä tai ssh:lla, jolloin toimii varmasti myös Amigalta. Muutoin ei voi olla varma tyypillisten web-interfacejen kanssa.

Tossa ei varmaan tarvi edes DHCP:tä Amigalla, vaan voi laittaa kiinteillä ip-osoitteilla ja dns:ääkään ei tarvi selvittää, kun voi pistää kyseisen purkin osoitteen dns:ksi.

 

KPete
Maanantaina, 6. marraskuuta, 2006 - klo 19.22:   
Hommasin kyseisen modeemin ihan PC-käyttöön viikko sitten ja palautin sen paripäivää myöhemmin. Modeemi mm. jumittaa välillä ja pitää resetoida. Kun kävin vaihtamassa modeemin, myönsi myös myyjä, että kyseisen mallin kanssa on ollut ongelmia. Että en suosittelisi tuota modeemia edes pahimmalle vihamiehelle...

 

allu
Maanantaina, 6. marraskuuta, 2006 - klo 20.07:   
No perkule, viime torstaina ostelin tollasen hajonneen 44:sen tilalle(joka oli jo toinen). Täytyykin tarkkailla tätä uutta... vielä ei ole kertaakaan jumahtanut mutta eipä se montaa päivää vanha olekaan.

Niin, ja topikin kyssäriin. Ainakin 44:n toimi 1200:sen kanssa AmiTCP:llä höystettynä. Purkin konffausta en kyllä koittanut amiga selaimilla.

 

Piru
Maanantaina, 6. marraskuuta, 2006 - klo 20.27:   
Nuo conffihommat on usein aika hanurista, ei esim toimi kun ie:llä... joskus haxotin cacheen savetetun Ericssonin conffijs:n bugit pois että se conffi toimi operalla linussa.. ;-)

 

PR
Tiistaina, 7. marraskuuta, 2006 - klo 2.32:   
@ TohtoriAivoTurmio

Mulla on just toi A-Linkin modeemi A1:sessä (töpseli vaan perään)ja A1200:sessa(PCMCIA EThernet) ja ei kertaakaan ongelmia ollut.
Yhtäaikaa netissä koneet, ei mitään tarvinnut configuroida. Suosittelen.

Elisasta nelimegaseen Telekareliaan vaihtokin onnistui ilman mitään. Aikasemmin oli joku Siemens jossa oli vikaa. Töissä myöskin sama WLAN:illa linkitettynä, hyvin toiminut.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: