Kaksi näyttöä Amigaan.

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 09/2005 asti » Kaksi näyttöä Amigaan. « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Odysseys
Sunnuntaina, 24. heinäkuuta, 2005 - klo 2.42:   
Tuli tuossa mieleen, juuri ennen nukkumaan menoa, että onkohan mahdollista saada Amigassa (A1200T) käyttöön kaksi näyttöä, ts. jos koneessa on CV64-kortti, niin yksi näyttö siitä ulos ja toinen orginaalista lähdöstä?
Putkina olisi mahdollista käyttää C=:n omaa 1083S:ää ja Sonyn 21".

 

Jani Kuituniemi
Sunnuntaina, 24. heinäkuuta, 2005 - klo 5.58:   
Mikä ettei. Ainakaan CGFX ajurit eivät itseasiassa sammuta natiivia videota ainakaan defaulttina (ts. sieltä tulee kuvaa, joskin pelkkää harmaata ruutua, vaikka näyttö on siirretty ohjaimelle).

 

Odysseys
Sunnuntaina, 24. heinäkuuta, 2005 - klo 12.40:   
Ehdin jo huomata, että harmaata ruutua pukkaa tuosta pikku putkesta, mutta saako siitä mitenkään "oikeaa" kuvaa näkymään samaan aikaan kun CV:stä?? Ei välttämättä WB:tä, mutta voisiko siihen ohjata jollain mystisellä tavalla jonkun toisen ohjelman ruudun?

Hmm. vähän sekavaa, toivottavasti joku ymmärtää mitä yritän ajaa takaa.

 

Frn
Sunnuntaina, 24. heinäkuuta, 2005 - klo 12.54:   
Odysseys: Huomenta. Olisit tullut katsomaan eile... öh tänään. :) Mulla on kiinni juuri tuollainen kombo. Kyllä siihen kuvan saa. Avaat vain jonkin softan omalle screenille ja määrittelet natiivin näyttötilan. CGX:n asetuksissa oli muistaaksen displaychain tai jokin muu asetus joka vaikutti siihen sammuuko toinen näyttö toista valitessa.

 

Jani Kuituniemi
Sunnuntaina, 24. heinäkuuta, 2005 - klo 15.27:   
Jep aivan, jos avaat minkä tahansa ohjelman ja käsket sen käyttää jotain natiivia näyhttötilaa niin sitten se aukeaa sinne natiiville ruudulle. Näitä siis voi käyttää yhtäaikaa.

JOS taas haluat tehdä jotain samantyyppistä kuin Wintöötillä ja Linsuxilla voi tehdä, että voisi venyttää ruudun kummallekin näytölle, niin se ei onnistu ilman että joku kirjoittaisi sitä varten ajurin.

 

KimmoK
Maanantaina, 25. heinäkuuta, 2005 - klo 13.02:   
Muutama vuosi sitten kokeilin CGX3.x softilla & CD64/3D ohjelmilla & AGA:lla.

Semmoinen onnistui että joku kuvankatseluohjelma näytti AGA ruutua RGB liittimestä ja WB oli CV64/3D:ssä. Mutta yleensä se AGA hermaantui/pimentyi kun "focus" siirtyi toiseen näyttöön.

Muistelen että AW:ssa joku sälli kertoi käyttävänsä viittä (5) samanaikaista näyttöä Classic Amigassa, eri public screeni siis kussakin eri näytössä, joista yksi oli AGA piireiltä.

 

jPV
Keskiviikkona, 27. heinäkuuta, 2005 - klo 10.56:   
Seka CGX:lla etta P96:lla on monitoriajurin tooltypeissa optio, jolla natiivinayton sammuminen saadaan poistettua, jos joku muu ruutu on auki. Em. displaychain oli jommassa kummassa muistaakseni. Kannattaa lueskella esim CGX:n dokumentaatio tooltype & env -aiheista.

Itsellani toimii natiivi naytto telkussa ja rtg monitorissa. Nykyisin p96 voodoo3:n kanssa ja aiemmin cgx4 cv64/3d:n kanssa. Olen myos kokeillut kumpaakin graffakorttia yhtaikaa p96:lla, jolloin koneessa on siis ollut yhteensa kolme nayttoa.

Esimerkkina moniajavia demoja ja peleja voi kaytella/katsella telkkarista samalla kun irkkailee monitorin kautta... jotain moninpelejakin voi pelata kahdella naytolla, kahdella joikkarilla ja yhdella koneella :) dynamitea testattiin tuollain joskus...

Anteeksi skandien puute, mutta terkkuja Romaniasta ;)

 

Odysseys
Keskiviikkona, 27. heinäkuuta, 2005 - klo 22.30:   
Mjaah. No nopeasti kokeiltuani kyllä sain molemmat näytött toimimaan ihan mukavasti. Tiedä sitten miten pidemmässä käytössä? Brilliance ainakin aukaisi itsensä 1083S:n näytölle ja WB pysyi omallaan. Tosin, kun putket ovat vierekkäin, tuo Common putki aiheuttaa näköjään melko vipinää myös toisessa putkessa. :-)
Ei tuo ilmeisesti ole vaikeaa, kun vähän viitsii perehtyä. Kiitos kaikille auttaneille.

Frn: Oli pakko päästä nukkumaan, ei ole enää niin helppoa kuin nuorempana. (Lue: lapset repivät hereille kuuden ja kahdeksan välillä.) Mutta jos tarjous on voimassa, niin olisi mukava nähdä Pegasoskin oikein käytössä?

 

Jani Kuituniemi
Keskiviikkona, 27. heinäkuuta, 2005 - klo 22.42:   
Niin, siis kyllähän se toimii ihan mitään säätämistä juurikin noin, eli uudelleen-ohjatut toiselle ja ne, jotka ei ohjaudu tai et halua, että ohjautuu, toiselle. Itsekin tullut joskus käytettyä noin kun on ollut ohjelmia, jotka eivät toimi oikein jos ne pakottaa näytönohjaimen ruudulle.

 

Frn
Torstaina, 28. heinäkuuta, 2005 - klo 14.14:   
Odysseys: Toki. :)

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: