Elboxin korttien kohtalo?

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 09/2005 asti » Elboxin korttien kohtalo? « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Joanna
Maanantaina, 27. kesäkuuta, 2005 - klo 12.31:   
Kysyn että kävikös niiden Elboxin korttien kanssa miten? Muistaakseni viime talvena (ja vielä alkukeväästä) puhuttiin kohtuullisen paljon Dragonista... Olenko kokonaan missannut sen markkinoille tulon? Ainakaan en muista missään lukeneeki käyttäjäkokemuksista tms..

 

Frn
Maanantaina, 27. kesäkuuta, 2005 - klo 14.50:   
Freescalen toimitukset eivät alkaneet ajallaan, joten korttiakaan ei ole voitu myydä. Uusi aika on pari viikkoa Freescalen cpu-toimitusten alkamisesta, olikohan tuo nyt ensi kuun loppu.

Eivät ole tuota hirveasti kehdanneet mainostaa, kun viimeksikään cpu:t eivät tulleet kun oli luvattu.

 

Joanna
Keskiviikkona, 6. heinäkuuta, 2005 - klo 0.21:   
Ainakin Amia.org:issa olleen tiedon mukaan Elbox on saanut niitä Coldfire CPU:ta nyt, joten sen projektin pitäisi edetä.

http://www.amiga.org/modules/news/article.php?storyid=4715

 

Joanna
Torstaina, 10. marraskuuta, 2005 - klo 20.28:   
No, ilmeisesti sitä ei koskaan sitten tullutkaan (mikä ei ole yllätys minulle) .. Elbox on jossain välissä poistanut webbisivustoiltaan maininnat koko kortista.. Myöskään sivuston oma hakukone ei annan yhtään mitään tulosta senenempää nimellä Dragon kuin Coldfire ..

 

Joanna
Torstaina, 10. marraskuuta, 2005 - klo 20.34:   
Ah, pitää hetimiten korjata omaa kommenttiaan..

Elbox on penteleen ovela firma.. heillä on parit rinnakkaiset sivustot joista osalla siitä kortista On puhetta, osalla ei.. Amiga.org:issa on kaksi banneria ja siitä riippuen kumpaa klikkaa, tulee aivan eri sivut ja eri tulokset..

Eli se on vieläkin tulossa.. Joskus.. Viimeisimmän (syyskuisen) uutispäivityksen mukaan sen olisi pitänyt mahdollisesti tulla myyntiin lokakuun lopulla.
http://www.elbox.com/news_04_12_17.html

 

C=
Perjantaina, 11. marraskuuta, 2005 - klo 1.13:   
En nyt ihan tiedä mitä meinaat, mutta http://www.elbox.com on aina ollut se Elboxin Amiga-osaston sivusto. Ja noilla sivuilla Dragon on edelleen mainittuna, ihan jopa etusivulla. Elboxhan ei ole vain Amiga-firma vaan he tekevät muutakin elektroniikkaa eli toki heillä on muitakin sivustoja.

 

Joanna
Perjantaina, 11. marraskuuta, 2005 - klo 21.53:   
Nojuu,, se mistä sekaannus alkoi oli Amiga.-orgissa ollut sinipohjainen elbox:in banneri.. Se menee toiseen paikkaan http://shop.elbox.com/ jossa, kuten sanoin ei dragonia ollut..

Mutta.. Loppujenlopuksi, sillä ei ole suurta merkitystä mitä sivuilla on tai ei ole.. tärkeintä ovat toimitetut tuotteet.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: