Kysymyksiä MMULibistä, BlizKickin mod...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 09/2005 asti » Kysymyksiä MMULibistä, BlizKickin moduleista yms. « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

q
Perjantaina, 29. heinäkuuta, 2005 - klo 14.44:   
A.orgissakin asian tiimoilta kyselin, mutta eiköhän sakufoorumi kuitenkin tiukimmat vastaukset tarjoa... :)

1) Eli MMULib - onko tuon paketin mukana tuleva 68060.library toimiva, kun käytössäni on Phase 5:n Cyberstorm PPC? (Mukana oleva readme sanoo, ettei se toimi suoraan kunnolla kaikissa phase 5:n tuotteissa, toivottavasti CSPPC ei ole yksi niistä)

2) Jos toimii, niin tukeeko se/tekeekö automaattisesti vähintään samat säädöt ja erikoisasetukset ym. turbokortin suuntaan kuin phase 5:n oma?

3) Käytän Kickflash OS4:ää, jolla pusken KS 3.1:n päälle OS 3.9 BB2:n mukana tulleet rommipäivitykset sekä BlizKickin moduleista movevbr, romfixes, noclick, noide, newalert, fixgetmsg sekä aminetistä löytyneet ram-handler, shell-seg.

Erityisesti kiinnostaa nuo movevbr ja romfixes - kuinka varmennan niiden toimivuuden Kickflashin kautta (kaikki modulit kun eivät aina ole potkaisseet käyntiin tuon Kickflash-kortin avulla ilman niihin kohdistuneita patchauksia) ?

Puuttuuko mielestänne jotain erityisiä osia tuosta Kickflashin sisältä?

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: