Pc-korppuaseman käyttö ulkoisessa ase...

Saku-foorumi » Classic Amiga » Yleinen keskustelu » Viestit 2005 » Viestit 06/2005 » Pc-korppuaseman käyttö ulkoisessa asemassa « Edellinen Seuraava »

Kirjoittaja Viesti
 

Tero S.
Lauantaina, 11. kesäkuuta, 2005 - klo 16.59:   
Itselläni on ilmeisesti toimimaton ulkoinen korppuasema, malliltaan muistaakseni RS232 tjsp. Tiedän, ettei sisäisen aseman koneistoa voi korvata pc:n vastaavalla, mutta kuinka on ulkoisten laita? Pitänee kuitenkin vielä kokeilla tuota asemaa, kun sain käsiini WB-levykkeen. Ilman lienee kohtuu hankala testata?

 

Jani Kuituniemi
Lauantaina, 11. kesäkuuta, 2005 - klo 17.10:   
Ellen aivan väärin muista, niin DD-asemat käyvät suoraan ja HD-asemia pitää hiukan muokata, jotta ne saadaan käymään. Ongelma HD-asemien kanssa on liian suuri data-nopeus, jolloin pyörimisnopeutta pitää pudottaa puoleen että Amigan piirisarja pysyy perässä. Eipä kai noissa mitään muuta erikoista ole, samanlaisia koneistoja ne on tuota eroa lukuunottamatta.

 

Tero S.
Tiistaina, 14. kesäkuuta, 2005 - klo 7.41:   
Pääsin nyt testaamaan tuota lisälevaria Workbenchin kanssa ja se osoittautui sittenkin toimivaksi. Eipä siis tarvitse ruveta kehittelemään uutta.

 

Tero S.
Sunnuntaina, 19. kesäkuuta, 2005 - klo 9.09:   
Tuntuvat olevan vähän kranttuja nuo Amigan asemat noiden HD-korppujen suhteen. Pienen tutkiskelun perusteella sain selville, että ainakin isompinumeroiset Amigat tukevat HD-korppujen isompaa kapasiteettia. Kuinkas on 1.3-versioisen Viissatasen suhteen? Saisiko parempaa luku/kirjoitusvarmuutta, mikäli onnistuisi sovittamaan HD-koneiston vai pitääkö yrittää vain löytää DD-korppuja?

 

Thoriel
Sunnuntaina, 19. kesäkuuta, 2005 - klo 11.49:   
Viissatkun tapauksessa vain erikseen myytävät HD-asemat (sisäiset tai ulkoiset) tukevat HD-korpun kapasiteettia, yksikään koneen mukana tullut asema ei sitä tee. DD-korppuja luulisi porukoilla olevan pilvin pimein, käytettynä ainakin, joten niitä lienee suht helppo saada esim. ostoilmoituksen kautta Tori-osastolla.

Lisää viestisi tähän
Viestisi:
Käyttäjätunnus: Postitus informaatiota:
Tämä on yksityinen keskustelupalsta. Vain rekisteröidyt käyttäjät ja moderaattorit voivat postittaa tänne.
Salasana:
valinnat: Aktivoi URL:t automaattisesti tässä viestissä
Toimenpide: